Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Obama napisał(a):
aha! czyli koniecznie chcecie się mnie pozbyć z Dogo :placz:Czym my Was tak bardzo zniechęciliśmy, że nas chcecie wsadzić za kraty???:diabloti::crazyeye:

paczki od nas dostaniesz ;)

• Replies 516
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Ja kocham survival, więc spanie w taaakich domkach to pełen wypasik :) Też taki sobie wybuduję :p

Obama napisał(a):
A nie znacie kogoś z Dogo kto prowadzis sprawdzony hotel dla psów w Warszawie?

Hotel Alaska Justyny Wydry, hoduje haszczaki i chihuahua

Posted

O,dziękuję.
Muszę podpytać czy przyjmują psy, które nie tolerują innych czworonogów.:shake: Mają jakiś wątek na forum? Czy dzwonić?

Posted

Myślę, że Justyna przyjmie, bo ma doświadczenie w wychowaniu, zajmuje się też tymczasowaniem bezdomnych psów, zresztą jej mama zajmuje się też hodowlą, ale alaskan malamutów, także rodzina pro-psia i posiadająca ogromną wiedzę. Nie wiem czy mają swój wątek na dogo. Dzwoń ;)

Posted

Buuu, właśnie wczoraj chciałam zarezerwować te domki, ale wolne terminy mają w...październiku!
Za to dziś wielkie święto- Obama ma urodziny :cool3::loveu:

Posted

Dziękujemy serdecznie za życzenia :)
Dziś miałam małe zaskoczenie rano, w Warszawie jest prezydent Obama z US, a ja całkiem nieoczekiwanie dostałam dziś sms z naszej klikniki weterynaryjnej o treści:" UWAGA, Obama- konczy sie waznosc szczepienia na wscieklizne"
Pierwsza mysl?? WTF :P a potem skumałam,ze chodzi o mojego własnego psa, a nie prezydenta US :p Co za zbieg okoliczności. :)