kika22 Posted January 13, 2008 Posted January 13, 2008 Fiona wrzuć wierszyk i tekst do pierszego postu, bo nie każdy ma czas czytać cały wątek. I dopisz tam prośbę o ogłaszanie suni gdzie sie da:cool3: Możesz tam wrzucić również nr konta na który zbierasz pieniążki na sunie. Quote
jayo Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 Sunia ma bardzo duzy apetyt, a maluchy rosna jak na drozdzach :-) Juz zaczynaja wystawiac lepki z budy, ale jeszcze nie wychodza. Bardzo ja poprosilam, zeby pozwolila mi wyjac pare maluchow z budy, zeby zrobic fotki. Niewiele sie miedzy soba roznia :-) Jeszcze poczekamy chwilke - za tydzien zrobie fotki kazdemu maluchowi z osobna i bedzie mozna je oglaszac pewnie i szukac domow. Czy z allegro ktos sie odzywa? Jacys obserwatorzy albo co... ? Quote
maggiejan Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 Maluchy śliczne. I duże...jak one się mieszczą w tej budzie...? :crazyeye: Quote
Eruane Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 Piękne maluszki. Ingrid również jest bardzo piękna. Mam nadzieję, że szbko uda się im znaleźć domy. Quote
MINOG Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 no nie moge! jakie slodkosci..Fiona jak stoisz z finansami? Quote
Brucio Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 Fiona, moje 100zl dla Ingrid wplacone.Daj prosze znac jak dojdzie Quote
Fiona.22 Posted January 18, 2008 Author Posted January 18, 2008 No koncie Ingrid jest 325 zł z grudniowych wpłat ostatnio wpłynęło 80 zł od Athlonea 20 zł od Maggiejan 100 zł od Brucia 35 zł od kogoś z Sopotu ale nie ma podanego nicku W sumie jest 560 zł :loveu: Strasznie dziękuje wszystkim za wpłaty dla suni :multi: Chciałam zapytać czy ogłaszaliście gdzies sunie i maluchy ?? Biore się za ogłoszenia a nie chciałam żeby się dublowały... Quote
Fiona.22 Posted January 18, 2008 Author Posted January 18, 2008 Pierwszy post już edytowany...niestety jak zwylke z poślizgiem czasowym :oops: Ale to wszystko przez to, ze zbyt duzo zwierzaków bezdomnych sie przewija i zawsze brakuje czasu... Quote
jayo Posted January 19, 2008 Posted January 19, 2008 Ja nie robilam zadnych ogloszen - miala allegro robione przez israel, ale sie skonczylo. Sunia dostala kolejny wor karmy - tym razem juz takiej, ktora moga jesc szczeniaki. Wzielam troche lepsza - Ingrid wyglada nie najgorzej, ale jest zimno wiec poza karmieniem spala wiecej tez z tego powodu. Maluchy wystawiaja juz glowy na zewnatrz, ciekawe swiata. suka jest bardzo opiekuncza. W czwartek na tymczas do kojca obok Ingrid mial trafic amstafowaty mlody pies. Ale po krotkiej probie zostal zabrany - Ingrid nie miala ochoty na jego towarzystwo i ostro atakowaly sie przez siatke - nie chcielimsy ryzykowac skutkow wydostania sie ktoregokolwiek z nich poza ogrodzenie... Sunia dalej nie ma towarzystwa w bocznych kojcach. Quote
ewelinka_m Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 Ingrid miała być w najnowszym numerze mojego psa a tymczasem jej oczywiście nie ma :angryy::mad: Quote
jayo Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 Maluchy juz laza po kojcu, podjadaja karme dla szczeniat.. Maja juz 7 tygodni - tak wyszlo z obliczen. Zdjecia zrobimy dzis, mam nadzieje. Kto nam zrobi ogloszenia??? plis... Quote
maggiejan Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 Ciakawa jestem jak teraz wyglądają... A ogłoszeń nie umiem robić, niestety...:-( Quote
jayo Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 Prosze uprzejmie i prosze o ogloszenia: Klucha: Groszek: Skarpeta Krawacik: Krawatka: Skarpeta po wyjeciu zza budy: i mamusia: Quote
maggiejan Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 Ślicznoty...! A jak Ingrid w roli mamy sprawuje się? Quote
kika22 Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 Maluchy sa przepiękne:crazyeye:, oby szybko znalazły domki. I to takie bardzo, ale to bardzo dobre! Quote
dorrick Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 sliczne kluseczki:loveu: a ten z rozwierzganymi lapkami najlepszy:lol: Quote
Recommended Posts