Kincia Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 Dagusia1992 napisał(a):a gdzie fotki?:D Własnie..............:mad: Quote
arkana Posted June 17, 2007 Author Posted June 17, 2007 Dagusia1992 napisał(a):a gdzie fotki?:D Informuje uprzejmie, ze fotek nie bedzie do konca czerwca, ani nawet z poczatkiem lipca. Powod prosty: robimy sobie wakacje :D Quote
Acia_ Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 :x :x To ja zapraszam do galeri Misia ! Fotki ^^ :D Quote
Kincia Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 arkana napisał(a):Informuje uprzejmie, ze fotek nie bedzie do konca czerwca, ani nawet z poczatkiem lipca. Powod prosty: robimy sobie wakacje :D Ej nie ma tak !!!!! To zrób teraz mialy byc jutro cyfrowka :angryy::angryy::mad::mad: Quote
Kincia Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 Asia&Misia napisał(a):Pssst Kinga idziemy napaść na nią :evil_lol: No ale ciiii..... Quote
Dagusia1992 Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 co to ma znaczyc? pietrucha i sałata przyłączam sie do Was :evil_lol: Quote
arkana Posted June 18, 2007 Author Posted June 18, 2007 [quote name='Asia&Misia']:x :x To ja zapraszam do galeri Misia ! Fotki ^^ :D[/QUOTE] Ok :D Juz ide podziwiac kochanego malucha :loveu: [quote name='Pinczerek-Jacky']Ej nie ma tak !!!!! To zrób teraz mialy byc jutro cyfrowka :angryy::angryy::mad::mad:[/QUOTE] Mialy, ale beda pozniej... troszeczke. Robimy sobie wolne. :evil_lol: [quote name='Asia&Misia']Pssst Kinga idziemy napaść na nią :evil_lol:[/QUOTE] Jak napadniecie na mnie, to nie bedzie fotek, bo bede napadnieta :eviltong: [quote name='Pinczerek-Jacky']No ale ciiii.....[/QUOTE] Taka konspiracja, co? :cool3: [quote name='Dagusia1992']co to ma znaczyc? pietrucha i sałata przyłączam sie do Was :evil_lol:[/QUOTE] Gang warzyw w akcji? :lol: Quote
Dagusia1992 Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 uważaj bo warzywka moga wtargnąć w każdej chwili xP Quote
Kincia Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 Nie ma tak !!!!!!!!!!!!!!!:mad::mad::mad: FOTY FOTY !!!!!!! Quote
arkana Posted June 18, 2007 Author Posted June 18, 2007 [quote name='Dagusia1992']uważaj bo warzywka moga wtargnąć w każdej chwili xP[/QUOTE] Zapraszam serdecznie :evil_lol: [quote name='Pinczerek-Jacky']Nie ma tak !!!!!!!!!!!!!!!:mad::mad::mad: FOTY FOTY !!!!!!![/QUOTE] Obiecuje, ze beda w lipcu. A wrecz was zaspamuje zdjeciami :eviltong: Quote
Paulina87 Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 Życzę miłego wypoczywania, Arkana do lipca pewnie sporo urośnie :cool3: Quote
arkana Posted June 18, 2007 Author Posted June 18, 2007 [quote name='Dagusia1992']ale ja nie chce w lipcu tylko teraz;][/QUOTE] Teraz to moga byc tylko komorka. :razz: [quote name='Paulinka18']Życzę miłego wypoczywania, Arkana do lipca pewnie sporo urośnie :cool3:[/QUOTE] Mam taka nadzieje. Mnie sie zdecydowanie bardziej podobaja dorosle psy, niz szczeniaki, ale wole je sobie ulozyc od malego, niz walczyc z jego idealami na starosc. :roll: Quote
Tollerka Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 Ja kiedyś kochałam tylko szczeniaki a teraz też sądzę że wolę dorosłe psy... tylko jak zobaczę szczeniaka to nie mogę ze szczęścia :loveu: Quote
arkana Posted June 20, 2007 Author Posted June 20, 2007 Tollerka napisał(a):Ja kiedyś kochałam tylko szczeniaki a teraz też sądzę że wolę dorosłe psy... tylko jak zobaczę szczeniaka to nie mogę ze szczęścia :loveu: Normalne. Chyba nikt sie nie oprze urokowi malego psiaka. Ale dorosly pies, to nie szczeniak, one maja juz swoj charakter i potrafia postawic kropke nad i. Sa madre, piekne i na swoj wlasny sposob indywidualne. Dagusia1992 napisał(a):no to niech bedą chcociaż te z komy;] Nie bedzie niestety. Ale moge powstawiac zdjecia robione cyfrowka doroslej pani york. ;) Akurat jest tutaj ze mna, chociaz Arkana musiala zostac w domu. Quote
arkana Posted July 2, 2007 Author Posted July 2, 2007 Asia&Misia napisał(a):Dzień dobry! :D FOTKI :D :D Hej, hej. Obiecuje, ze fotki beda 16-17 lipca! Obiecuje ;) Quote
Kincia Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 arkana napisał(a):Hej, hej. Obiecuje, ze fotki beda 16-17 lipca! Obiecuje ;) Mam nadzieje :mad::mad::mad: Quote
arkana Posted July 3, 2007 Author Posted July 3, 2007 Pinczerek-Jacky napisał(a):Mam nadzieje :mad::mad::mad: Beda, beda. :cool3: Dagusia1992 napisał(a):no ja też myśle że bedą te fotki wkońcu;] Zobaczycie, jak Arkance sie uroslo. "Godzilla" :lol: :diabloti: Quote
Kincia Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 No własnie chce zobaczyc juz jej przemiane :loveu::loveu::loveu: Dobranoc :* Quote
Recommended Posts