jayo Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 [quote name='ewelinka_m']już pisze na pw skrzynke mialam pelna .. pisz na jayo@jayo.eu.org Quote
maggiejan Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 Czy jest zainteresowanie maluchami? Dzwonił ktoś? Quote
Miśka79 Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 Jayo pieniążki przesłane.Szukamy domów.........dla ślicznych maluchów i ich pięknej mamy o mądrym spojrzeniu Quote
jayo Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 dziekuje za pieniazki - jutro sprawdze co wplynelo na konto.. Nikt nie dzwoni.. Quote
Gem Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 [quote name='jayo']dziekuje za pieniazki - jutro sprawdze co wplynelo na konto.. Nikt nie dzwoni.. Nie wysłałaś mi numeru konta na maila. Podaję jeszcze raz: gem.set@gmail.com Quote
kika22 Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 Dałam ogłoszenie z fotka maluchów do anonsów warszawskich;) I trzymam kciuki za mame i jej maluchy:roll: Quote
kika22 Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 Ingrid i maluchy www.adin.pl se.com.pl vetmozga.com.pl pajeczyna.pl pineska Quote
Miśka79 Posted March 6, 2008 Posted March 6, 2008 Ingrid i szczeniaki są dodane także na: adopcje.org. gum-tree kupie.psa ogloszenia.tasdj.pl Nie ma możliwości, żeby po takiej ilości ogłoszeń nie było telefonów.I tej wersji się trzymajmy:D Quote
kika22 Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 Miśka79 napisał(a):Nie ma możliwości, żeby po takiej ilości ogłoszeń nie było telefonów.I tej wersji się trzymajmy:D Obys Miska miała rację:lol: Poczekajmy na jakies wiesci od Fiony22 i yayo;) Quote
jayo Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 Na jutro jestem umowiona z jednym fajnym chetnym domkiem na ogladanie szczeniakow, byl jeszcze jeden telefon - ale dom mi sie srednio spodobal (maja juz cztery psy, potrzebuja odmlodzic towarzystwo (dwa podworkowe), ale "zmeczeni" sa juz miotami szczeniakow, wiec zgodza sie na sterylizacje .. Trzymajcie kciuki. Quote
jayo Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 I jeszcze zestawienie wplat: Maggiejan - 50 Athlonea - 100 Miska79 - 150 Wielkie dzieki !!!!!!!!!!! Jutro postaram sie zrobic calkowite zestawienie, ale to jakos mi nie idzie, bo jak kupuje karme, to po prostu kupuje i juz :-( Ale jakos podsumuje wydatki. Placze nad Ingrid.... Ona jest taka fajna... Byla w sumie wolna, a teraz siedzi jak w schronie... Quote
kika22 Posted March 8, 2008 Posted March 8, 2008 jayo napisał(a):Na jutro jestem umowiona z jednym fajnym chetnym domkiem na ogladanie szczeniakow, byl jeszcze jeden telefon - ale dom mi sie srednio spodobal (maja juz cztery psy, potrzebuja odmlodzic towarzystwo (dwa podworkowe), ale "zmeczeni" sa juz miotami szczeniakow, wiec zgodza sie na sterylizacje .. Trzymajcie kciuki. Kciuki trzymamy mocno. Jesli jutro sie uda, to zostanie nam Ingrid i 4 maluchy. Dobrze licze, bo juz pomału się gubie:roll: Quote
maggiejan Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 jayo napisał(a): Placze nad Ingrid.... Ona jest taka fajna... Byla w sumie wolna, a teraz siedzi jak w schronie... Ale teraz ma perspektywy, a wtedy nie miała żadnych. Jak kupujesz karmę to bierz paragony i potem z nich podliczysz wydatki, nawet po kilku dniach bez problemu. Quote
maggiejan Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 jayo napisał(a):Na jutro jestem umowiona z jednym fajnym chetnym domkiem na ogladanie szczeniakow, Trzymajcie kciuki. Jayo, co z tym domkiem? Zdecydowali się? Quote
jayo Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 na razie nic... spotkania nie bylo :placz: ale dzis walcze dalej - kazdy kontakt bede namaiwiac na wizyte u maluchow.. Quote
maggiejan Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 jayo napisał(a):na razie nic... spotkania nie bylo :placz: Dlaczego wizyty nie było? Rozmyślili się czy coś im wypadło? Quote
kika22 Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 Co z tymi ludzmi, po co dzwonia i pytaja :mad: Robia czlowiekowi tylko nadzieje:-( Quote
jayo Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 tez jestem wsciekla, bo juz liczylam ze choc ze dwa pojda... wystawilam maluchy na gumtree warszawskie jeszcze - maile byly tylko o zdjecia, ale odpowiedzi juz nie :placz: Quote
jayo Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 pisalam, pisalam, i sie wywalilo tez jestem wsciekla, ze ludzie daja nadzieje, a potem sie wycofuja, ale lepiej przed adopcja, niz po.. dalam ogloszenie na gumtree warszawskie, byly juz jakies maile o zdjecia, ale potem odpowiedzi juz nie bylo :((( dzieciaki sie nie podobaja... a Ingrid to jak stwierdzilam - mix owczarka holenderskiego - popatrzcie na wzorce :-) Quote
ewelinka_m Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 ludzie zawsze robią nadzieję, piszą proszą o więcej zdjęć o opisywanie psów:shake: a potem nawet nie raczą odpisać że jednak się nie zdecydowali :mad: a człowiek ciągle ma nadzieję, że może dadzą znać Quote
Recommended Posts