Fiona.22 Posted December 9, 2007 Author Posted December 9, 2007 U Potter nie ma miejsca...a met to nie jest dobry pomysł :shake: Quote
Fiona.22 Posted December 9, 2007 Author Posted December 9, 2007 Athlonea mam swoje powody, które widziałam no własne oczy... zabraliśmy od met Fionka, który był tam na tymczasie. Szukajmy innych rozwiązan... Quote
Fiona.22 Posted December 9, 2007 Author Posted December 9, 2007 "No i czy ten czlowiek przyjalby Ingrid z powrotem po kilku dniach w hoteliku? " I to jest największy problem...trzeba się liczyć z tym, ze zaprowadzę sunie a on mi powie, ze jej nie przyjmie... A czy da się zrobić sterylkę to się okaże u weta...ja się na tym nie znam :shake: Ale wydaje mi się, ze jest kilka dni przed rozwiązaniem... Quote
monikusf Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 z takego miejsca to chyba mozna ja zabrac na tydzien bez pytania. jak im na psie nie zalezy to w czasie goraczki przedswiatecznej nie zauwaza nawet ze jej nie bylo. Quote
Fiona.22 Posted December 9, 2007 Author Posted December 9, 2007 Monikusf to się tylko tak latwo mówi...ja nie moge wziąć suni i potem liczyć na to, że ją przyjmą z powrotem. Bo jesli coś pójdzie nie tak to zostanę z sunią na smyczy i co wtedy ?? Quote
maggiejan Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 Jeśli urodzi u tego faceta to szczeniaki uśpią (czy może zabiją w inny sposób)? Czy ona jest w ciąży ze swoim synem (bo tam jest z nią też jej dorosły syn)? Quote
maggiejan Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 A czy macie kontakt z dziewczynami z Kielc, które trzymają psy i szczeniaki na jakieś działce w centrum miasta? Może one mogłyby wziąć sunię do budy, żeby spokojnie urodziła i miała czas na znalezienie domu? Można by się złożyć na jedzenie i weta (zawsze taniej by wyniosło)? Quote
Fiona.22 Posted December 9, 2007 Author Posted December 9, 2007 Tego drugiego psa już nie ma...coś z nim zrobili :-( A jak suna ma cieczke to kretyni którzy tam pracują wypuszczają jaą na ulicę, do piesków albo wpuszczają na teren firmy psy...specjalnie to robią i są z siebie strasznie dumni...:angryy: Jeśli tam urodzi to pewnie zrobią ze szczeniakami to co zwykle.. Mam oczywiście kontakt z dziewczynami, które przetrzymują psy na działce ale nie ma miejsca...działka jest w centrum miasta jest tam mnóstwo psów i jest już jedna sunia ze szczeniakami, jedna bardzo dominujaca sunia...nie da rady jej wziąć na działkę. Gdyby się dało już dawno by się tam znalazła ale zawsze cos pilniejszego się trafi...ostatnio dojechała zagłodzona sunia z 6 szczeniakami... Zastanawiam się czy w ogóle uda się pomóc tej suni...:-( Quote
DuDziaczek Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 Fiona.22 napisał(a): Gdyby się dało już dawno by się tam znalazła ale zawsze cos pilniejszego się trafi...ostatnio dojechała zagłodzona sunia z 6 szczeniakami... Zastanawiam się czy w ogóle uda się pomóc tej suni...:-( zawsze tak jest... Cos pilniejszego... No bo Ingrid ma bude kojec... niktsie nad nia nie zneca... ech... Ale ta sunia tez potrzebuje pomocy!! :shake: Quote
Fiona.22 Posted December 9, 2007 Author Posted December 9, 2007 Podniosę sunię na dobranoc...może ktoś będzie mógł pomóc... Quote
MINOG Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 Fiona ta sunia jesli dobrze pamietam miala juz kilka szczeniakow-moze zbierz pieniadze na sterylke albo po prostu ja zabierz i zawiez do jakiegos w miare ludzkiego schroniska.moge sie dolozyc do transportu...podnoszenie moze nie przyniesc zadnych rezultatow. Quote
Brucio Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 podniose :-( Fiona, a to to co MINOG proponuje nie jest rozwiazaniem?Bo pisalas juz dawno ze hotelu u Was nie ma? Jak sie pojawia szczeniaki, to jak Ty je znowu zaniesiesz do uspienia:-(Boszsz:shake: Quote
DuDziaczek Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 INGRID Ty potrzebujesz pomocy!!! :-(:-(:-( Quote
Eruane Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 Ciąza wygląda na zaawansowaną. :-( Co tu zrobić.... Quote
Fiona.22 Posted December 10, 2007 Author Posted December 10, 2007 Według mnie schronisko nie jest rozwiązaniem... Minog czy możesz podac przykład w miarę normalnego schroniska. Ja się nie orientuje w tych sprawach... Quote
jo_joanna Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 dziewczyny, nie czytalam od dość dawna tego wątku, ale czy Ingrid jest na forum owczarków?? tak mi jej żal :-( Quote
Fiona.22 Posted December 10, 2007 Author Posted December 10, 2007 Chyba nie...ja nie znam tego forum i nie zakłądałam jej tam wątku. Chyba, ze ktoś inny to zrobił. Quote
Od-Nowa Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 http://owczarekwpotrzebie.com/inne/adopcje/ingrid.html Anashar jakiś czas temu umieścił ją tutaj. ale link mi się nie otwiera... Quote
jo_joanna Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 umiesciłam prosbe do owczarkolubnych tutaj http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=9068509&posted=1#post9068509 a jakies allegro ma?? Quote
jo_joanna Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 już jest na forum owczarków - śledzcie temat i trzymajmy kciuki http://www.owczarek.pl/forum/forum_posts.asp?TID=12466 jakby potrzebne było allegro to służę Quote
Recommended Posts