Nadziejka Posted February 25, 2014 Author Posted February 25, 2014 Do dzieciaczkow podchodzi bliziutko , idzie przy dziecku , wczoraj potracal noskiem raczke tekiego malucha , ja dolecialalam do faceta i pytam o psinunia , mowi ze widzi jego kilka razy dziennie ale to nie ich psinun..tak chciał biec za nimi , ale nie pobiegl wrocil tam pod bloki .... Quote
cisowianka Posted February 25, 2014 Posted February 25, 2014 Trzymam kciuki, musi się udać pomóc mu na czas. Quote
dreag Posted February 25, 2014 Posted February 25, 2014 Ciekawe czy będzie dziś biedny psiunio... Quote
Doda_ Posted February 25, 2014 Posted February 25, 2014 kurcze.. ewo, przecież tym sposobem może uda się go złapać ! jak podchodzi do dzieci. a czy jak jest dziecko, to dorosłego też sie nie boi ? Quote
Martika&Aischa Posted February 25, 2014 Posted February 25, 2014 Ewcia rozmawiała już z Gosią z Sosnowieckiego schroniska. Gosia będzie rozmawiała z kierownikiem i zastanowią się co zrobić aby zaoszczędzić psiakowi traumy. Quote
Nadziejka Posted February 25, 2014 Author Posted February 25, 2014 Dziekuje za odwiedzinki Psie serce ech .... labunio nie zwraca uwagi na dorosłych , tylko na dzieciaczki, szedł przy nozce tego malenkiego :-( opowiedziałam gosi z naszego schronu :modla: będą myslec z dziewczynami i kierownikiem :modla: rano było bardzo zimno , teraz wiosenka na dworku Quote
barb Posted February 25, 2014 Posted February 25, 2014 Można przypuszczać, że mieszkal kiedyś z dzieckiem... Quote
gosia2313 Posted February 25, 2014 Posted February 25, 2014 Labuś jest w schronisku :-) Już potwierdziłam że to na 100% on, ma coś z lewą tylną łapką i ma jakieś ranki po pogryzieniach. Jest przestraszony ale potulny. Oceniony na około 3 lata. Quote
bric-a-brac Posted February 25, 2014 Posted February 25, 2014 Już w schronie? Jak go złapali? Coś wiadomo? Quote
bea100 Posted February 25, 2014 Posted February 25, 2014 gosia2313 napisał(a):Labuś jest w schronisku :-) Już potwierdziłam że to na 100% on, ma coś z lewą tylną łapką i ma jakieś ranki po pogryzieniach. Jest przestraszony ale potulny. Oceniony na około 3 lata. To doskonała wiadomość w sumie! Nie grozi mu teraz ruchliwa ulica i inne miejskie "atrakcje" psa bezdomnego. Czy w schronie będzie diagnozowany/leczony jakoś? Ciocie- czy będzie szła tu jakaś dalsza pomoc dla tego psiny? Quote
gosia2313 Posted February 25, 2014 Posted February 25, 2014 Nie mam pojęcia, dzisiaj nie byłam w schronisku :) Został złapany gdzieś koło komisariatu Quote
natie Posted February 25, 2014 Posted February 25, 2014 podniosę wątek... dobrze, że psinka bezpieczna.... Quote
Martika&Aischa Posted February 25, 2014 Posted February 25, 2014 gosia2313 napisał(a):Labuś jest w schronisku :-) Już potwierdziłam że to na 100% on, ma coś z lewą tylną łapką i ma jakieś ranki po pogryzieniach. Jest przestraszony ale potulny. Oceniony na około 3 lata. Komisariat jest po drugiej stronie cholernie ruchliwej ulicy :shake: całe szczęście że udało mu się bezpiecznie przejśc na drugą stronę ..ufffff ...Gosieńko jak będziesz w schronisku proszę zrób mu jakieś dobre zdjęcia. A może lada chwila zgłosi się właściciel ??? oby :) Gosieńko on z relacji ludzi wynika że biegał za suniami z cieczką i gryzł się z innymi psiakami pewnie stąd te rany. Quote
Nadziejka Posted February 25, 2014 Author Posted February 25, 2014 o matkoooo :klacz: to da cudziki sie stalyyyy :iloveyou: :modla::modla:bo zlpany i już bezpieczny :modla: o matko kamien z serca :modla:Gosu dziekujeyyy Quote
Tianku Posted February 25, 2014 Posted February 25, 2014 pierwszy raz mnie ucieszyła wiadomość że pies jest w schronisku :roll: ale przynajmniej jest bezpieczny... oby miał właściciela Quote
caha Posted February 25, 2014 Posted February 25, 2014 jedna dobra wiadomość jest, jeśli tak długo biegał, no to dziwne, że nikt nie szukał, dalej trzymam kciuki za szczęśliwe zakończenie :) no i jestem sama ciekawa sposobu złapania labka ;) Quote
Nadziejka Posted February 25, 2014 Author Posted February 25, 2014 Ja od razu odzylam :iloveyou: :iloveyou: Quote
gosia2313 Posted February 25, 2014 Posted February 25, 2014 Nie ma mi za co dziękować :-) Ja tylko inf przekazuje :) Pewnie, jak tylko będzie możliwość to porobię mu zdjęcia :) Quote
Recommended Posts