Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A tu wiesc lepsza:

Groszek/Dzeki vel Zadzior MA DOM !!!!

[SIZE=2]Dzis pojechalam z chetna Pania i Groszek od razu pojechal z nia do domu... Nawet nie chciala slyszec, ze przywioze jej jutro psiaka razem z ksiazeczka :-)
Jutro jade do nich, psiak pojedzie do weta na oglad od razu, ustala termin kolejnego szczepienia, i najpewniej bedzie spal w lozku :-)
W domu czekala juz 7-letnia corka Pani na przyjazd psiaka.
Pani przepytana na wszystkie strony przez mnie (odszedl im ukochany kot i po stracie musza odczekac, zeby przyjac nastepnego - ale musza kochac jakiegos zwierzaka od zaraz). Mieli zwierzeta od zawsze w rodzinie (odchodzily ze starosci). Pani miala jechac na Palucha (schron warszawski), ale bala sie troche, ze nie bedzie umiala wziac tylko jednego zwierzaka..

I druga wiesc:
Jedna sunia zarezerwowana do po Swietach, Pani zalalo mieszkanie, wiec musi je odremontowac lekko.. Licze na to, ze to nie jakies dluzsze komplikacje, bo juz juz mialysmy jechac po mala..

Posted

[quote name='jayo']Groszek/Dzeki vel Zadzior MA DOM !!!!

:multi: :sweetCyb: :multi: :sweetCyb: :multi: :sweetCyb:
:bigcool::Cool!::bigcool::Cool!::bigcool::Cool!:

:laola:

:hand: :buzi: :bye:

Posted

w natłoku tych okropnych doniesień chociaż jedno cieszy :loveu:
:multi::multi:ogromnie się cieszę z domku Groszka:multi:

Jayo, a może spróbować porozmawiać z tymi ludźmi, że życzą sobie za dużo pieniędzy, jak na samo przebywanie psów w kojcu jest to kwota b.wygórowana
nie socjalizują psów, karmę wozisz Ty (oni może jedynie wsypią jedzenie do miski, ale to zajmuje chwilę), praktycznie nie robią nic za tak wysoką cenę!

maggiejan bazarków na Ingrid nie ma:shake:

Posted

ewelinka_m napisał(a):
Jayo, a może spróbować porozmawiać z tymi ludźmi, że życzą sobie za dużo pieniędzy, jak na samo przebywanie psów w kojcu jest to kwota b.wygórowana,nie socjalizują psów, karmę wozisz Ty (oni może jedynie wsypią jedzenie do miski, ale to zajmuje chwilę), praktycznie nie robią nic za tak wysoką cenę!

Tak, Ewelinka, ale myśle że Ci ludzie chcieli poprostu szybko zarobić:shake:
Dobrze, by było znaleść im szybko dom, lub inny DT. Ale sama wiesz z tym jest problem.:-(

Posted

kika22 napisał(a):
Tak, Ewelinka, ale myśle że Ci ludzie chcieli poprostu szybko zarobić:shake:
Dobrze, by było znaleść im szybko dom, lub inny DT. Ale sama wiesz z tym jest problem.:-(

Też tak myślę.. :placz: szkoda tylko że kosztem psiaków które są w nieciekawej sytuacji.. a jak się sprzeciwimy moga zażądać zabrania rodzinki :-(

Posted

Niestety, boje sie teraz postawic, bo nie wiem co zrobilabym z psiakami...
Po Swietach chcialabym suke wziac na sterylke, a chce miec gdzie ja z powrotem zawiezc - moze dom sie znajdzie do tej pory....

buuu..

Posted

jayo napisał(a):
Niestety, boje sie teraz postawic, bo nie wiem co zrobilabym z psiakami...
Po Swietach chcialabym suke wziac na sterylke, a chce miec gdzie ja z powrotem zawiezc - moze dom sie znajdzie do tej pory....

buuu..

:shake: dokładnie również tego się boję...

dlatego pilnie chociaż DT potrzebny!

Posted

Byliśmy dzisiaj z Gemem przy okazji transportu do Warszawy odwiedzić Ingrid i szczeniory. Mam troche zdjęć ale to później wstawie...

Mały Maxik jest już w Kielcach w DT.
Został już wykąpany, wysuszony, nakarmiony, wymiziany i właśnie bawi się piłeczką ;)
W czasie podróży był potwornie wystraszony. Całą drogę się ślinił, na dzień dobry była kupa a potem zaczął wymiotować...samochód cały pływał.
Maxik w końcu poszedł spać ale potem był cały utytłany w tym wszystkim co wydzielał z siebie momo, ze staraliśmy się sprzątać jak tylko coś się "nowego" sie pojawiło.

Posted

:buzi:

Wesołych Świąt!

Wieści od Fiony:
Fotki Maxia będą jutro :roll: Maxiu pięknie chodzi zarówno na smyczy jak i bez, pilnuje się niesamowicie, chodzi przy nodze, jest bardzo grzeczny, kiedy chce wyjść na spacerek sygnalizuje to piszczeniem(skomli też kiedy jest głodny). Jeszcze troszkę boi się kiedy na spacerze spotka dość dużą grupkę ludzi.