Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

esperanza napisał(a):
Zero telefonów od prawie tygodnia.

Masz możliwość obrobić troszkę moje kiepskie foty małego?
Ja niestety nie mam w pracy programu do obróbki.

Kurczę...sporo osób go ogląda na allegro.... zrobię mu jeszcze jedną aukcję taką na samej górze.

Prześlij mi zdjęcia to pokombinuję.

Posted

Aha, dziękuję za odpowiedź ;)
A możliwe byłoby zorganizowanie transportu do nowego domu?

P.S. Aleksandra_B, może porozmawiamy na Gadu-Gadu? Mój numer: 3809129

:)

Posted

[quote name='Natali@']Aha, dziękuję za odpowiedź ;)
A możliwe byłoby zorganizowanie transportu do nowego domu?

P.S. Aleksandra_B, może porozmawiamy na Gadu-Gadu? Mój numer: 3809129

:)

Wysłałam Ci pw :)

Posted

Taki tekst do ogłoszenie sklecony na szybko, może coś jeszczeć dodac?

Śliczne szczeniaki szukają swojego nowego opiekuna. Mamą maluchów jest duża, zrównoważona suczka. Obecnie zostały dwie suczki dwa pieski, które docelowo będą dużej wielkości psiakami. Szczeniaki mają 4 miesiące. Maluchy są maści czarnej z niewielką ilością białego. Wyglądem przypominają małe niedźwiadki. Szczeniaki są troszkę nieśmiałe, ale jak się rozbawią stają się bardzo towarzyskie.
Maluchy jak większość psiaków ich wieku są wesołe, zabawne i troszkę psotne, a przy tym bardzo szybko się uczą. Szczeniaki są odrobaczone i zaszczepione. Maluchy mogą iśc do domku z kotami.

Na adopcję czeka również mama maluchów Ingrid.

Kontakt w sprawie adopcji 601 420 789 lub 600-964-797
Transport psiaków w miarę możliwości.

Posted

Jest ok, nie wiem tylko jak dziewczyny i Maksio z kotami ;) Bo to tylko mały ma tę przyjemność mieszkać z 4 kotów, a reszta nie ;)
Z drugiej strony są w takim wieku , że spokojnie do kotów powinny się przyzwyczaić.

Posted

Dałam maluchy na alegratkę z wyróżnieniem na tydzień:evil_lol:
Trzymajcie kciuki o lawinę telefonów:razz:

Aleksandra o tym samym pomyślałam,że maluchy jakby co to się przyzwyczają do kotów;)

Posted

Nikt nie che pieknej dziewczynki ani jej dzieciakow ~:(

A co gorsza, dziczeja okrutnie...

Ciotki, domy tymczasowe potrzebne na `cito..
Maluchy nie beda nadawac sie potem do zadnej adopcji...

Posted

Córeczki BARDZO pilnie potrzebują chociaż DT. Chłopak, który jest na miejscu i chyba ma najwięcej serca do psiaków nazwał jedną Oska - ta mniejsza, a drugą Saba - ta większa. Myślę, że może tak zostać?

Saba jest bardziej ufna, dała się z mniejszymi oporami wyprowadzić z boksu na smyczy, potem nawet parę kroków ładnie zrobiła gdy ją nęciłam serem. Nie przeraża jej tak bardzo smycz i obroża. Poza tym uwielbia pieszczoty i zaraz się wywala na plecy, żeby ją smyrać po brzuszku.
Natomiast Oska... ona pilniej potrzebuje socjalizacji, smycz, przebywanie poza boksem na smyczy - ogromne przerażenie, ledwo reagowała na smakołyki. Dobrze gdyby ktoś tam mógł podjeżdżać chociaż i jakoś ją oswajać ze smyczką póki niema DT. Ja teraz wyjeżdżam i w weekend nie będę mogła podjechać do dziewczyn.
Osce zostawiłam obrożę na szyi, żeby przywykła.
Oczywiście zapomniałam aparatu :roll: i zdjęć teraz nie wstawię, postaram się powstawiać po 17.