Brucio Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 Fiona pisala ze wyjezdza na 2 miesiace ale po miesiacu wpadnie sprawdzic co z psiakami....tylko ze ona dopiero pojechala:-( Quote
erka Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 Fiona powiedziała,że gdyby znalazł sie jakis dom , chociaż tymczasowy dla suni ze szczeniorem, to ona przyjedzie , aby je stamtąd zabrac. Jest nad morzem i wraca pod koniec wakacji. Quote
MINOG Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 poki suka ma male szczenie nie mozna ich oddzielac, no bo kto wykarmi malenstwo...niech maluch troche sie odchowa... jak znajdzie sie dom dla szczeniaka wtedy mozemy straac sie o ulokowanie suki-tak mi sie wydaje...moze przeoczylam informacje-ale w jakim wieku jest maluch? Quote
saga_86 Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 Kto napisze jakiś łzawiec na allegro, ja niestety nie mam aż takiego talentu:oops: Quote
ewatr Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 tylko tyle moge zrobić .............podniesc Was :-( Quote
erka Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 Nie pamietam dokładnie, a nie mam czasu grzebać w wątku, ale maluszek ma chyba dopiero ok.2 tygodni, czyli jeszcze dużo czasu do adopcji. Quote
kika22 Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 Suczce przydałby się domek tymczasowy, by mogła tam zapoznac się z zasadmi dobrego wychowania. Bo większośc osób chce psa bez problemów!:mad: Pilnie szukamy dla suczki i jej maleństwa bezpiecznego schronienia!:placz: Quote
saga_86 Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 Hopanie może i pomoże, ale duże skuteczniejsze byłoby dobre, płaczliwe allegro!!!! Sunia na razie ma zrobione przeze mnie, ale ja nie mam takich zdolności. Kto pomoże i napisze jakiś tekścik???????????????? Quote
Macho Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 ja mam caly czas cicha nadzieje ze w koncu Hopanie przyniesie efekt i w koncu ktos je zobaczy... Quote
Brucio Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 ja tez tylko hopac moge ,lub dorzucic sie do jakiejs zbiorki na sunie i dzidziusia.....nie umiem pisac lzawych tekstow:-( Quote
Recommended Posts