Jump to content
Dogomania

Galeria Naszych westów (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

Posted

o nie wiem czy to dobry temat ale pokazujemy tutaj galerię naszych białych pociech :razz: i ich informacje :razz: No parę zdjęć mojej kuleczki:

• Replies 347
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:mój "biały" westik :) dziś został wykąpany i jest bieluśki i czyściutki i pachnący :) oto fotki brudnego westika :evil_lol::loveu:

Zaniedługo fotki białego Urwiska :D:D

• 7 months later...
Posted

Mam nadzieje, że jest..
A Foxi przystojniak :cool3: Ma super komplet smyczki i obróżki :loveu: Ja za dwa miesiące pochwale się malutkim szkrabkiem :loveu:

Posted

Waxy napisał(a):
Mam nadzieje, że jest..
A Foxi przystojniak :cool3: Ma super komplet smyczki i obróżki :loveu: Ja za dwa miesiące pochwale się malutkim szkrabkiem :loveu:

Ale te wasze westie to przystojniaki:loveu:
bardzo mi przykro z powodu twojego Westika :-(. ciesze sie ,ze niebawem bedziesz miec malego pocieszyciela:loveu:.

a tak przegladam wlasnie starsze fotki Frania i nie moge uwierzyc ,ze tak sztbko rosnie jeszcze do niedawna byl taki malenki

a teraz rosnie jak na drozdzach :evil_lol:

Posted

duzebzium napisał(a):
gdzie tam :oops: trzeba troche natapirowac na wystawie:cool3:
oczka zamkniete bo :sleeping:

kurcze inponujaco owlosiona ma ta glowke:cool3:ja to sie boje ,ze moj Franio nie bedzie miec takiej bo jakis ten wlos na glowie ma kiepski :evil_lol:takie to lysawe trzy wloski na krzyz:razz:

Posted

Aaliyah1981 napisał(a):
kurcze inponujaco owlosiona ma ta glowke:cool3:ja to sie boje ,ze moj Franio nie bedzie miec takiej bo jakis ten wlos na glowie ma kiepski :evil_lol:takie to lysawe trzy wloski na krzyz:razz:

Pufcia wlasnie nie ma za duzo wlosow:shake:
nie zabardzo jest co tapirowac:evil_lol: ale krem, dobry grzebien do tapirowania robi swoje... na tym zdjeciu Pufa ma 9,5 miesiaca ...

Na drugim Zuzia niecale 2 lata... i tez nie ma zaduzo na glowie:shake: cos moim psom nie rosna zageste wlosy na glowkach:placz:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...