ewelinka_m Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 on od małego taki uzdolniony był :p Aaliyah ślicznie razem wyglądacie :loveu:a on się tak tuli..po co odmawiać takiej kruszynce :cool3: oj Spaikuś niestety chwilę poleży i już mu niewygodnie i idzie dalej :roll:
Aaliyah1981 Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 ewelinka_m napisał(a):on od małego taki uzdolniony był :p Aaliyah ślicznie razem wyglądacie :loveu:a on się tak tuli..po co odmawiać takiej kruszynce :cool3: oj Spaikuś niestety chwilę poleży i już mu niewygodnie i idzie dalej :roll: hehe dziekujemy :oops: wiesz franio jak narazie chetnie sie przytula ale to tylko jak jest zmeczony bo tak to ciezko go w miejscu utrzymac przez pare minutek :evil_lol:jak to sie mowi zywe srebro:cool3:
Bzikowa Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 ło matko ciotki jak Wy się tu produkujecie a ja nie mam czasu czytać ani sama pisać :placz: Ale zdjęcia słodkie, Aaliyah! :loveu: Widze, ze Twoj tez pieszczoch :lol: Westie to psy o dwoch twarzach chyba... Normalnie takie 'mocne' a w domu zamieniają się w przytulanki :loveu:
duzebzium Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 No wreszcie sie troche rozruszało:cool3: z czego sie bardzo ciesze... I przybywa nas tutaj:multi: Bzikowa a czemu nie masz czasu?:mad: Brakuje nam tu ciebie...:evil_lol:
Aaliyah1981 Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 duzebzium napisał(a):No wreszcie sie troche rozruszało:cool3: z czego sie bardzo ciesze... I przybywa nas tutaj:multi: Bzikowa a czemu nie masz czasu?:mad: Brakuje nam tu ciebie...:evil_lol: wlasnie brakuje :cool3:kurcze znowu mi wczoraj dogo nie dzialalo :roll:
duzebzium Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 Aaliyah1981 napisał(a):wlasnie brakuje :cool3:kurcze znowu mi wczoraj dogo nie dzialalo :roll: mi tez wczoraj przez caly dzien nie dzialalo:angryy:
Waxy Posted March 7, 2008 Author Posted March 7, 2008 I mi, no ale cóż ważne, ze działa. No kto da jeszcze zdjęcia swoich piesiów :loveu:. Ahh jak ja będę już mieć psa to was zakopie zdjęciami :loveu:
ewelinka_m Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 na pocieszenie Wam powiem, że nikomu nie działało :cool3: admini pewnie coś robili znowu na dogo :hmmmm: my w najbliższym czasie bez zdjęć, pańcia chora.. no chyba, że jakieś stare znajdziemy Bzikowa wracaj do nas :razz:
Aaliyah1981 Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 dogo ostatnio cos warjuje :evil_lol:cioteczki a co tu tak pusto prosze wstawiac foteczki :multi:
ewelinka_m Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 my mamy troszkę foteczek z dzisiejszego spacerku :multi: ale tu już pełno naszych zdjęć jest :roll:
duzebzium Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 ewelinka_m napisał(a):my mamy troszkę foteczek z dzisiejszego spacerku :multi: ale tu już pełno naszych zdjęć jest :roll: Im wiecej tym lepiej bedzie co ogladac:loveu:
Aaliyah1981 Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 duzebzium napisał(a):Im wiecej tym lepiej bedzie co ogladac:loveu: wlasnie wlasnie cioteczko ewelinko_m ja tam jestem za :cool3: czekamy na fotki:evil_lol:
Bzikowa Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 Hihi a ja Was zaskoczę, otóz mam fotki:razz: Bylismy wczoraj z Bzem na wybieganiu w lesie (bo niestety trening nie wypalił... przez moją głupotę);) Bez przez ponad godzinę biegał za zabawką. On czasami mnie powala. Jak nie mam czasem kompletnie czasu na dluzsze spacery to on moze spac caly dzien (nudzi sie bo nudzi ale nie marudzi) i jest luz. A jednoczesnie jak jedziemy do lasu to akumulatorki mu się nie wyładowują:-o Juz pod koniec ziajał i biegal mniej chetnie bo glupia pancia nie wziela psu wody. Ale zabawkę niosl do samochodu sam - jak tylko ja mu podnosilam (blee ohydka, taka oblepiona sliną + piaskiem...) to zaczynał się jazgot pt 'rzuc rzuc rzuuuuc':roll: To jest naprawdę niesamowity pies, czasem na zabawkę nawet nie spojrzy a w pewnych miejscach zrobi za nią wszystko. Burak:lol: Fotki - niestety mało bo było juz ciemnawo no i bardzo kiepskiej jakości - z komórki:roll:
ewelinka_m Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 [quote name='Aaliyah1981']wlasnie wlasnie cioteczko ewelinko_m ja tam jestem za :cool3: czekamy na fotki:evil_lol: :eviltong:wstawimy popołudniu :multi:są Bziki:multi: świetne zdjęcie a na nim wymęczony zziajany Bzikulec, ale co najważniejsze szczęśliwy :loveu: i z zabaweczką oo i chyba Bzikowej noga?:razz:
Aaliyah1981 Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 ewelinka_m to czekamy z niecierpliwoscia ;) oooooooooooooooo cioteczka Bzikowa wstawila foteczki :loveu:rewelacja mnie sie najbardziej podoba to z zabawka .ale widze ,ze Bezik tez sie niezle umorusal na spacerku :evil_lol:
ewelinka_m Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 wiatr we włosach... kotek:cool3: myślał, że ucieknie przede mną na drzewo nie uda mu się :razz: trzeba odpocząć po spacerku :p i jeszcze kilka jakiś starych :roll:
ewelinka_m Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 :evil_lol: prawie jak pies wyjący do księżyca opalamy się :loveu: i spacerowo z pańcią :oops: http://img371.imageshack.us/img371/575/ewelapo8.jpg
Aaliyah1981 Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 ewelinko_m sliczne fotki a ta wasza wspolna fota to juz naprawde bardzo mi sie podoba :loveu:powinniscie miec swoja galerie :razz: http://img371.imageshack.us/img371/575/ewelapo8.jpg
ewelinka_m Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 [quote name='Aaliyah1981']ewelinko_m sliczne fotki a ta wasza wspolna fota to juz naprawde bardzo mi sie podoba :loveu:powinniscie miec swoja galerie :razz: http://img371.imageshack.us/img371/575/ewelapo8.jpg :oops: oj dziękujemy bardzo co do galerii nie mam pomysłu na tytuł :eviltong:
Aaliyah1981 Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 ewelinka_m napisał(a)::oops: oj dziękujemy bardzo co do galerii nie mam pomysłu na tytuł :eviltong: to moze oglosmy konkurs ;)na tytul do waszej galerii zeby wam ulatwic i zeby nie bylo wykretow :eviltong:
Magda Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 Kochani przypomnę tylko - max. 5 zdjęć w poście;) http://i145.photobucket.com/albums/r223/cubree/bezik4.jpg Ale jęzor!! Wymęczony pies -> szczęśliwy pies:loveu:
ewelinka_m Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 [quote name='Magda_Miki']Kochani przypomnę tylko - max. 5 zdjęć w poście;) :wallbash: jak liczyłam jedno zdjęcie mi umknęło przepraszamy i obiecujemy poprawę :oops:
Bzikowa Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 Ewelinka śliczne fotki, zwłaszcza to z Tobą i ten cień ;):loveu: Bosko:loveu:
Recommended Posts