agutka Posted July 5, 2014 Posted July 5, 2014 Moja jedna wetka była także zachwycona Ledą ale nie stanem skóry (była cała brązowa) a sylwetką:cool3: teraz grzyb prawie niewidoczny ale bebzon masakra...:shake::diabloti: Quote
Obama Posted July 6, 2014 Author Posted July 6, 2014 (edited) My ostatnio mieliśmy sporo kłopotów skórnych u Obamy. Były i chore uszyska. Teraz jest bielutki, żadnych niepokojących objawów a i figurka dobra :D tu bylo foto,ale juz nie ma:) Edited July 6, 2014 by Obama Quote
agutka Posted July 6, 2014 Posted July 6, 2014 no ja miałam 8 długich miechów później wyluzowało , niedawno ta dziwna kontaktówka teraz tylko lekkie bbrązy dziś ją wykąpię i będzie prawie bielutka jak na wystawę:evil_lol: Ledzin ma takie problemy z tyciem jak ja .... wszystko idzie strasznie w brzuch:D Quote
Obama Posted July 6, 2014 Author Posted July 6, 2014 Lepiej sprawdź zdjęcie :P Obuś taki piękny! Jak z żurnala! :) Quote
agutka Posted July 6, 2014 Posted July 6, 2014 A czy ja kiedyś twierdziłam że jest brzydki?:diabloti: Nawet jak byłby cały w strupach i tak będzie dla mnie pięknym potężnym psem:loveu: W szczególności chciałabym mieć psa z tak pełnym pyskiem ;) a on ma repa wyrobionego? Quote
Obama Posted July 6, 2014 Author Posted July 6, 2014 Coś Ty! Po pierwsze byliśmy na 3 wystawach (w tym jedna w Austrii a druga w Holandii). Po drugie, ma wielkie, ciężkie ucho Po trzecie, ma słaby pigment i karpi grzbiet Po czwarte, jest półgłuchy, a ja go świadomie takim wzięłam bo nie zależy mi na pracy hodowlanej. To pet, kanapowiec :) Choć na wystawach był, bo byliśmy ciekawi jak mu pójdzie.A poszło świetnie. Quote
agutka Posted July 6, 2014 Posted July 6, 2014 to aż tyle wad ma?:crazyeye: a to że słaby pigment to w tych czasach jakoś większego wrażenia nie robi ;) gorzej jakby miał niebieskie oko ;) a to że półgłuchy to nie wiedziałam .... ale chyba problemu niema z nim większego co? z resztą czy słyszy czy nie to bulek zawsze głuchy jest ;) Quote
Ty$ka Posted July 6, 2014 Posted July 6, 2014 Ja należę do tych, kózy nie przepadają za rowerem. Choć ostatnio stwierdzam, że z psem takie wypady sa nawet przyjemne ;) Quote
agutka Posted July 6, 2014 Posted July 6, 2014 Tyska jakbyś poszła z Ledzią na rower to stwierdziłabyś że zawsze mogłabyś tak jeździć ;) (mój pies cały czas mnie ciągnie) Quote
Ty$ka Posted July 6, 2014 Posted July 6, 2014 No mój lata luzakiem ;) BJ z nim nie uprawiam, bo ciut za mały. ;) Quote
Obama Posted July 8, 2014 Author Posted July 8, 2014 No kundel mój ma wad, a wad :) Jeśli chodzi o rower czy rolki, ja się nie czuję stabilnie, żeby z nim pomykać. Szczególnie, że ogr ten nie lubi innych psów, więc łatwo by było go sprowokować do zmiany trasy :P Quote
Pani Profesor Posted July 8, 2014 Posted July 8, 2014 u mnie to samo, lubię rolki, ale jeżdżę jak kaleka i boję się z Patrykiem,bo nieraz jak mnie szarpnie to i w butach się zachyboczę :cool3: także miałabym *bum* co parę minut. Quote
agutka Posted July 10, 2014 Posted July 10, 2014 Ja nie pojechałabym nigdy na rowerze z Ledą w tłumy... byłoby zabójstwo w biały dzień :diabloti: ale w lesie mijając ludzi fajnie się sprawuje a psów unikamy jak ognia ;) Quote
Obama Posted July 13, 2014 Author Posted July 13, 2014 Maly dowód na to,że dzieci są podatne na reklamę :) Szczególnie głupią. https://www.youtube.com/watch?v=xsRByjmvBoU Quote
Obama Posted July 30, 2014 Author Posted July 30, 2014 [quote name='Pani Profesor']ooo, żyjecie :loveu:[/QUOTE] Żyjemy i jak widać to nawet nie tak złe :) urlopu nie ma, więc to taka miejska namiastka jedynie :) Tyska - :) Quote
agutka Posted July 30, 2014 Posted July 30, 2014 o jaki elegant ;) on chyba lubi paradować w ciuszkach :P Quote
Obama Posted July 30, 2014 Author Posted July 30, 2014 Heheh, to nie tak. Po prostu, robimy takie foty na fanpage. Magia marketingu i internetu. :) Nudne zdjęcia ze spaceru na nic by się zdały:lol: Czy lubi? Chyba jest mu to obojętne, ale skoro musi to musi. W jednym z tematów toczy się dyskusja o różnych czynnościach, które się przeprowadza na swoim psie. Ja mojemu ufam w 100%, że nie dziabnie przy żadnym zabiegu, a kilka bolesnych mamy za sobą (łącznie z grzebaniem w tyłku kiedy się masa kałowa przyblokowała). Jemu ciężko opanować temperament, ponieważ często niechcący czymś trzęsie, rusza, obraca, kręci się...no, ale kiedy pani chce i musi coś zrobić, to kundel bury musi na to pozwolić :loveu: Quote
Alicja Posted July 30, 2014 Posted July 30, 2014 [quote name='Obama']Jak celebryta na wakacjach:)[/QUOTE] o dokładnie :cool2: Quote
agutka Posted July 30, 2014 Posted July 30, 2014 biała też kochany pies, mogę wieszać ,szarpać ,grzebać a ona uszka tylko położy wielkie oczy zrobi i grzecznie czeka aż skończę ;) Sagat już nie taki prosty w obsłudze, on jest delikatny za mocno pociągnę zaraz pisk i lament Quote
Recommended Posts