esperanza Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 Super :p Kombinuję, gdzie umieścić dziewczyny, ale jak na razie nic sensownego nie wymyśliłam :-( Quote
Aleksandra_B Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 A są jakieś telefony w sprawie braciszka? Quote
esperanza Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 Zero telefonów od prawie tygodnia. Masz możliwość obrobić troszkę moje kiepskie foty małego? Ja niestety nie mam w pracy programu do obróbki. Quote
Aleksandra_B Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 esperanza napisał(a):Zero telefonów od prawie tygodnia. Masz możliwość obrobić troszkę moje kiepskie foty małego? Ja niestety nie mam w pracy programu do obróbki. Kurczę...sporo osób go ogląda na allegro.... zrobię mu jeszcze jedną aukcję taką na samej górze. Prześlij mi zdjęcia to pokombinuję. Quote
Aleksandra_B Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 Tak, są dwie córeczki Ingrid, jedna to ta z lewej a druga w tle..nie mam lepszych zdjęć w tej chwili :roll: Quote
Natali@ Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 A w jakim wieku są obecnie sunieczki? Gdzie obecnie przebywają (miasto)? P.S. Sunie śliczne! :loveu: Quote
Natali@ Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 Aha, dziękuję za odpowiedź ;) A możliwe byłoby zorganizowanie transportu do nowego domu? P.S. Aleksandra_B, może porozmawiamy na Gadu-Gadu? Mój numer: 3809129 :) Quote
Aleksandra_B Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 [quote name='Natali@']Aha, dziękuję za odpowiedź ;) A możliwe byłoby zorganizowanie transportu do nowego domu? P.S. Aleksandra_B, może porozmawiamy na Gadu-Gadu? Mój numer: 3809129 :) Wysłałam Ci pw :) Quote
kika22 Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 Dałam ogłoszenie do warszawskich Anonsów, mamy i maluchów:razz: Quote
Natali@ Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 Chłopczyk piękny :loveu: Aż dziwne, że nikt się nim nie interesuje :shake: Quote
kika22 Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 Taki tekst do ogłoszenie sklecony na szybko, może coś jeszczeć dodac? Śliczne szczeniaki szukają swojego nowego opiekuna. Mamą maluchów jest duża, zrównoważona suczka. Obecnie zostały dwie suczki dwa pieski, które docelowo będą dużej wielkości psiakami. Szczeniaki mają 4 miesiące. Maluchy są maści czarnej z niewielką ilością białego. Wyglądem przypominają małe niedźwiadki. Szczeniaki są troszkę nieśmiałe, ale jak się rozbawią stają się bardzo towarzyskie. Maluchy jak większość psiaków ich wieku są wesołe, zabawne i troszkę psotne, a przy tym bardzo szybko się uczą. Szczeniaki są odrobaczone i zaszczepione. Maluchy mogą iśc do domku z kotami. Na adopcję czeka również mama maluchów Ingrid. Kontakt w sprawie adopcji 601 420 789 lub 600-964-797 Transport psiaków w miarę możliwości. Quote
Aleksandra_B Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 Jest ok, nie wiem tylko jak dziewczyny i Maksio z kotami ;) Bo to tylko mały ma tę przyjemność mieszkać z 4 kotów, a reszta nie ;) Z drugiej strony są w takim wieku , że spokojnie do kotów powinny się przyzwyczaić. Quote
kika22 Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 Dałam maluchy na alegratkę z wyróżnieniem na tydzień:evil_lol: Trzymajcie kciuki o lawinę telefonów:razz: Aleksandra o tym samym pomyślałam,że maluchy jakby co to się przyzwyczają do kotów;) Quote
ewelinka_m Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 Kika tekst świetny :loveu: wezmę się za ogłoszenia w weekend albo jeszcze dziś wieczorem :p Quote
Aleksandra_B Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 i jeszcze jedno ;) drapanko po brzuszku Quote
kika22 Posted April 26, 2008 Posted April 26, 2008 Na alegratce ogłoszenie od wczoraj miało ponad 100 wejść:crazyeye: Tylko, aby chociaż co 10 zadzwonił:mad: Quote
Aleksandra_B Posted April 27, 2008 Posted April 27, 2008 Miejmy nadzieję, że ktoś rozsądny zadzwoni... Ingrid na wczorajszym spacerze: Quote
ewelinka_m Posted April 27, 2008 Posted April 27, 2008 na ostatnich fotkach wyszła pięknie :loveu: Quote
jayo Posted April 27, 2008 Posted April 27, 2008 Nikt nie che pieknej dziewczynki ani jej dzieciakow ~:( A co gorsza, dziczeja okrutnie... Ciotki, domy tymczasowe potrzebne na `cito.. Maluchy nie beda nadawac sie potem do zadnej adopcji... Quote
Aleksandra_B Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 Córeczki BARDZO pilnie potrzebują chociaż DT. Chłopak, który jest na miejscu i chyba ma najwięcej serca do psiaków nazwał jedną Oska - ta mniejsza, a drugą Saba - ta większa. Myślę, że może tak zostać? Saba jest bardziej ufna, dała się z mniejszymi oporami wyprowadzić z boksu na smyczy, potem nawet parę kroków ładnie zrobiła gdy ją nęciłam serem. Nie przeraża jej tak bardzo smycz i obroża. Poza tym uwielbia pieszczoty i zaraz się wywala na plecy, żeby ją smyrać po brzuszku. Natomiast Oska... ona pilniej potrzebuje socjalizacji, smycz, przebywanie poza boksem na smyczy - ogromne przerażenie, ledwo reagowała na smakołyki. Dobrze gdyby ktoś tam mógł podjeżdżać chociaż i jakoś ją oswajać ze smyczką póki niema DT. Ja teraz wyjeżdżam i w weekend nie będę mogła podjechać do dziewczyn. Osce zostawiłam obrożę na szyi, żeby przywykła. Oczywiście zapomniałam aparatu :roll: i zdjęć teraz nie wstawię, postaram się powstawiać po 17. Quote
Recommended Posts