Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

NIestety dużą trudność stanowi zebranie pieniędzy na inne kieleckie psiaki, które już są na płatnym tymczasie. Fiona pewnie sie martwi, jak w takiej sytuacji zebrać pieniądze na następną Ingrid wraz ze szczeniakami. Zbierze się na pierwszy tydzień i co dalej?
Ale Fiona, nie poddawaj się. Ingrid czeka na pomoc i może ona jeszcze nie straciła nadziei. Trzeba nadal próbować. :-(

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

teraz już strylki nikt nie zrobi. przecież to bardzo zaawansowana ciąża.
więc raczej trzeba zakładać ,że z małymi.:-(

hotelik byłby super rozwiązaniem. tylko drogo. może uda sie ponegocjować jeszcze cene? :razz:
Fiona z sił opada dlatego pewnie nie pisze bo ma problem z tymczasami które są u niej ..........

Posted

Ja jestem za ale obawiam się,ze nie uda nam się uzbierać aż 400 zł mies.
Mamy też jednego psiaczka w hoteliku i z trudem udaje się zebrać na jego utrzymanie 150 zł a zo dopiero 400...

Może zapytam tak kto mógłby się dołozyc do utrzymania Ingrid i jaką sume może zadeklarować ?? ( oczywiście co miesiąc do momentu znalezienia domku dla Ingrid) Zobaczymy co z tego wyjdzie.
Ja nie dam rady sama utrzymac Ingrid w hoteliku.

Rozmawiałam z dwoma osobami, które prowadzą hotelik pod Warszawą i też powiedziały 15 zł za dobe...niestety podziekowałam i na tym się skończyło.

Strasznie bym chciała, żeby sunia pojechała do tego kojca o którym pisze jayo ale szczerze mówiąc czarno to widzę...

Posted

ja bym mogla dac 250 zl teraz i potem po 100 zl

a nie ma szans na to miejsce co jest ten psiaczek za 150 zl /msc?

Kto jeszcze sie dorzuci???
a czemu czarno widzisz to wyjazd do tego miejsca co mowi Jayo?

Posted

Naszej podopiecznej wetka robila bardzo zaawansowana sterylke - ale w sumie nie bylo wiadomo do konca, ze to juz tak blisko porodu. Lepiej chyba dopuscic do porodu i uspic slepy miot. Tyle, ze to trudne....
Ale tyle jest tych psiakow :placz: :placz:
Miesiac tymczasu mozemy Pannie zasponsorowac.
Ale musimy szukac domu dla niej, bo nie chce miec jej sama na glowie jak trafi pod nasza "opieke".

Posted

Fiona.22 napisał(a):
Ingrid jedzie do ciotki Jayo na tymczas :multi:

Och Ingrid, nareszcie coś "drgnęło"!!!! Może po tylu miesiącach/latach nareszcie nadchodzi dla ciebie "7 tłustych lat".

Posted

Ppodaje mój nr konta. Tak bedzie łatwiej bo od razu przekażę pieniążki jayo i nie trzeba będzie czekać zbyt długo.
PKO BP
60 1020 2629 0000 9102 0143 5692

Dane do przelewu koniecznie z dopiskiem "Ingrid"
Ilona Musiał
Barwinek 4/144
25-150 Kielce

Oczywiście jesli, ktoś nie chce wpłacić na moje konto można też wpłacić na AFN z dopiskiem "Ingrid"
Numer konta:
78213000042001038801430001

VWBank

ALARMOWY FUNDUSZ NADZIEI NA ŻYCIE
UL.JAGIEŁŁY 5 M 19
14-100 OSTRÓDA

NIP 7412025929
KRS 0000264523

Posted

Aha, bardzo proszę dajcie znać na które konto wpłacacie.

Strasznie się cieszę, że jest jakaś szansa dla suni :loveu:
Teraz musimy postarać się o szybką adopcję...co nie będzie proste :-(