pumcia02 Posted March 29, 2014 Author Posted March 29, 2014 Z bazarku i z wpłatą od aga3 mam do przelania 70zł. Brakuje 35zł i będzie opłacony 1 miesiąc. Do 8 kwietnia. Kto się dorzuci? Powtarzam, brakuje 35zł :) Quote
mdk8 Posted March 29, 2014 Posted March 29, 2014 kochane cioteczki zajrzyjcie proszę do kolejnej bidy http://www.dogomania.pl/forum/threads/252059-Kolejna-owczarka-w-mordowni-naro%C5%9Bl-na-pyszczku-POMOCY?p=22014815#post22014815 Quote
b-b Posted March 29, 2014 Posted March 29, 2014 Wpłaciłam 15zł ale pewnie dopiero w poniedziałek dojdzie. Quote
b-b Posted March 29, 2014 Posted March 29, 2014 [quote name='pumcia02']Nie, nie rozsyłałam. Nie mam na to czasu. żeby na dogo można było kilku adresatów zamieszczać, to miałoby sens. A tak po jednym, to trwa godzinami... Mam ok 60 psów do ogłaszania, a robię to sama :( Zaraz wyślę pw, będę wdzięczna. Ja trafiłam tu z Twojego zaproszenia Mogę go rozesłać tylko muszę wiedzieć do kogo go już wysyłałaś żeby nie dublować wysyłki. Korzystałaś może z tej listy? http://www.dogomania.pl/forum/threads/241780-komu-mo%C5%BCna-wysy%C5%82a%C4%87-zaproszenia/page37 Quote
pumcia02 Posted March 29, 2014 Author Posted March 29, 2014 [quote name='margoth137']zaglądam na zaproszenie do suńci:) Witamy :) [quote name='b-b']Wpłaciłam 15zł ale pewnie dopiero w poniedziałek dojdzie. Dziękuje. To zostaje 20zł. A potem zbierać na kolejny miesiąc. [quote name='b-b']Ja trafiłam tu z Twojego zaproszenia Mogę go rozesłać tylko muszę wiedzieć do kogo go już wysyłałaś żeby nie dublować wysyłki. Korzystałaś może z tej listy? http://www.dogomania.pl/forum/threads/241780-komu-mo%C5%BCna-wysy%C5%82a%C4%87-zaproszenia/page37 http://www.dogomania.pl/forum/threads/241780-komu-mo%C5%BCna-wysy%C5%82a%C4%87-zaproszenia?p=21798300#post21798300 Od 1 do 150 (jeszcze dzisiaj rano wysyłałam) i 241 do końca. Quote
b-b Posted March 29, 2014 Posted March 29, 2014 [quote name='pumcia02'] http://www.dogomania.pl/forum/threads/241780-komu-można-wysyłać-zaproszenia?p=21798300#post21798300 Od 1 do 150 (jeszcze dzisiaj rano wysyłałam) i 241 do końca. No to ja roześlę od 151 do 240 Quote
cisowianka Posted March 29, 2014 Posted March 29, 2014 Zaglądam , zapisuje a wpadam poprzez info cioteczki b-b ;) Quote
b-b Posted March 29, 2014 Posted March 29, 2014 (edited) cisowianka napisał(a):Zaglądam , zapisuje a wpadam poprzez info cioteczki b-b ;) Dzięki Iwonko :) Mam nadzieję, że jeszcze ktoś zajrzy :) Edited March 29, 2014 by b-b Quote
Maciek777 Posted March 29, 2014 Posted March 29, 2014 b-b napisał(a):Dzięki Iwonko :) Mam nadzieję, że jeszcze ktoś zajrzy :) Ja zaglądam;) Jednak bez grosza:roll: Quote
cisowianka Posted March 29, 2014 Posted March 29, 2014 Właśnie te cholerne grosze . Może sprzedam nerke ? eeeee to zabronione ....... żartowałam...... Przepraszam jeśli kogoś uraziłam , mam jakiś wisielczy chumor....... Quote
b-b Posted March 29, 2014 Posted March 29, 2014 cisowianka napisał(a):Właśnie te cholerne grosze . Może sprzedam nerke ? eeeee to zabronione ....... żartowałam...... Przepraszam jeśli kogoś uraziłam , mam jakiś wisielczy chumor....... To jest tak, że można sprzedać lecz na jak długo starczy za to pieniędzy? My pomagamy ale jeśli nie wejdą w życie przepisu to regulujące to naszą pracę będzie niestety można nazwać syzyfową. Bo ile jeszcze psiaków czeka na pomoc...a ile będzie za jakiś czas czekać??? Oszaleć idzie:( Quote
WIGA Posted March 29, 2014 Posted March 29, 2014 Jestem z zproszenia,eeech,az strach zgladac,tyle potrzeb,zal mi Was,dobre ludziska,boserce swoje,a rzeczywistosc skrzeczy.Poprosze o dane do przelewu,ale tak pod koniec przyszlego tygodnia,zeby mi nie umknelo,wyplata powinna mi wpasc w piatek,to troche wspomoge czrnuszke. Quote
Isiak Posted March 29, 2014 Posted March 29, 2014 Zaglądam z zaproszenia, sunieczka jest przepiękna :) Jednak bez grosza obecnie jestem, opłaty za mieszkanie w miesiącu kwietniu przekroczyły wysokość mojej pensji :( Quote
b-b Posted March 29, 2014 Posted March 29, 2014 WIGA napisał(a):Jestem z zproszenia,eeech,az strach zgladac,tyle potrzeb,zal mi Was,dobre ludziska,boserce swoje,a rzeczywistosc skrzeczy.Poprosze o dane do przelewu,ale tak pod koniec przyszlego tygodnia,zeby mi nie umknelo,wyplata powinna mi wpasc w piatek,to troche wspomoge czrnuszke. Isiak napisał(a):Zaglądam z zaproszenia, sunieczka jest przepiękna :) Jednak bez grosza obecnie jestem, opłaty za mieszkanie w miesiącu kwietniu przekroczyły wysokość mojej pensji :( Pięknie dziękuję za odzew na zaproszenie:) Quote
Javena Posted March 30, 2014 Posted March 30, 2014 [quote name='pumcia02']Kto mi może pomóc wstawić zdjęcia? Zawsze wstawiałam ze strony https://imageshack.com/my/images. A teraz trzeba za nią płacić :( No własnie ,co się ukombinowałam ,zeby wysłac zdjecia ,a tu taki numer. Zagladam z zaproszenia,ale jak narazie nie jestem wstanie nic pomóc.Mam nie wesołą sytuacje w rodzinie ,(syn po wypadku ,brat prawie jedną nogą w innym świecie) Brak funduszy.Jak trzeba bedzie np. ogłoszenia ,to służę pomocą. Quote
ania68 Posted March 30, 2014 Posted March 30, 2014 Jestem na zaproszenie b-b. Dziękuję. Niestety, w tej chwili nie mam jak pomóc. Zapisuje sobie i może później coś wyskrobię. Quote
edek Posted March 30, 2014 Posted March 30, 2014 Jestem na zaproszenie b-b. Widzę, że sunia jest pod opieką Fundacji Noga w Łapę, jakoś wyskrobię kilka groszy po wypłacie (po 10-tym ). Nigdy nie zapomnę wsparcia Pani Renaty z tej fundacji !. Quote
pumcia02 Posted March 30, 2014 Author Posted March 30, 2014 Ooo ile ludzi :) Dziękuje, że aż tyle osób zajrzało. Właśnie... nasza pomoc wydaje się być syzyfową pracą. Nigdy nie ma wolnych miejsc, co oznacza, że jak jeden pies znajdzie dom na jego miejsce następne stoją w kolejce. Sama mieszkam na wsi (przeprowadziłam się z Warszawy) i na razie jeszcze się tu nie zaaklimatyzowałam. Ludzie podjeżdzają pod wioski i wyrzucają psy z aut. Albo słychać rozmowy w sklepie "kiedyś to pies dostawał mleko, a resztki raz na tydzien i żył, a teraz jakieś karmy sie robi". Wczoraj miałam telefon po swojego tymczasowicza - pies tylko na podwórko, na noc w boksie. Do domu absolutnie żadnego wstępu, bo są małe dzieci. Jak powiedziałam , że u mnie jest 15 miesięczne dziecko, to zaczął się wątek, że pies w domu się męczy i przegrzewa. Mam tez znalezioną 2 tyg temu koteczkę, która była w fatalnym stanie, a doszła nam jeszcze prawdopodobnie grzybica. Przecież ktoś ją widział, ktoś ją dotykał! Jest oswojona, więc musiała mieć kontakt z ludźmi! Ale to co nie daje pieniędzy na wsi, to jest nie ważne. Moi dobrzy sąsiedzi, na prawdę dobrzy ludzie. Ale nie mogą zrozumieć dlaczego tego kota wzięłam z ulicy. Ehh Quote
cisowianka Posted March 30, 2014 Posted March 30, 2014 Moja śp. Babcia mieszkała na lubelszczyźnie (z domu warszawianka) moja siostra ma koteczka a mama sunie właśnie z tamtej wioski. Podejście do zwierząt jest tragiczne jeśli nie dają mleka lub mięsa czyli kasy -czasami na wóde......, podkreślam czasami bo są wyjątki - wytykane palcami bo dają karmę i schronienie. Muszę się policzyć z rachunkami i zobaczyć co mi zostanie..... Quote
zachary Posted March 30, 2014 Posted March 30, 2014 Ja wpadłam bez zaproszenia, bo czarnulki są moją słabością...Pumcia02, czy na konto fundacyjne można wpłacić pieniądze na Negrę? Quote
grazaza Posted March 30, 2014 Posted March 30, 2014 Jestem z zaproszenia cioteczki b-b, niestety wspomóc na razie nie mogę, ale zapisuję sobie wątek sunieczki. Quote
pumcia02 Posted March 30, 2014 Author Posted March 30, 2014 grazaza napisał(a):Jestem z zaproszenia cioteczki b-b, niestety wspomóc na razie nie mogę, ale zapisuję sobie wątek sunieczki. Dziekuje za przybycie :) cisowianka napisał(a):Moja śp. Babcia mieszkała na lubelszczyźnie (z domu warszawianka) moja siostra ma koteczka a mama sunie właśnie z tamtej wioski. Podejście do zwierząt jest tragiczne jeśli nie dają mleka lub mięsa czyli kasy -czasami na wóde......, podkreślam czasami bo są wyjątki - wytykane palcami bo dają karmę i schronienie. Muszę się policzyć z rachunkami i zobaczyć co mi zostanie..... Tak są wyjątki. W tym roku z zaprzyjaźnionym gabinetem zrobiliśmy akcję sterylizację. 30 kotek można było wysterylizować po 60zł (dofinanowaliśmy je i jeszcze fundacja pegasus). I wszystkie 30 zostało "zrobionych". Czyli jednak gdzieś tam chęci są... zachary napisał(a):Ja wpadłam bez zaproszenia, bo czarnulki są moją słabością...Pumcia02, czy na konto fundacyjne można wpłacić pieniądze na Negrę? Na PDT zbieram na swoje konto. Ale można też wpłacić na fundacyjne - w końcu trzeba będzie zapłacić za faktury za szczepienia i sterylizacje. Quote
Recommended Posts