ewelinka_m Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 Bzikowa napisał(a):Figo jest super :loveu: I świetne zdjęcia ogólnie. Mój nie jest taki fotogeniczny :lol: No i ja zdjęć robić nie umiem, moze jakbym się nauczyła to i psa bym ładniejszego miała ;) :eviltong: nie opowiadaj bzdur, fotki Bzikowe są śliczne :loveu: i te moje ulubione z toru (obóz chyba?):lol:
duzebzium Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 no to zdjecia jak obiecałam:oops: Gdzie ta piłka leci...:cool3: (w wykonaniu Zuzi) Tu mam stanąć??? A może tak?? Może w locie lepiej wyjde:cool3:
duzebzium Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 poobgryzamy bazie...:cool3: Powąchamy kwiatki... Powygryzamy trawe...:evil_lol: A na koniec wykopiemy dziure...:mad:
duzebzium Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 A tu zbiorowe zdjecie w miare możliwości... lepiej nie dalo sie wszystkich uchwycić...:angryy:
duzebzium Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 Waxy napisał(a):Ajaj.. jakie słodzie z suni :loveu: Sunia jest na 2 zdjeciach jak obgryza bazie i jak "lata":cool3: 2,3,7 -Maluszek a z kwiatkami i kopiacy dziure to Billy...
Waxy Posted March 3, 2008 Author Posted March 3, 2008 Ahh nie rozróżniam :razz: I tak wszystkie piękne :loveu:
Bzikowa Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 Duzebzium, jak bielutko u Was :loveu: cudna gromadka :loveu:
ewelinka_m Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 ależ zazdrościmy takiej gromadki :loveu: małe łobuziaki cudne i zdjęcia na trawce są :multi:
Aaliyah1981 Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 rany cioteczko jak ty rozpoznajesz ktory jest ktory ????:crazyeye: jak to Bezik jest niefotogieniczny :mad:???;)
WinterGirl Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 cudowny widok :loveu: tyle białaskowego szczęścia naraz, pozdrawiamy wszytkie łapki
duzebzium Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 Aaliyah1981 napisał(a):rany cioteczko jak ty rozpoznajesz ktory jest ktory ????:crazyeye: jużsię tak do nich przyzwyczaiłam :oops: że je rozpoznaje... Ale teraz jest trudno bo wczoraj wszystkie wytrymowalam i maluszek i lolus sa identyczni:evil_lol:
Aaliyah1981 Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 duzebzium napisał(a):jużsię tak do nich przyzwyczaiłam :oops: że je rozpoznaje... Ale teraz jest trudno bo wczoraj wszystkie wytrymowalam i maluszek i lolus sa identyczni:evil_lol: nic tylko zatrzymac wszystkie ;)ojjjjjjjj to yb sie dzialo :multi:cioteczko to moze ja wysle do ciebie mojego Frania na trymowanko :evil_lol:
duzebzium Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 Oj nie wiem czy bym z taka gromadka wytrzymala:evil_lol: nie mialabym gdzie spac...bo by mi cale lozko zajely:cool3: i chodzic na spacrki na 3 tury:oops: hmm no nie wiem... To podeslij go do mnie:cool3:
Aaliyah1981 Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 duzebzium napisał(a):Oj nie wiem czy bym z taka gromadka wytrzymala:evil_lol: nie mialabym gdzie spac...bo by mi cale lozko zajely:cool3: i chodzic na spacrki na 3 tury:oops: hmm no nie wiem... To podeslij go do mnie:cool3: ok dzis go wpakuje do paczki i wysle poczta ;)cioteczki wiecie co ten Franek to mnie coraz bardiej zaskakuje sika podnaszac lape :crazyeye:on ma dopiero 3,5 miesiaca nie wiem z kad mu sie to wzielo tym bardziej ,ze nie ma stycznosci z innymi psami :p
Monieq Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 [quote name='Bzikowa']Figo jest super :loveu: I świetne zdjęcia ogólnie. Mój nie jest taki fotogeniczny :lol: No i ja zdjęć robić nie umiem, moze jakbym się nauczyła to i psa bym ładniejszego miała ;) Jasne, że umiesz robić zdjęcia, tylko jeszcze o tym nie wiesz :diabloti: A co do ładniejszego psa to wiesz co... Bluźnisz!! :mad: Bezik przystoje chłopisko przecież :loveu: Duzebzium maluszki świetne, słodziutkie, zresztą tak samo jak twoje duże dziewczynki ;) Jak ty sobie radzisz z taką rozskakaną gromadką?? Musisz mieć wesoło w domu :evil_lol:
Monieq Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 Aaliyah1981 napisał(a):ok dzis go wpakuje do paczki i wysle poczta ;)cioteczki wiecie co ten Franek to mnie coraz bardiej zaskakuje sika podnaszac lape :crazyeye:on ma dopiero 3,5 miesiaca nie wiem z kad mu sie to wzielo tym bardziej ,ze nie ma stycznosci z innymi psami :p Szybki chłopak. Mój zaczął podnosić później, jakoś 4 misiące z groszami ;) A tak to tylko chodził i się dziwił dlaczego tak wysoko pachnie :cool3:
Aaliyah1981 Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 Monieq napisał(a):Szybki chłopak. Mój zaczął podnosić później, jakoś 4 misiące z groszami ;) A tak to tylko chodził i się dziwił dlaczego tak wysoko pachnie :cool3: hehe i klapa Franio znowu siusia jak dziewczynka :loveu:no nic rekordu nie bedzie :cool3:
Monieq Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 Aaliyah1981 napisał(a):hehe i klapa Franio znowu siusia jak dziewczynka :loveu:no nic rekordu nie bedzie :cool3: To już wyścigi organizują?? Kto najszybciej zacznie podnosić nogę :lol:
duzebzium Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 [quote name='Monieq'] Duzebzium maluszki świetne, słodziutkie, zresztą tak samo jak twoje duże dziewczynki ;) Jak ty sobie radzisz z taką rozskakaną gromadką?? Musisz mieć wesoło w domu :evil_lol: Oj wesoło jest... nie można się nudzić:cool3: i o to właśnie chodzi:oops: Musze sie przyznać ze juz szczeniaki ucze zlego zachowania:oops: Wszystkie po koleji spia ze mna w lozku:evil_lol:
duzebzium Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 i nastepny :((((( Wiec cos napisze...hihi dzisiaj spie z maluszkiem
ewelinka_m Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 ale byśmy chcieli spać pod kołderką z białasków:loveu: Franiuś jeszcze się nauczy siusiac jak chłopczyk,pamiętam jak Spaiki był mały podchwycił że psy sikając podnoszą łapkę :razz: więc niewiele myśląc podchodzi do drzewa i podnosi dwie tylnie:evil_lol: chłopak się wywrócił :cool1:
Aaliyah1981 Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 [quote name='Monieq']To już wyścigi organizują?? Kto najszybciej zacznie podnosić nogę :lol: cioteczko to ty nie slyszalas o tych zawodach ???;) duzebzium no pieknych rzeczy sie tu dowiadujemy :cool1:a potem czlowiek bierze takiego pieska z hodowli mysli sobie prawdziwy aniolek a tu po godzinie czar pryska :evil_lol: heeh ale ja nie lepsza mimo ,ze chlopak zabrania jak tylko go nie ma Franek myk i juz z pancia grzeje dupsko w wyrku :eviltong: zawsze sie tak do mnie przytula :loveu:nie mam silnej woli zeby mu odmowic :oops: ewelinka_m to z tego twojego przystojniaczka prawdziwy cyrkowiec byl :cool3:
Recommended Posts