Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

"No i czy ten czlowiek przyjalby Ingrid z powrotem po kilku dniach w hoteliku? "

I to jest największy problem...trzeba się liczyć z tym, ze zaprowadzę sunie a on mi powie, ze jej nie przyjmie...

A czy da się zrobić sterylkę to się okaże u weta...ja się na tym nie znam :shake:
Ale wydaje mi się, ze jest kilka dni przed rozwiązaniem...

Posted

Monikusf to się tylko tak latwo mówi...ja nie moge wziąć suni i potem liczyć na to, że ją przyjmą z powrotem. Bo jesli coś pójdzie nie tak to zostanę z sunią na smyczy i co wtedy ??

Posted

A czy macie kontakt z dziewczynami z Kielc, które trzymają psy i szczeniaki na jakieś działce w centrum miasta? Może one mogłyby wziąć sunię do budy, żeby spokojnie urodziła i miała czas na znalezienie domu? Można by się złożyć na jedzenie i weta (zawsze taniej by wyniosło)?

Posted

Tego drugiego psa już nie ma...coś z nim zrobili :-( A jak suna ma cieczke to kretyni którzy tam pracują wypuszczają jaą na ulicę, do piesków albo wpuszczają na teren firmy psy...specjalnie to robią i są z siebie strasznie dumni...:angryy:
Jeśli tam urodzi to pewnie zrobią ze szczeniakami to co zwykle..
Mam oczywiście kontakt z dziewczynami, które przetrzymują psy na działce ale nie ma miejsca...działka jest w centrum miasta jest tam mnóstwo psów i jest już jedna sunia ze szczeniakami, jedna bardzo dominujaca sunia...nie da rady jej wziąć na działkę.
Gdyby się dało już dawno by się tam znalazła ale zawsze cos pilniejszego się trafi...ostatnio dojechała zagłodzona sunia z 6 szczeniakami...
Zastanawiam się czy w ogóle uda się pomóc tej suni...:-(

Posted

Fiona.22 napisał(a):

Gdyby się dało już dawno by się tam znalazła ale zawsze cos pilniejszego się trafi...ostatnio dojechała zagłodzona sunia z 6 szczeniakami...
Zastanawiam się czy w ogóle uda się pomóc tej suni...:-(

zawsze tak jest...
Cos pilniejszego... No bo Ingrid ma bude kojec... niktsie nad nia nie zneca... ech...
Ale ta sunia tez potrzebuje pomocy!! :shake:

Posted

Fiona ta sunia jesli dobrze pamietam miala juz kilka szczeniakow-moze zbierz pieniadze na sterylke albo po prostu ja zabierz i zawiez do jakiegos w miare ludzkiego schroniska.moge sie dolozyc do transportu...podnoszenie moze nie przyniesc zadnych rezultatow.

Posted

podniose :-(
Fiona, a to to co MINOG proponuje nie jest rozwiazaniem?Bo pisalas juz dawno ze hotelu u Was nie ma?
Jak sie pojawia szczeniaki, to jak Ty je znowu zaniesiesz do uspienia:-(Boszsz:shake: