Jump to content
Dogomania

Galeria Naszych westów (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

Posted

Bzikowa napisał(a):
Figo jest super :loveu: I świetne zdjęcia ogólnie.

Mój nie jest taki fotogeniczny :lol:

No i ja zdjęć robić nie umiem, moze jakbym się nauczyła to i psa bym ładniejszego miała ;)

:eviltong: nie opowiadaj bzdur, fotki Bzikowe są śliczne :loveu:
i te moje ulubione z toru (obóz chyba?):lol:

• Replies 347
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Waxy napisał(a):
Ajaj.. jakie słodzie z suni :loveu:

Sunia jest na 2 zdjeciach jak obgryza bazie i jak "lata":cool3:
2,3,7 -Maluszek
a z kwiatkami i kopiacy dziure to Billy...

Posted

Aaliyah1981 napisał(a):
rany cioteczko jak ty rozpoznajesz ktory jest ktory ????:crazyeye:

jużsię tak do nich przyzwyczaiłam :oops: że je rozpoznaje...
Ale teraz jest trudno bo wczoraj wszystkie wytrymowalam i maluszek i lolus sa identyczni:evil_lol:

Posted

duzebzium napisał(a):
jużsię tak do nich przyzwyczaiłam :oops: że je rozpoznaje...
Ale teraz jest trudno bo wczoraj wszystkie wytrymowalam i maluszek i lolus sa identyczni:evil_lol:

nic tylko zatrzymac wszystkie ;)ojjjjjjjj to yb sie dzialo :multi:cioteczko to moze ja wysle do ciebie mojego Frania na trymowanko :evil_lol:

Posted

Oj nie wiem czy bym z taka gromadka wytrzymala:evil_lol: nie mialabym gdzie spac...bo by mi cale lozko zajely:cool3: i chodzic na spacrki na 3 tury:oops: hmm no nie wiem...

To podeslij go do mnie:cool3:

Posted

duzebzium napisał(a):
Oj nie wiem czy bym z taka gromadka wytrzymala:evil_lol: nie mialabym gdzie spac...bo by mi cale lozko zajely:cool3: i chodzic na spacrki na 3 tury:oops: hmm no nie wiem...

To podeslij go do mnie:cool3:

ok dzis go wpakuje do paczki i wysle poczta ;)cioteczki wiecie co ten Franek to mnie coraz bardiej zaskakuje sika podnaszac lape :crazyeye:on ma dopiero 3,5 miesiaca nie wiem z kad mu sie to wzielo tym bardziej ,ze nie ma stycznosci z innymi psami :p

Posted

[quote name='Bzikowa']Figo jest super :loveu: I świetne zdjęcia ogólnie.

Mój nie jest taki fotogeniczny :lol:

No i ja zdjęć robić nie umiem, moze jakbym się nauczyła to i psa bym ładniejszego miała ;)

Jasne, że umiesz robić zdjęcia, tylko jeszcze o tym nie wiesz :diabloti:
A co do ładniejszego psa to wiesz co... Bluźnisz!! :mad:
Bezik przystoje chłopisko przecież :loveu:

Duzebzium maluszki świetne, słodziutkie, zresztą tak samo jak twoje duże dziewczynki ;) Jak ty sobie radzisz z taką rozskakaną gromadką?? Musisz mieć wesoło w domu :evil_lol:

Posted

Aaliyah1981 napisał(a):
ok dzis go wpakuje do paczki i wysle poczta ;)cioteczki wiecie co ten Franek to mnie coraz bardiej zaskakuje sika podnaszac lape :crazyeye:on ma dopiero 3,5 miesiaca nie wiem z kad mu sie to wzielo tym bardziej ,ze nie ma stycznosci z innymi psami :p

Szybki chłopak. Mój zaczął podnosić później, jakoś 4 misiące z groszami ;) A tak to tylko chodził i się dziwił dlaczego tak wysoko pachnie :cool3:

Posted

Monieq napisał(a):
Szybki chłopak. Mój zaczął podnosić później, jakoś 4 misiące z groszami ;) A tak to tylko chodził i się dziwił dlaczego tak wysoko pachnie :cool3:

hehe i klapa Franio znowu siusia jak dziewczynka :loveu:no nic rekordu nie bedzie :cool3:

Posted

Aaliyah1981 napisał(a):
hehe i klapa Franio znowu siusia jak dziewczynka :loveu:no nic rekordu nie bedzie :cool3:

To już wyścigi organizują??
Kto najszybciej zacznie podnosić nogę :lol:

Posted

[quote name='Monieq']

Duzebzium maluszki świetne, słodziutkie, zresztą tak samo jak twoje duże dziewczynki ;) Jak ty sobie radzisz z taką rozskakaną gromadką?? Musisz mieć wesoło w domu :evil_lol:

Oj wesoło jest... nie można się nudzić:cool3: i o to właśnie chodzi:oops:

Musze sie przyznać ze juz szczeniaki ucze zlego zachowania:oops:
Wszystkie po koleji spia ze mna w lozku:evil_lol:

Posted

ale byśmy chcieli spać pod kołderką z białasków:loveu:

Franiuś jeszcze się nauczy siusiac jak chłopczyk,pamiętam jak Spaiki był mały podchwycił że psy sikając podnoszą łapkę :razz: więc niewiele myśląc podchodzi do drzewa i podnosi dwie tylnie:evil_lol: chłopak się wywrócił :cool1:

Posted

[quote name='Monieq']To już wyścigi organizują??
Kto najszybciej zacznie podnosić nogę :lol:

cioteczko to ty nie slyszalas o tych zawodach ???;)

duzebzium no pieknych rzeczy sie tu dowiadujemy :cool1:a potem czlowiek bierze takiego pieska z hodowli mysli sobie prawdziwy aniolek a tu po godzinie czar pryska :evil_lol:

heeh ale ja nie lepsza mimo ,ze chlopak zabrania jak tylko go nie ma Franek myk i juz z pancia grzeje dupsko w wyrku :eviltong:

zawsze sie tak do mnie przytula :loveu:nie mam silnej woli zeby mu odmowic :oops:

ewelinka_m to z tego twojego przystojniaczka prawdziwy cyrkowiec byl :cool3:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...