Bzikowa Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 Widzę, ze Spaikus też na poduszeczce spać musi :mad: tak samo jak Bzik :evil_lol: czasem w nocy wstaje a jak wroce do lozka do przywalam łbem w psa :roll: :eviltong: rozpieszczuch jeden. wiecej foooot! :loveu: a najlepiej otworz galerie ;)
Waxy Posted February 26, 2008 Author Posted February 26, 2008 Jaaakie słodkie malinkiii :loveu: Nie za wygodnie na ostatnim zdjęciu? :evil_lol: Więcej, więcej! :loveu:
Aaliyah1981 Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 hehe wlasnie tyle macie fajnych fot ,ze moze galeria????:cool3: Bzikowa moj chlopak nie pozwal Frankowi spac w wyrku ale jak tylko idzie do pracy (bo pracuje na noc) to Franio myk i juz grzeje dupsko pod kolderka :eviltong:
ewelinka_m Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 w łóżeczku najlepiej:loveu: a pańcia nie narzeka bo ją grzeje zwłaszcza jak zimno jest :cool3: a my się boimy że na galerie czasu nie znajdziemy ..:roll:
Aaliyah1981 Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 ewelinka_m napisał(a):w łóżeczku najlepiej:loveu: a pańcia nie narzeka bo ją grzeje zwłaszcza jak zimno jest :cool3: a my się boimy że na galerie czasu nie znajdziemy ..:roll: eeeeeeeeee cioteczko zawsze 20 minut znajdziesz czasu na galerie;) ooooooo tak psiaki to istne termoforki :loveu:
ewelinka_m Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 pomyślimy nad galerią bo my lenie :eviltong: to tak przypadkiem znalazłam :roll: spacerowo :razz: spotkaliśmy na dworku przebiśniegi: [SIZE=2] mało zdjęć bo wgrywać się nie chcą :(
Aaliyah1981 Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 ojjjjjjjjj u wasz tez juz wiosna sliczne focie :loveu:
Aaliyah1981 Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 Waxy napisał(a):Ale przystojniak :loveu: ja widze ,ze on ma cala kolekcje takich modnych bandamek :cool3:
Waxy Posted March 1, 2008 Author Posted March 1, 2008 Same przystojniaki z tych waszych westów. A sunie to prawdziwe damy :razz:
Aaliyah1981 Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 Waxy napisał(a):Same przystojniaki z tych waszych westów. A sunie to prawdziwe damy :razz: cioteczko ja mam nadzieje ,ze niebawem zobaczymy twojego przystojniaczka :loveu:wiem ,ze jeszcze maluszki nie przyszly na swiat ale kiedy orjentacyjnie maluszek zawita u was w domu??
Waxy Posted March 2, 2008 Author Posted March 2, 2008 Ja też mam nadzieje, że mój też będzie przystojniakiem :loveu: No więc szczeniaczki mają się urodzić pod koniec marca (uuu.. jeszcze niecały miesiąc :loveu:). Potem z mamusią muszą zostać chyba 2 miesiące i do domku. Czyli gdzieś tak koniec maja/początek czerwca :loveu:
Aaliyah1981 Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 ooooo to zlecic jak z bicza strzelil i pewnie bedziemy niebaem czytac o twoich zmaganiach z malym diabelkiem :diabloti: oraz olgadac foteczki przystojniaczka (inaczej byc nie moze ;))
Monieq Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 To my też się wepchniemy z naszymi fotkmi :diabloti: Buszujący w zbożu: A cała reszta to już tylko szajba, szajba i wiatr w uszach :lol: Pozdrowienia dla wszystkich właścicielek i czochrańce dla piesiorów ;)
Waxy Posted March 2, 2008 Author Posted March 2, 2008 Ajajaj Magda? To ty xD? Ta co mi pomogła w angielskim i matematyce xD? Łooo! Figo piękny chłopak :loveu::loveu:
Aaliyah1981 Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 sliczne fotki wiecie co powiem wam ,ze ta rasa jest tak dynamiczna ,ze zdjecia wychodza swietne :multi:
duzebzium Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 Oj Westiki sa bardzo fotogeniczne... :cool3: Szczegolnie jak sa biale i czyste :evil_lol: My dzisiaj zrobilismy sesje zdjeciowa calej gromadki (duzych i malych na podworku):cool3: cala godzine biegalam zeby kilka dobrych zdjec zrobic (troche za szybko sie ruszaja:evil_lol:) ...moze pozniej wkleje fotki... Narazie ide jeszcze na spacerek do parku wybiegac dorosle:oops:
ewelinka_m Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 bziumki już się doczekać nie mogę tych fotek :loveu: Monieq cudowne fotki :multi:
Aaliyah1981 Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 ewelinka_m napisał(a):bziumki już się doczekać nie mogę tych fotek :loveu: Monieq cudowne fotki :multi: tak tak czekamy galeria pomalu odzywa:multi:
Monieq Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 Zgadzam się z tym, że westy są baaardzo fotogeniczne ;) Ale zwierzęta są świetnymi "obiektami do fotografowania" xD I własnie dlatego Figo ma więcej zdjęć przez miesiąc niż cała rodzina razem wzięta przez rok ]:->
Bzikowa Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 Figo jest super :loveu: I świetne zdjęcia ogólnie. Mój nie jest taki fotogeniczny :lol: No i ja zdjęć robić nie umiem, moze jakbym się nauczyła to i psa bym ładniejszego miała ;)
Recommended Posts