arkana Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 No to sie, ze tak powiem doigraliscie :diabloti: Postanowilam zrobic sobie i wam przyjemnosc zakladajac galerie malej Arkany, ktora od paru godzin jest z nami! Znalezlismy fantastycznego hodowce, polecanego nam przez paru przyjaciol i akurat trafilismy tam dzisiejszego popoludnia i... wcale nie zalujemy. Stala w towarzystwie swojej slicznej mamy i przybranego braciszka. Oczarowala mnie swoim ponetnym wzrokiem i jak to sie mowi, klamka zapadla. Zakochalam sie w niej! Zdjecia narazie robione komorka, bo aparat cyfrowy wywedrowal do znajomych. Mam nadzieje, ze przetrwacie poczatek z malym zdjatkami, malej Arkany. Nie dziala mi opcja wstawiania zdjec, nie wiem czemu :placz: Moze jutro postaram sie zaradzic temu, ale juz nie dzisiaj. Smacznego :cool3: Quote
Acia_ Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 Ja jestem pierwsza !!!!! xD xD xD Śliczniusi szczurek xP xP xP HUSKI!!! :loveu: :loveu: Quote
Kincia Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 Jaka kochana :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Wymiziaj ja ode mnie :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Coffee&Nera Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 Czemu ja juz ją uwielbiam :loveu: ?! Ja kocham Husky od paru dobrych lat a to kolejna psina tej rasy która mnie totalnie oczarowala. Arkana- sliczne imie, ja Huskiemu (bo w przyszłosci chcialabym samca tej rasy bo suke to malamutke xD) to dalabym mu na imie Nugat xD Z jakiej hodowli jest sunia opowiadaj, opowiadaj :loveu: Quote
arkana Posted June 12, 2007 Author Posted June 12, 2007 Decyzja o psie zostala podjeta w tempie ekspresowym. Dostalam smsa od mamy, zebym poczekala na nia po szkole i... pojechalysmy do hodowcy, ktorego ona upatrzyla w internecie. Ja sie, szczerze mowiac, nastawilam na owczarka niemieckiego i to dopiero po wakacjach, a tutaj taka niespodzianka... Wcale nie zaluje! O hodowli wiem tyle, ze dobra, mieli pare udanych miotow i wlasnie sprawdzamy ich opinie. Narazie sie nie zawiedlismy ;) Quote
chemicalo Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 A jak nazywa się hodowla? Ja myślę o następnym psie. Miał być bernardyn, ogar polski, labek i husky. Któregoś wreszcie muszę wybrać :) Quote
basia bonnie Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 :multi: W końcu Twój psiak ma galerię! :loveu: Ahh...:loveu::loveu::loveu: Quote
Dagusia1992 Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 jejqu jaka ona sliczna xD oddaj mi ją xP heh:D wymiziaj ją ode mnie :* Quote
arkana Posted June 12, 2007 Author Posted June 12, 2007 Straszna psotnica z niej. Wstala o 5.30 i zaczela sie na mnie uporczywie patrzec. Dalam jej miska, zeby mogla go potarmoscic i pogryzc, wiec jest to teraz jej ulubiona zabawka. Nie liczac kota. Lubi go zaczepiac i zapraszac do zabawy, ale jest jak narazie szybko przywolywana do porzadku glosnym syknieciem ze strony kotki. Te zdjecia, ktore wkleilam, robione byly w pare minut po kapieli, dlatego z niej wyszla taka mokra owieczka :loveu: Moze pozniej pokaze wam jej slodkiego pysia zajetego tarmoszeniem miska. ;) Quote
malaSilky Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 Ello :p Z opisow psiak super, moze jakies foteczki;) Quote
arkana Posted June 12, 2007 Author Posted June 12, 2007 Narazie sunia spi spokojnie obok mnie i az zal mi ja budzic ;) A, gdy sie obudzi lecimy na spacer do weterynarza, zeby wykonac odpowiednie szczepionki i udac sie po pare porad od specjalisty :) Quote
arkana Posted June 12, 2007 Author Posted June 12, 2007 No, dobra, dobra. Dam dwa, bo wiecej mi sie nie chce robic :eviltong: Oczywiscie robione telefonem, wiec jakos pozostawia wiele do zyczenia... Śpioch Pod biurkiem Kabelkami prosze sie nie przejmowac, sa odpowiednio zabezpieczone, aby sie nie dostaly w pyszczek pieska. Quote
arkana Posted June 12, 2007 Author Posted June 12, 2007 Hmm, cos tak patrze i ostatnie zdjecie ciemnawe wyszlo :placz: Trudno, pocwiczycie wzrok :eviltong: Quote
Dagusia1992 Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 no śliczne fotki:* xD oo co ja widze Marchewka w avku xD Quote
Kincia Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 Hej :) Sliczne fotki szkoda ze takie male :(:( Marchewo :evil_lol::evil_lol: Quote
arkana Posted June 12, 2007 Author Posted June 12, 2007 No, niestety, taki jest minus robienia zdjec komorka :placz: Quote
Dagusia1992 Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 no normalnie jak tylko spojrze na twój av to mi uśmiech sam na buzie wchodzi;] heh wymiziaj psiaczka ode mnie:* Quote
Kincia Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 arkana napisał(a):No, niestety, taki jest minus robienia zdjec komorka :placz: :placz::placz::placz::placz: Mi raz wychodza duze a raz male :placz::placz::placz: Quote
arkana Posted June 12, 2007 Author Posted June 12, 2007 Dagusia1992 napisał(a):no normalnie jak tylko spojrze na twój av to mi uśmiech sam na buzie wchodzi;] heh wymiziaj psiaczka ode mnie:* Ten avatarek byl ruchomy, ale na dogomanii sie nie pokazuje. Marchewka w kazdym, badz razie zdejmowala okulary :eviltong: Pinczerek-Jacky napisał(a)::placz::placz::placz::placz: Mi raz wychodza duze a raz male :placz::placz::placz: Aaaa, chyba tez tak mialam, ale nie wiem, dlaczego raz wychodza takie, a raz takie :placz: :placz: Dagusia1992 napisał(a):a ja nie mam kabelka do komórki:( A jaki masz model? Moze mozna dokupic, komorke nosisz wszedzie ze soba, a aparat, jak sie wezmie to bedzie. Wiec warto wydac troche kasy, ale nie jest to jakis wielki koszt ;) (No i bylyby czesciej foty, mam nadzieje) Quote
Dagusia1992 Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 ale i tak ja zmieniam kome niedługo (jeszcze nie wiem kiedy:P) iwtedyu sobie dokupie ten kabelek ;] Quote
arkana Posted June 13, 2007 Author Posted June 13, 2007 Teraz to mysle, ze kabelki do komputera sa juz w zestawie (przynajmniej u mnie sie trafil taki). Proponuje model Sony Ericsson, oni chyba do kazdego modelu dolaczaja kabelek do komputeraz, teraz chyba rowniez i sluchawki do telefonu. Quote
Recommended Posts