Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

moze jest jeszcze szansa na sterylke? :-(
a nie ma jakiegos przytuliska chociaz co za oplata by ja przyjelo? cos mi sie kiedys o uszy obilo o czyms takim ale nie pamietam co to bylo:-(

Posted

Witaj Ingrid !!! Ty też cierpisz suniu i Tobie też się należy odmiana losu...
Wędruj w górę ku uwolnieniu się od tej mierności, w jakiej funkcjonujesz :-(...

Posted

Fiona czy cos sie stalo????:-(
moze dajmy ja do jakiegos hotelu,kilka osob oferowalo wplaty,ja tez . Nie wiem czy sterylka mozliwa jeszcze:-(.Nawet jesli za pozno teraz, to choc pozniej ta sterylke zrobic.Zal mi jej strasznie:-( Od czegos musimy zaczac, sama nie dasz rady jej pomoc:shake:

Posted

Mamy platny tymczas - kojec z ciepla buda, ludzie fajni - moze warto byloby ja zabrac? Mozemy najpierw ja wstawic na sterylke z pobytem 5 dni w lecznicy (w miare tanio...).
Co Wy na to?

Posted

Przy mniejszym psie 75 za tydzien, wiekszy 100. Ale moge ponegocjowac i poza tym zasponsorowac karme.
Z tego DT korzystalysmy na przyklad przy Crotosie (http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=90166). To jest pod Piasecznem (pod Warszawa).

Ale z malymi??? Wedlug mnie trzeba suke natychmiast ciac, zeby nie wpasc w nastepny klopot. Moge jutro sprawdzic czy maja wolne miejsce w lecznicy.
Lecznica jest w Wawie.