Brucio Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 Fiona, w poniedzialek poszlo na Twoje konto 260 zl odemnie dla Ingrid. trzymam kciuki, mam nadzieje ze teraz juz tylko lepiej bedzie... Quote
majqa Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 Pokaż się Ingrid !!! Teraz może i musi być już lepiej suniu !!! Quote
ewelinka_m Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 Fiona jak będziesz miała chwilkę podeślij mi jakiś tekst o Ingrid 2-3 zdanka i jakieś ładne zdjęcie, żeby ją widać było :roll: Quote
DuDziaczek Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 Hop sunio :multi: Teraz moze byc juz TYLKO lepiej! Quote
Fiona.22 Posted December 19, 2007 Author Posted December 19, 2007 Ewelinko zaraz prześlę Ci tekst... Podnoszę i przypominam, ze nadal nie mamy transportu dla suni !!! Quote
ewelinka_m Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 [quote name='Fiona.22']Ewelinko zaraz prześlę Ci tekst... Podnoszę i przypominam, ze nadal nie mamy transportu dla suni !!! ok ;) TRANSPORT PILNIE POSZUKIWANY! [SIZE=2]Fiona może zmień tytuł z prośbą o transporcie, a nóż ktoś zauważy :roll: Quote
majqa Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 [quote name='ewelinka_m']ok ;) TRANSPORT PILNIE POSZUKIWANY! [SIZE=2]Fiona może zmień tytuł z prośbą o transporcie, a nóż ktoś zauważy :roll: Jeśli mogę...pewno, że dobrze by było zmienić tytuł... Quote
Fiona.22 Posted December 19, 2007 Author Posted December 19, 2007 Zrobine ;) A Ingrid i szcześć szczeniaków czeka na domki więc musimy szukać !!!! Ingrid najchętniej sama bym adoptowała. To taka kochana sunia. Aż się płakać chce jak się spojrzy tymi oczami swoimi i przytula się do ręki :cool3: Quote
ewelinka_m Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 Fiona.22 napisał(a): A Ingrid i szcześć szczeniaków czeka na domki więc musimy szukać !!!! Ingrid najchętniej sama bym adoptowała. To taka kochana sunia. Aż się płakać chce jak się spojrzy tymi oczami swoimi i przytula się do ręki :cool3: już Ci mówilam, żebyś ją brała :evil_lol: Quote
maggiejan Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 Dobrze, że jak szczeniaczki bedą odchowane i do wzięcia to będzie juz po świętach... Quote
Gem Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 Szczeniaki będą do wydania za dwa miesiące, akurat między jednymi a drugimi świętami. Quote
Gem Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 maggiejan napisał(a):No to pech... Czy ja wiem? Przed świetami może i łatwiej o domki, ale wiemy też, co się dzieje, gdy szczeniak - prezent się nie spodoba. Quote
maggiejan Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 Nie zrozumiałam Cię chyba... Chodziło mi o to, że przed świętami strach wydawać szczeniaki na prezenty. Quote
maggiejan Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 A o dobre domki przed swiętami trudniej, bo ludzie zbyt zabiegani. Quote
Gem Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 maggiejan napisał(a):Chodziło mi o to, że przed świętami strach wydawać szczeniaki na prezenty. Mnie też :) No ale szczeniakom Ingrid to akurat nie grozi ;) Quote
erka Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 Czy przed świętami , czy po świętach o domki coraz trudniej i wydanie nawet jednego szczeniaka graniczy z cudem. Zajrzyjcie chociażby na nasz kielecki wątek szczeniaków, ile ich i jak długo już czekają bezskutecznie. A ile takich, o których wiemy,że są bez żadnej pomocy ginie, bo nie możemy ich zabrac, dopóki tych nie wydamy. Quote
maggiejan Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 Czytałam, Chyba na stronie Łódzkiego schroniska, że u nich szczeniaki idą w kilka dni. Nie wiem czy to prawda, czy w dużych miastach jest lepiej? Quote
Fiona.22 Posted December 19, 2007 Author Posted December 19, 2007 Podnoszę prośbę o transport dla Ingrid i maluchów !!! Quote
erka Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 Przecież my ogłaszamy nasze szczeniaki na różnych forach i stronach o zasięgu ogólnopolskim i odzewu nie ma . Nie wiem , jak jest w innych schroniskach, ale wiem, jak jest w kieleckim ,że szczeniaka wydaje sie każdemu , kto tylko chce, nie robiąc nawet żadnego wywiadu i nie interesując się gdzie trafia, czy np.do bandziora, który rozwala go o ścianę, /taki przypadek był nie tak dawno/ . Ale nawet nie sięgając takich drastycznych przykładów, jest jeszcze wydawanie szczeniaków, jako zabawek dla dzieci, czego też unikamy. I to znacznie zaniża ilość potencjalnych chętnych. Quote
maggiejan Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 Wiem, że robicie wszystko co możliwe i macie mądre podejście i to niestety zmniejsza ilość zainteresowanych domków. Quote
Od-Nowa Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 jakkolwiek do góry.Ingrid ma allegro, ale się kończy za 2 dni. tylko tam ani słowa o szczeniakach nie ma... Quote
Fiona.22 Posted December 20, 2007 Author Posted December 20, 2007 Ciągle nie mamy transportu dla suni !!! Popytajcie znajomych może ktoś jedzie na święta :shake: Quote
Recommended Posts