Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='gluchypies']Czyli Jerry musi znaleźć DT, bo nie ma pieniędzy na ten hotelik, tak? :(

[FONT=georgia]Pani Małgosia, u której jest Jerry musi troszkę odpocząć. W ostatnim czasie ma bardzo dużo obowiązków. Oprócz tego, jesteśmy zmuszeni obniżyć nieco koszty utrzymania pieska :( Mamy nadzieję, że w maju uda nam się znaleźć jakiś domek dla Jerry'ego (choćby tymczasowy).

Szkoda, że nasz plan z DS nie wypalił. Z drugiej jednak strony nic na siłę.[/FONT]

Posted

Ok, rozumiem. Mam nadzieję, że uda się coś dla niego znaleźć. Niestety, w tamtych okolicach nie znam nikogo. Ale cały czas będę zaglądać do Dżerusia :) i trzymać mocno kciuki! :)

Posted

[quote name='gluchypies']Ok, rozumiem. Mam nadzieję, że uda się coś dla niego znaleźć. Niestety, w tamtych okolicach nie znam nikogo. Ale cały czas będę zaglądać do Dżerusia :) i trzymać mocno kciuki! :)

[FONT=georgia]Bardzo dziękuję za wsparcie :calus:
[/FONT]

[FONT=georgia]Jutro - na dogo - pojawi się kolejny bazarek dla Dżerusia [/FONT]:loveu:

Posted

[quote name='gluchypies']Śliczny chłopaczek! :loveu:

[FONT=georgia]Śliczny, ale chyba coraz bardziej smutny :-( Takie odnoszę wrażenie. Szkoda, że mój psiak nie chciał się dogadać z Jerrym... :(
[/FONT]

Posted

[quote name='gluchypies']:( nie chcę, żeby Jerry był smutny. A z innymi psiakami on się średnio dogaduje, czy tylko z Twoim?

[FONT=georgia]Jerry jest łagodny, szczególnie w stosunku do suczek. Zauważyłam, że ma bardzo dobry wpływ na inne psiaki. W sumie to Ramzes - mój pupil, nie chciał go zaakceptować. Nawet spotkanie na neutralnym gruncie nie przyniosło żadnych pozytywnych efektów :( [/FONT]

Posted

[quote name='happy_animals'][FONT=georgia]Jerry jest łagodny, szczególnie w stosunku do suczek. Zauważyłam, że ma bardzo dobry wpływ na inne psiaki. W sumie to Ramzes - mój pupil, nie chciał go zaakceptować. Nawet spotkanie na neutralnym gruncie nie przyniosło żadnych pozytywnych efektów :( [/FONT]

A rozumiem, myślałam że to po stronie Dżerusia były jakieś "niesnaski"... Szkoda, wielka szkoda, że Ramzes go nie polubił :(

[quote name='happy_animals'][FONT=georgia]Zapraszam na mój nowy bazarek. Dochód ze sprzedaży (w całości) przekazuję oczywiście na Dżerusia:
http://www.dogomania.pl/forum/threads/252572-Filmy-książki-i-gadżety-na-Jerry-ego-do-5-maja-do-godz-20-00?p=22082603#post22082603[/FONT]

Biegnę! :loveu:

Posted

[quote name='gluchypies']A rozumiem, myślałam że to po stronie Dżerusia były jakieś "niesnaski"... Szkoda, wielka szkoda, że Ramzes go nie polubił :(

[FONT=georgia]Ramzes jest dość specyficznym psem ;) Jutro jedziemy z nim na zdjęcie szwów. Rany - po usuniętych guzach - ładnie się zagoiły. Czekamy jeszcze na wyniki badania histopatologicznego. Oby wszystko było w porządku...[/FONT]

Posted

[quote name='happy_animals'][FONT=georgia]Ramzes jest dość specyficznym psem ;) Jutro jedziemy z nim na zdjęcie szwów. Rany - po usuniętych guzach - ładnie się zagoiły. Czekamy jeszcze na wyniki badania histopatologicznego. Oby wszystko było w porządku...[/FONT]

A kiedy będą wyniki? Pewnie za 2-3 tyg dopiero?

• 2 weeks later...
Posted

[quote name='gluchypies']Zaglądam do Jerrego, co u niego? Zmienia tymczas?

[FONT=georgia]Jerry nadal jest u Pani Małgosi w Domaszczynie. Niestety nikt o naszego chłopca nie pyta :( Zamówiłam już pakiecik ogłoszeń. Od wczoraj wyświetlają się "oferty", zobaczymy jaki będzie efekt.
[/FONT]