Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

czy ktos ma teraz kontakt z suka? czy ktos ja odwiedza? mam pytanie-czy nie ma mozliwsoci wysterylizowania jej-pienizki moznaby zorganizowac-zebrac... i jeszcze jedno-czy gdyby znalazlo sie dobre schronisko-ktos zorganizowalby transport(do warszawy) pytanie na razie czysto hipotetyczne.

Posted

Jak Fiona.22 wyjechała nikt nie odwiedza suni. Niestety my mamy pod opieką mnóstwo psiaków i nie ma na to czasu, bo to w odległej części miasta. Sunia niedawno urodziła, więc wiadoma sprawa,że sterylka musi jeszcze poczekać.
Gdyby się znalazł tymczas dla niej ze szczeniaczkiem, to postaralibysmy się zorganizować transport.

Posted

nie na szczeniaczki niestety nie ma szans, jesli bylaby mozliwosc to tylko dla doroslej suni-i to najlepiej juz po sterylizacji.wiedomo...w takim razie poczekam na nowsze informacje jak wroci Fiona, wtedy bedziemy sie zastanawiac i cos organizowac...moze w tym czasie nalezy szukac domku dla malucha-otworzyc mu nowy watek z historia w tle, ze zdjeciami-wiadomo, ze teraz bedzie w najslodszym okresie i ma tez najwieksze szanse na znalezienie opiekuna...wiem , ze macie duzo psiakow na glowie ale moze warto...trzymam kciuki i pozdrawiam