maggiejan Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 jayo napisał(a):dzieciaki sie nie podobaja... Niemożliwe :shake: Quote
jayo Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 Oslabia mnie to, ze nawet nie mam kogo przekonywac. Cisza w telefonie. Rozmawiam z ludzmi, odpytuje o jakies domki - ale tylko tych, co ich dopadne :-) A telefonow ni ma :-( gdzie jeszcze wstawiamy ogloszenia ???????? Quote
kika22 Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 A czy Ingrid ma allegro? Ja nie umiem zrobić, ale może kogos poprosimy;) Quote
Miśka79 Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 Jayo ja wszystkich prawie odsyłam albo do Potter albo do Fiony a ona podaje numer do Ciebie.Może ja bezpośrednio będę podawać twój numer?bo ja mam sporo telefonów -jeszcze o Dagusię. Quote
maggiejan Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 Są telefony w sprawie maluchów...? Dajcie od razu tel. do Jayo, bo ktoś może nie chcieć tyle razy dzwonić coraz to do innej osoby, to zniechęca. Quote
Gem Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 maggiejan napisał(a):Są telefony w sprawie maluchów...? Dajcie od razu tel. do Jayo, bo ktoś może nie chcieć tyle razy dzwonić coraz to do innej osoby, to zniechęca. W moim allegro i w ogłoszeniach na portalu adopcje.org podany jest numer do yajo. Quote
Anashar Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 Ona znów ma szczeniaki? Normalnie mi ręce opadają :crazyeye::shake: Czy nikt nie myślał o sterylce? Pokryjemy jej koszty. Tylko błagam... To już jej 3 miot odkąd śledzę wątek :placz: Quote
Od-Nowa Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 to drugi miot, tylko tak długo szczeniaki czekają na domy Quote
jayo Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 Jutro kolejna wizyta u maluchow - podobno rosna jak na drozdzach. Zrobie nowe fotki. Moze jedna sunia pojdzie do domu, ale ludzie dzwonia tez z ogloszen, w ktorych nie ma informacji o wielkosci psow jak dorosna...:( Ale telefonow bylo malo :-( Quote
maggiejan Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 A takie śliczne maluchy, zdrowe, wesołe... Może poprawić te ogłoszenia, żeby ludzie którzy szukają dużych piesków odpowiadali...? Quote
jayo Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 maggiejan napisał(a):A takie śliczne maluchy, zdrowe, wesołe... Może poprawić te ogłoszenia, żeby ludzie którzy szukają dużych piesków odpowiadali...? Najlepiej, ze owczarkowate - to wtedy sa wieksze szanse, ze sobie wielkosc wyobraza :-) Quote
Anashar Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 Od-Nowa napisał(a):to drugi miot, tylko tak długo szczeniaki czekają na domy Ale jej syn, którego ogłaszaliśmy był z jeszcze innego miotu. Teraz jest 3. Quote
jayo Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 Nikt. Prawie nikt. Wczoraj dostalam piany z powodu laski, z ktora sie umowilam, ze ja z miasta odbiore i zawioze do obejrzenia szczeniaka. Chciala wziac od zaraz, bo jej sunia umarla.. Najpierw odczekalam 40min pod stacja metra (komorka jej sie "podobno rozladowala", wiec gdzies tam byla, ale mnie nie widziala), potem zalatwialam sprawy z umowa innego psiaka, karma, i takie tam , potem zadzwonila, ze juz sie znalazla, ponownie wiec jechalam na zlamanie karku po nia. A w drodze do szczeniakow sie dowiedzialam : ze jej sunia zeszla bo "miala guza", po wypadku jak byla szczenna... samochod ja potracil jak uciekla za podworka.... po wypadku trafila do schronu na Paluch, odebrali ja stamtad.. i nawet kobita nie potafila powiedziec jaka byla diagnoza, a ze suki nie chciala usypiac - zeszla w domu... Dojechalam do szczeniakow - bo i tak musialam zawiezc karme, ale co mi sie w srodku robilo, to moje//:angryy: No i takie domy chetne mam na maluchy. Quote
maggiejan Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 Taniej by wyszło dowiedziec się tych szczegółów przez telefon...:roll: Biedne maluchy, chyba coś lepszego się trafi... Quote
jayo Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 maggiejan napisał(a):Taniej by wyszło dowiedziec się tych szczegółów przez telefon...:roll: Biedne maluchy, chyba coś lepszego się trafi... Przez telefon brzmialo inaczej.... Jak sie siedzi w aucie i rozmawia lekko o pogodzie, to i chmury inne :-) Quote
maggiejan Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 A co u maluchów? Rozwijają się społecznie? Quote
jayo Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 Ze soba jak najbardziej, ale wydaje mi sie, ze bez tymczasu u ludzi w domu bedzie slabo... Zreszta przestaje mi sie ten tymczas podobac :( Glodne nie chodza, ale zainteresowania zero. Quote
maggiejan Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 Może ogłosić gdzies na wątkach, że tymczas potrzebny dla maluchów już oddzielnie? Żeby się przyzwyczajały do ludzi... Quote
ewelinka_m Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 :shake: nie dość że tyle kasy sobie krzyknęli to nawet psów nie socjalizują :angryy: za takie pieniądze a oni praktycznie nic koło nich nie robią :mad: Quote
jayo Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 Niestety, zgadzam sie, ze robia niewiele... Ale nie wiem jak znalezc im tymczasy kolejne.. HELP!!! Zmiana tytulu by sie przydala... Quote
israel Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 Gem napisał(a):Ingrid ma allegro zrobione przeze mnie. Ja ogłaszam Ingrid ciągle na allegro od końca grudnia :) teraz zorientowałem się że ma drugą aukcję - czy mam moją zdjąć? To link do teraźniejszej aukcji: http://www.allegro.pl/item329275696__owczarek%5D_ingrid_sunia_szuka_domku_.html Quote
Recommended Posts