Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='agutka']aha... czyli on taki pomysłowy jak moja :roll: u mnie szczurki grasują w klatce a ona idzie za szafę patrzeć ....

to ty nie wiesz że wszyscy powinni się go bać:diabloti:

[quote name='Obama']Dokładnie to samo :cool3: Jeśli usłyszysz gruchotanie z jednej strony, to możesz być pewna,że bull pójdzie w drugą:multi: Nas się chyba nie boją bo ja wyglądam mało niebezpiecznie. :cool3:

:grin::grin::grin: kocham tą bullkową nieporadność i jak opowiadacie o Waszych świnkach, te historie z waleniem łbem o podłogę przy kichaniu i ogólnym 'nieogarem' :loveu:

[quote name='Obama']Ach, niedługo dzień kobiet!!! Juz zasugerowałam prezent, pierwszy raz poprosilam o praktyczny :)
Zawsze coś miłego,a teraz? Mega uzytecznego :) :cool3:

a co takiego? :cool3:
ja od TŻ-ta pewnie dostanę worek batonów, bo kwiatki to wie, że mnie średnio obchodzą :diabloti:

• Replies 516
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Jeśli o nieogarze mowa to mogłabym godzinami. Zaklinowanie się? no problem. Zawiśnięcie w dziwnym miejscu i nieumiejętność zejscia na podłoze? Nasza codzienność. Upadek ze schodów kiedy się poplączą łapy? Było. Wbiegnięcie w ścianę/ meble bo jakoś mogły się przesunąć kiedy pan i władca pędzi? Znamy. Wchodzenie we wszystko i wszystkich? Znamy. Zawiechy nad losem tego świata pod suszarką z praniem? Przerobione....:loveu:

Mój bejbe lubi romantyczne prezenty,ale tym razem poprosiłam o ...pokrowce do auta:cool3: Piękny kolor, na wymiar, z uwzględnieniem poduch powietrznych....:loveu:

Posted

ooo, zawiechy nad losem tego świata to i my przeżywamy, Pat potrafi stanąć pokracznie z szeroko rozstawionymi łapami i spuszczonym łbem, jakby ktoś w jednym momencie wyjął z niego bateryjki,i tak sterczeć, sterczeć i sterczeć bez ruchu, dopóki któreś z nas nie ryknie śmiechem i go nie wybudzi z transu :loveu:

o, pokrowce do auta spoko rzecz. ja nie lubię żadnych 'romantycznych' prezentów i TŻ też nie, dla mnie szczytem romantyzmu jest posprzątana chata :loveu:
a praktyczne uwielbiam, od jakiegoś czasu na większe okazje robimy sobie z TŻ-tem jawne prezenty, co prawda traci się element zaskoczenia, ale mamy to, co chcieliśmy i unikamy zbędnych gratów :)

Posted

my też mamy "jawne prezenty" nieraz była mała porażka to więc wolimy się dogadać;)
ja jadąc z Sagatem to muszę pokrowiec na niego zakładać w postaci t-szerta bo wełna lata wszędzie włącznie z jamami gębowymi wszystkich pasażerów:roll:

Posted

a Pat akurat ładnie jeździ autem :loveu: w nogach na miejscu pasażera to jeszcze się czasem kręci i rozgląda, ale z tyłu mu zakładamy kocyk, o ile nikt z nami nie jedzie i wtedy królewicz się rozkłada brzuchem do góry i sobie jedzie, nie łazi po aucie i nie drapie tapicerki :cool3: a później kocyk do wytrzepania i git malina.

Posted

jest tylko jeden problem, a mianowicie taki, że początkowo się bał wsiadać do auta, nie ogarniał jazdy, zakrętów i tak go przyzwyczajaliśmy, że teraz nie chce iść na spacer jak miniemy naszą furę, albo nie daj boże wyjdziemy razem, a TŻ wsiądzie i gdzieś pojedzie, kiedy chcę Pata wyprowadzić- no way :D biegnie za autem, piszczy, kręci młynki ogonem do każdego przejeżdżającego pojazdu i ogólnie on też się wybiera w podróż i koniec :eviltong:

Posted

Mój ładnie jeździ w aucie, wcześniej przypominałam go psimi pasami do tylniego siedzenia i albo spał, albo zerkał przez okno. Teraz, ze względu na nowe auto i niemożliwosć wyczyszczenia siedzen w poprzednim, kundel jezdzi w bagazniku,ale futro lata wszedzie.
:shake:

Posted

mój też na pasach z tyłu, jeśli jest widno, to się lampi przez okno, a po ciemku rozkłada się i śpi ;)

a czemu nie możesz wyczyścić siedzeń w poprzednim? pies tak uwalił, czy sierść się wbiła?
ja mam jakiś gówniany kocyk z lumpa, który wciskam pod zagłówki i między siedzenia z tyłu, tak na wpych jak prześcieradło :cool3: i specjalnie dużo sierści nie zostaje, ewentualnie gdzieś tam fruwa, ale pokrowce mamy takie hm, 'piankowe', cieniutkie, z jakiegoś tesco czy coś i one elegancko się trzepią/odkurzają, więc fura zawsze na chodzie ;)

Posted

Ja miałam matę kupioną nawet specjalną, ale ilekrość czyściłam samochód (a dbam) to zmagałam sie z sierścią i nie dało się jej usunąć.Tak się powbijała. Na myjni też nie byli w stanie tego zrobić. Jak przyszło do sprzedaży to niestety, musiałam sprzedać taniej:shake: Teraz nie chcę popełnić tego błędu.

Posted

a tu ani wałek ani nic...
a samochodziku szkoda.
Zresztą, w kwestii aut jestem jak facet, uwielbiam grzebać w garażu, czytać o autach i takie tam

Posted

No problem w tym,że nie chcę skórzanych siedzeń.
Anyway, co za paskudny tydzień w pracy, same jakieś problemy :/
Pogoda jakaś się schrzaniła i...

TĘSKNIĘ ZA MOIM KSIĘCIUNIEM! Psem oczywiście.:shake:

Posted

czyli że co dzień depresji ??
ja bym w życiu nie rozstała się na tyle dni z moim białym szatanem ;)
my mamy pół skóry czyli tak jakby ramówki obite a plecy i tyłek mają szmatę ;)

Posted

A ja go często oddaję w sprawdzone ręce. W sumie to nie mam z tym problemu :)
Musimy czasem od siebie odpocząć, szczególnie jeśli mam jakieś wyjazdy i nie jest możliwym,abym się nim zajęła. Tylko pusto jakoś w domu jak nie ma tego białego ryja. Choć oczywiście bywają chwile refleksji,że się cieszę,że gnojka nie ma:cool3:

Posted

ja się nie mogę przyzwyczaić, jak Patryka nie ma, np. jak znajoma go weźmie na dłuższy spacer, odruchowo go szukam po chacie, mam wrażenie, że się plącze pod nogami i generalnie nigdy go nie oddałam na dłużej niż pół doby :D (chyba że byłam na wyjeździe)

Posted

Ostatni post o piątku a tu już poniedziałek. Kiedy ten czas tak zasuwa??:angryy:
Najszybciej zawsze mi mijają weekendy i urlopy. Dziwne,co?