Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 237
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nie wiem czy gdzieś wyżej nie padło, ale może skontaktować się z nimi?

http://wartagoldena.org.pl/

Siedzibę mają w Warszawie, ale wiem np. że wolontariuszką ich jest dziewczyna z moich okolic, więc działają chyba na terenie całej Polski.

Na początek może kontakt z TOZ?

Posted

ewa gonzales napisał(a):
Ja jego tam zobaczyłam pierwszy raz , pani w kiosku mowi , ze ok tydzień się tak poniewiera :-(:-( od nikogo jedzonka nie zje ....:-( pozamykalalm pracke , i chodzilam za bidaczkiem , nie zblza się nawet na metr do czleka ..bardzo bardzo zabidzony zastraszony ...już mam jego przed oczami caly czas ....
ruchliwe miejsce i pelno szumowin tez wszędzie .....:shake::shake:

Chyba bezpieczniejszy bylby w schronisku niż na ulicy ?

Posted (edited)

Dziekuje za przybycie dziewczynki, w Tozie nie pomoga ...:shake: odesla po schron ... a jak biedaczynę beda lapac na chwytak ..to potem może być ogromna trauma wiele miesięcy ...o mateńko :-(
choć w schronsku bylby bezpieczny przeciez
co robic... tylko przy dzieciach się ozywia :glaszcze:
jak rzucalam pomalenku jedzonko to umykal szybko jak tylko mogl :-(
kobietka z kiosku mowi ,ze pni starsa jego kilka razy probowala karmic- ucieka natychmiast ....
ja polamana korzonkami , ale biore zastrzyki boc przeciez do pracki musze , nogi już nie bardzo chodza , ale jak bida jakas na ulicy to czlek leci po prostu leci i wtedy wszystkie choroby zostają na potem

Edited by ewa gonzales
Posted

Ewusiu dziekuje ze jesteś , ze jesteście
Dodunia nasza pisala ze pojedzie z siostrzyczka malunia :iloveyou: ale już smskow nie slala , wiec chyba nie mogla być .
Cudny cudny , czlek idzie za nim i pragnie przytulic ,kolysac , pokazac dobry swiatun biedakowi ...

Posted

Ewo, pisalam ze jade do pracy i ze po pracy sie rozejrze, wiec o 4 rano bylam tam , objechalam dookola dworca, kilinskiego, nawet jeszcze dalej ale nigdzie psiaka nie bylo. Zimno jest, mysle ze musial sie schowac np. w tym tunelu . . .kolo dworca . .
wiesz jak reaguje na dzieci? ozywia, biegnie ?