Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 237
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja mogę tylko powiedzieć, że Lary jest w schronisku, wszystko u niego OK. Co do ogłoszeń i wizyty u ortopedy to informacji nie mam.
Lary siedzi w kojcu wewnętrznym, także ma cucho i ciepło. I straszy przechodzących ludzi donośnym szczekiem i groźnymi minami :D

Posted

[quote name='gosia2313']Ja mogę tylko powiedzieć, że Lary jest w schronisku, wszystko u niego OK. Co do ogłoszeń i wizyty u ortopedy to informacji nie mam.
Lary siedzi w kojcu wewnętrznym, także ma cucho i ciepło. I straszy przechodzących ludzi donośnym szczekiem i groźnymi minami :D[/QUOTE]

Gosiu, ty jestes wolontariuszka w Sosnowieckim schronie?
Ja długo zwlekałam z podpisaniem umowy (kotka nie była wtedy zaszczepiona) no i teraz nie ma już dla mnie miejsca.. :(
a poza tym-mówili ze wolontariat jest tylko w weekend. W tygodniu nie ma ?

Posted

Tak, jestem już od 3 lat :-)
W tygodniu jeśli masz psa w pojedynczym kojcu to możesz z nim wychodzić - wszystko do dogadania z Edytą koordynatorką i kierownikiem.

Lary jest przekochany! Ludzi przez kraty straszy i baaardzo się rzuca :O Mnie chyba już zapamiętał i już się nie drze, cały czas chciałby żeby go głaskać :)
W poniedziałek jedzie do lekarza w spr łapek.

Posted

[quote name='gosia2313']Tak, jestem już od 3 lat :-)
W tygodniu jeśli masz psa w pojedynczym kojcu to możesz z nim wychodzić - wszystko do dogadania z Edytą koordynatorką i kierownikiem.

Lary jest przekochany! Ludzi przez kraty straszy i baaardzo się rzuca :O Mnie chyba już zapamiętał i już się nie drze, cały czas chciałby żeby go głaskać :)
W poniedziałek jedzie do lekarza w spr łapek.[/QUOTE]

To czekamy na relację z wizyty :) zdrówka chłopaku:*