Jump to content
Dogomania

Galeria Naszych westów (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

Posted

on od małego taki uzdolniony był :p
Aaliyah ślicznie razem wyglądacie :loveu:a on się tak tuli..po co odmawiać takiej kruszynce :cool3:

oj Spaikuś niestety chwilę poleży i już mu niewygodnie i idzie dalej :roll:

• Replies 347
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ewelinka_m napisał(a):
on od małego taki uzdolniony był :p
Aaliyah ślicznie razem wyglądacie :loveu:a on się tak tuli..po co odmawiać takiej kruszynce :cool3:

oj Spaikuś niestety chwilę poleży i już mu niewygodnie i idzie dalej :roll:

hehe dziekujemy :oops: wiesz franio jak narazie chetnie sie przytula ale to tylko jak jest zmeczony bo tak to ciezko go w miejscu utrzymac przez pare minutek :evil_lol:jak to sie mowi zywe srebro:cool3:

Posted

ło matko ciotki jak Wy się tu produkujecie a ja nie mam czasu czytać ani sama pisać :placz: Ale zdjęcia słodkie, Aaliyah! :loveu: Widze, ze Twoj tez pieszczoch :lol: Westie to psy o dwoch twarzach chyba... Normalnie takie 'mocne' a w domu zamieniają się w przytulanki :loveu:

Posted

No wreszcie sie troche rozruszało:cool3: z czego sie bardzo ciesze... I przybywa nas tutaj:multi:

Bzikowa a czemu nie masz czasu?:mad: Brakuje nam tu ciebie...:evil_lol:

Posted

duzebzium napisał(a):
No wreszcie sie troche rozruszało:cool3: z czego sie bardzo ciesze... I przybywa nas tutaj:multi:

Bzikowa a czemu nie masz czasu?:mad: Brakuje nam tu ciebie...:evil_lol:

wlasnie brakuje :cool3:kurcze znowu mi wczoraj dogo nie dzialalo :roll:

Posted

I mi, no ale cóż ważne, ze działa. No kto da jeszcze zdjęcia swoich piesiów :loveu:. Ahh jak ja będę już mieć psa to was zakopie zdjęciami :loveu:

Posted

na pocieszenie Wam powiem, że nikomu nie działało :cool3:
admini pewnie coś robili znowu na dogo :hmmmm:
my w najbliższym czasie bez zdjęć, pańcia chora.. no chyba, że jakieś stare znajdziemy

Bzikowa wracaj do nas :razz:

Posted

ewelinka_m napisał(a):
my mamy troszkę foteczek z dzisiejszego spacerku :multi: ale tu już pełno naszych zdjęć jest :roll:

Im wiecej tym lepiej bedzie co ogladac:loveu:

Posted

Hihi a ja Was zaskoczę, otóz mam fotki:razz:

Bylismy wczoraj z Bzem na wybieganiu w lesie (bo niestety trening nie wypalił... przez moją głupotę);) Bez przez ponad godzinę biegał za zabawką. On czasami mnie powala. Jak nie mam czasem kompletnie czasu na dluzsze spacery to on moze spac caly dzien (nudzi sie bo nudzi ale nie marudzi) i jest luz. A jednoczesnie jak jedziemy do lasu to akumulatorki mu się nie wyładowują:-o Juz pod koniec ziajał i biegal mniej chetnie bo glupia pancia nie wziela psu wody. Ale zabawkę niosl do samochodu sam - jak tylko ja mu podnosilam (blee ohydka, taka oblepiona sliną + piaskiem...) to zaczynał się jazgot pt 'rzuc rzuc rzuuuuc':roll: To jest naprawdę niesamowity pies, czasem na zabawkę nawet nie spojrzy a w pewnych miejscach zrobi za nią wszystko. Burak:lol:

Fotki - niestety mało bo było juz ciemnawo no i bardzo kiepskiej jakości - z komórki:roll:

Posted

[quote name='Aaliyah1981']wlasnie wlasnie cioteczko ewelinko_m ja tam jestem za :cool3: czekamy na fotki:evil_lol:
:eviltong:wstawimy popołudniu

:multi:są Bziki:multi:

świetne zdjęcie a na nim wymęczony zziajany Bzikulec, ale co najważniejsze szczęśliwy :loveu: i z zabaweczką

oo i chyba Bzikowej noga?:razz:

Posted

ewelinka_m to czekamy z niecierpliwoscia ;)

oooooooooooooooo cioteczka Bzikowa wstawila foteczki :loveu:rewelacja mnie sie najbardziej podoba to z zabawka .ale widze ,ze Bezik tez sie niezle umorusal na spacerku :evil_lol:

Posted

ewelinka_m napisał(a):
:oops: oj dziękujemy bardzo
co do galerii nie mam pomysłu na tytuł :eviltong:

to moze oglosmy konkurs ;)na tytul do waszej galerii zeby wam ulatwic i zeby nie bylo wykretow :eviltong:

Posted

[quote name='Magda_Miki']Kochani przypomnę tylko - max. 5 zdjęć w poście;)

:wallbash: jak liczyłam jedno zdjęcie mi umknęło
przepraszamy i obiecujemy poprawę :oops:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...