Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted (edited)

Zobaczylam Jego przez okno ,bedac w pracy ,na ul Kilinskiego w Sosnowcu ...lezal w trawie :-(:-(duzy , ieki smuteczek , zebereczka znac :-( na widok kogos zblizajacego -ucieka w popłochu :-( Labus zolty , powłóczy tylnymi nozkami, bardzo często siada, kladzie se , na tej ulic nikomu ne jestznan ....pytalalam , codzilm a niuniem 2 godz , z jedzonkiem...na widok dorosego uceka :shake: :shake: jedzonko daallm i szlam kawaeczek dalej, ak ujrzał znow uciekal :shake:
Zdjec zrobić nie dalalm rady, choć calunki czas probowalalm, jedynie gdy wszedł pod przejście pod dworcem,cyknelam fotki , tylko jedno widoczne , wyslalm beluni , przesle mi na pw
...wielki cudny smuteczek -
szedł facet z malunim dzieckiem , wtedy psinun sie bardzo ozyywil i pobiegl przy nich , kolo tego dzeciateczka maleńkiego , ale nikt nie zwracal uwagi na psinke .... wychudzony :bigcry:nie kochany..... niczyj ... cieka w popłochu przed każdym dorosłym, kos musial bardzo skrzywdzić :bigcry:proszę o pomoc :modla:może mieć ok 5 ltaek , może tr wiecej ....

cbe4b935825b.jpg narazie tylko takie zdjateczko ...bdunnnio :-(:-(i zdjęci ze schroniska już bepieczny! DSC_0539.JPG

DSC_0549.JPGDSC_0534.JPG

DSC_0546.JPG

Edited by ewa gonzales
  • Replies 237
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witaj ciociu , nie da podejść do siebie ...:-( sponiewierany .....
lapac by trzeba pewnie na chwytak :shake: o matko ..... a po tym mialby rae ogromna ... szukam dziewczyn od labeczkow
Ciociu przecudny ,ale stokroć biduliniek :sad::sad::sad:

Posted

Dziekuje ciociuniu , zdjęcia wysle mi bela51 , wyslalm mmskiem do beluni , bo z mego tel tylko same rameczki widać , jak chce przeslac ....:shake:

Posted

piszesz że jak zobaczyl male dziecko to pobiegl ? do siebie zabrać nie mogę, dt awaryjny maleńki domek na dzialce w dabrowie gorniczej ale to wyjscie awaryjne, na pare dni, bo jestem w stanie tam dojezdzac tylko max 2x dziennie.
ulica kilinskiego to.. w centrum ? niedaleko Jana sobieskiego ?

Posted

Doduniu witaj , w centrum , zaraz za przejściem pod dworcem , ja już wkoncu lazilam za bidaczkiem i ryczalalm , bo się zawracal :-(zjeść wogole nic a nic nie chciał, tak b się boi ... za dzieciaczim pojdzie,kilka razy szedł pare minutek za kims z malym dzieciem....

Posted

Zapisze sobie watek, bo Ewcia juz zdązyła zalozyc. Biedny psiak, ja tez uwazam, ze lepsze schronisko, niz taka poniewierka.
Tam jest dworzec kolejowy, jezdzą tramwaje, jest niebezpiecznie :-(

Posted

Ja jego tam zobaczyłam pierwszy raz , pani w kiosku mowi , ze ok tydzień się tak poniewiera :-(:-( od nikogo jedzonka nie zje ....:-( pozamykalalm pracke , i chodzilam za bidaczkiem , nie zblza się nawet na metr do czleka ..bardzo bardzo zabidzony zastraszony ...już mam jego przed oczami caly czas ....
ruchliwe miejsce i pelno szumowin tez wszędzie .....:shake::shake:

Posted

i ja zaglądam, tez myślę, że najlepiej zgłosić do schroniska i fundacji od labradorów
Może im się uda podejść do niego albo coś zaradzić
Pewnie bieda porzucona i nie wie co się dzieje :( :(
Trzymam kciuki!