Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Poprosze AleksandreB o zdjecia - jutro jedzie w odwiedziny do psiakow.

Jestem malo pisata, wiec poprosze o wsparcie w zakresie tekstu.
Wyjezdzam na dwa tygodnie, wiec poprosze Was o zagladanie na watek, podnoszenie i szukanie domkow przez ten czas...
Namiary na miejsce pobytu psiakow (w razie zainteresowania odwiedzinami) podam zainteresowanym smsem, mailem lub geba :razz:

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

maggiejan napisał(a):
Jayo, ja wysłałam 50 zł, powinny juz dotrzeć...

Dotarlo, dzieki bardzo :loveu:

Wszystkie osoby, ktore wplacaly pieniazki na moje konto - prosze o info - jesli jeszcze bedziecie chcieli wspierac Ingrid i szczeniory - numer konta juz nieaktualny :-( Wlasnie stalam sie bylym klientem BPH, a aktualnym PekaoSA..
Nie mam dostepu do niczego..... Niech ich diabli...

Posted

Byłam u Ingrid i maluchów. 3 czarne, pełne energii psiaki - oj, ciężko było zrobić zdjęcia... dlatego niestety te co mam są raczej kiepskiej jakości..
Szczenięta są już spore. Widać, że ciągną do człowieka, cieszą się jak głupie jak się podchodzi do kojca ale troszkę się też boją. Dają się głaskać ale zachowują pewien dystans i widać, że się obawiają. Jednocześnie są bardzo, bardzo radosne. Im trzeba jak najszybciej domków :( Żeby nie bały się człowieka...
I są raczej spore, tak jak patrzę na zdjęcia zz pierwszej strony to tak z 8 razy większe :evil_lol:

Zaraz wstawię ich zdjęcia.
Oczarowani byliśmy z TZ Ingrid. Boi się, i jest nieufna, ledwo udało ją się zapiąć na smycz bo chowała się głęboko w budzie. Potem na spacerku szybko robiła postępy. Coraz ładniej chodziła na smyczy i mniej się bała. Ślicznie chodzi, sprężystym, godnym krokiem. Ładna psina, gdyby ją tak wyczesać, zadbać o Nią...cudowny psiak.
Jej zdjęcia też za chwilę wstawię.

Posted

Dodałem nowe zdjęcia szczeniaczków do allegro. Niestety tekst tylko taki podstawowy - słowo pisane jest mi niestety obce w większym formacie ;)

Trzymam kciuki za psiaczki!

Posted

Świetne fotki, trzeba je podmienić w ogłoszeniach, bo na nich ingrid wygląda rewelacyjnie. Szczególnie ta uśmiechnięta Ingrid.
A maluchy wyrosły:crazyeye:

Posted

Miśka79 napisał(a):
Maksik wygląda identycznie jak pozostałe. Muszę zrobić mu zdjęcia i dać komuś, żeby wstawił. W domu nie mam internetu :(:(:(

Zdjęcia Maksa są na wątku, to te ze spaceru z Fioną. Wykorzystałem je ogłaszając go na portalu adopcje.org.

Posted

Gem już się dopatrzyłam-zapomniałam o tych fotach zrobionych przez Fionę.Ogłosiłam Maksia na paru stronach.Mam nadzieję na masę konkretnych telefonów:D echh marzenia:):) Jayo będę podawać też numer do Ciebie jak ktoś będzie dzwonił.W końcu adopcja rodzeństwa Maksika i Ingrid jest pilniejsza.Zobaczymy co z tego wyjdzie

Posted

Jest źle.
Wczoraj zawiozłyśmy z Aleksandrą_B ostatniego chłopaka do nowego domu.
Dziś musimy go odebrać- mały piszczy za rodziną, nie potrafi zachowywać czystości w domu. Osoby, które go wzięły są niedoświadczone. O wszystkich problemach je powiadomiliśmy, ale ta sytuacja przerosła ich oczekiwania.
Czekamy na decyzję innego domu. Może mały zamieszka w ogrodzie w Konstancinie.
Jeśli nie, znowu trafi do kojca, gdzie kontakt z ludźmi ma prawie zerowy.
Jego siostry także są wycofane, niezsocjalizowane. Jeśli nie trafią do normalnych dt, gdzie nauczą się żyć razem z ludźmi, nie widzę specjalnych szans na adopcję :-(

Posted

Bardzo pilnie potrzebny jest dt, który zsocjalizuje dziewczynki. Niestety w tej chwili to są małe dzikuski. Są jeszcze młode więc najprawdopodobniej niewiele im czasu trzeba, żeby się oswoić. Ale potrzebne są do tego odpowiednie warunki.
Sprawa jest pilna. Ważny jest każdy dzień.
Sunieczki proszą o pomoc.