Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ingrid i szczeniaki są dodane także na:
adopcje.org.
gum-tree
kupie.psa
ogloszenia.tasdj.pl
Nie ma możliwości, żeby po takiej ilości ogłoszeń nie było telefonów.I tej wersji się trzymajmy:D

Posted

Miśka79 napisał(a):
Nie ma możliwości, żeby po takiej ilości ogłoszeń nie było telefonów.I tej wersji się trzymajmy:D

Obys Miska miała rację:lol:
Poczekajmy na jakies wiesci od Fiony22 i yayo;)

Posted

Na jutro jestem umowiona z jednym fajnym chetnym domkiem na ogladanie szczeniakow, byl jeszcze jeden telefon - ale dom mi sie srednio spodobal (maja juz cztery psy, potrzebuja odmlodzic towarzystwo (dwa podworkowe), ale "zmeczeni" sa juz miotami szczeniakow, wiec zgodza sie na sterylizacje ..
Trzymajcie kciuki.

Posted

I jeszcze zestawienie wplat:

Maggiejan - 50
Athlonea - 100
Miska79 - 150

Wielkie dzieki !!!!!!!!!!!

Jutro postaram sie zrobic calkowite zestawienie, ale to jakos mi nie idzie, bo jak kupuje karme, to po prostu kupuje i juz :-(
Ale jakos podsumuje wydatki.

Placze nad Ingrid.... Ona jest taka fajna... Byla w sumie wolna, a teraz siedzi jak w schronie...

Posted

jayo napisał(a):
Na jutro jestem umowiona z jednym fajnym chetnym domkiem na ogladanie szczeniakow, byl jeszcze jeden telefon - ale dom mi sie srednio spodobal (maja juz cztery psy, potrzebuja odmlodzic towarzystwo (dwa podworkowe), ale "zmeczeni" sa juz miotami szczeniakow, wiec zgodza sie na sterylizacje ..
Trzymajcie kciuki.

Kciuki trzymamy mocno. Jesli jutro sie uda, to zostanie nam Ingrid i 4 maluchy. Dobrze licze, bo juz pomału się gubie:roll:

Posted

jayo napisał(a):

Placze nad Ingrid.... Ona jest taka fajna... Byla w sumie wolna, a teraz siedzi jak w schronie...

Ale teraz ma perspektywy, a wtedy nie miała żadnych.

Jak kupujesz karmę to bierz paragony i potem z nich podliczysz wydatki, nawet po kilku dniach bez problemu.

Posted

tez jestem wsciekla, bo juz liczylam ze choc ze dwa pojda...
wystawilam maluchy na gumtree warszawskie jeszcze - maile byly tylko o zdjecia, ale odpowiedzi juz nie :placz:

Posted

pisalam, pisalam, i sie wywalilo

tez jestem wsciekla, ze ludzie daja nadzieje, a potem sie wycofuja, ale lepiej przed adopcja, niz po..
dalam ogloszenie na gumtree warszawskie, byly juz jakies maile o zdjecia, ale potem odpowiedzi juz nie bylo :(((
dzieciaki sie nie podobaja...

a Ingrid to jak stwierdzilam - mix owczarka holenderskiego - popatrzcie na wzorce :-)

Posted

ludzie zawsze robią nadzieję, piszą proszą o więcej zdjęć o opisywanie psów:shake:
a potem nawet nie raczą odpisać że jednak się nie zdecydowali :mad:
a człowiek ciągle ma nadzieję, że może dadzą znać