Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 237
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

gosia2313 napisał(a):
Najlepiej do Doroty - 509-965-909

A pies... nie do poznania ! W boksie burczy i szczeka :P Ale jak wyskoczy na spacer to masakra :D Taki wesoły i energiczny ! : )

Dziękuję, jutro będę dzwonił :)
Doda_, jeśli moja adopcja wypali to tak, DS :)

Posted

gosia2313 napisał(a):
Ja w spr domu nic nie wiem, ale widziałam dzisiaj Larego na spacerze z adoptowaną od nas Elzą :-) Podobno Elza Laremu bardzo przypadła do gustu:D

pewnie Elza wpadła naszemu chłopakowi w oko :lol: nic dziwnego w końcu wiosna idzie :loveu:

Posted

gosia2313 napisał(a):
Tak Lary w schronisku, nie był jeszcze kastrowany z tego co wiem no i chyba będzie się wybierał do ortopedy czy gdzieś tam na konsultację łapek

Gosiu, ale siedzi nadal w schronisku zw na to, żeby kastracja się odbyła czy zw na to, że nie ma chłopakiem zainteresowania?

Posted

Na razie nie jest ogłaszany, bo nie wiadomo, co dokładnie jest z jego łapami. Osoba z dogomanii, która tutaj pisała też się nie kontaktowała.
Jak będzie wiadomo, co z łapami wtedy będziemy szukać DT bo raczej mało kto podoła sfinansować tak drogie operacje jakimi jest "naprawa" zerwanych więzadeł (po konsultacji u ortopedy to się potwierdzi lub okaże się coś innego).
Laruch siedzi sam, w ciepłym, wewnętrznym boskie także krzywda mu się nie dzieje :-)