Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Moja jedna wetka była także zachwycona Ledą ale nie stanem skóry (była cała brązowa) a sylwetką:cool3:
teraz grzyb prawie niewidoczny ale bebzon masakra...:shake::diabloti:

• Replies 516
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted (edited)

My ostatnio mieliśmy sporo kłopotów skórnych u Obamy. Były i chore uszyska.
Teraz jest bielutki, żadnych niepokojących objawów a i figurka dobra :D

tu bylo foto,ale juz nie ma:)

Edited by Obama
Posted

no ja miałam 8 długich miechów później wyluzowało , niedawno ta dziwna kontaktówka teraz tylko lekkie bbrązy dziś ją wykąpię i będzie prawie bielutka jak na wystawę:evil_lol: Ledzin ma takie problemy z tyciem jak ja .... wszystko idzie strasznie w brzuch:D

Posted

A czy ja kiedyś twierdziłam że jest brzydki?:diabloti:
Nawet jak byłby cały w strupach i tak będzie dla mnie pięknym potężnym psem:loveu:
W szczególności chciałabym mieć psa z tak pełnym pyskiem ;)
a on ma repa wyrobionego?

Posted

Coś Ty!
Po pierwsze byliśmy na 3 wystawach (w tym jedna w Austrii a druga w Holandii).
Po drugie, ma wielkie, ciężkie ucho
Po trzecie, ma słaby pigment i karpi grzbiet
Po czwarte, jest półgłuchy, a ja go świadomie takim wzięłam bo nie zależy mi na pracy hodowlanej.

To pet, kanapowiec :)
Choć na wystawach był, bo byliśmy ciekawi jak mu pójdzie.A poszło świetnie.

Posted

to aż tyle wad ma?:crazyeye:
a to że słaby pigment to w tych czasach jakoś większego wrażenia nie robi ;) gorzej jakby miał niebieskie oko ;)
a to że półgłuchy to nie wiedziałam .... ale chyba problemu niema z nim większego co? z resztą czy słyszy czy nie to bulek zawsze głuchy jest ;)

Posted

No kundel mój ma wad, a wad :)
Jeśli chodzi o rower czy rolki, ja się nie czuję stabilnie, żeby z nim pomykać. Szczególnie, że ogr ten nie lubi innych psów, więc łatwo by było go sprowokować do zmiany trasy :P

Posted

Ja nie pojechałabym nigdy na rowerze z Ledą w tłumy... byłoby zabójstwo w biały dzień :diabloti: ale w lesie mijając ludzi fajnie się sprawuje a psów unikamy jak ognia ;)

• 2 weeks later...
Posted

[quote name='Pani Profesor']ooo, żyjecie :loveu:[/QUOTE]
Żyjemy i jak widać to nawet nie tak złe :) urlopu nie ma, więc to taka miejska namiastka jedynie :)
Tyska - :)

Posted

Heheh, to nie tak. Po prostu, robimy takie foty na fanpage. Magia marketingu i internetu. :) Nudne zdjęcia ze spaceru na nic by się zdały:lol:
Czy lubi? Chyba jest mu to obojętne, ale skoro musi to musi. W jednym z tematów toczy się dyskusja o różnych czynnościach, które się przeprowadza na swoim psie.
Ja mojemu ufam w 100%, że nie dziabnie przy żadnym zabiegu, a kilka bolesnych mamy za sobą (łącznie z grzebaniem w tyłku kiedy się masa kałowa przyblokowała).
Jemu ciężko opanować temperament, ponieważ często niechcący czymś trzęsie, rusza, obraca, kręci się...no, ale kiedy pani chce i musi coś zrobić, to kundel bury musi na to pozwolić :loveu:

Posted

biała też kochany pies, mogę wieszać ,szarpać ,grzebać a ona uszka tylko położy wielkie oczy zrobi i grzecznie czeka aż skończę ;) Sagat już nie taki prosty w obsłudze, on jest delikatny za mocno pociągnę zaraz pisk i lament