Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ingrid czeka najdłużej z kieleckich psiaków nawet dłużej niz Misiek. Jej też należy się choć odbrobinę uczucia. Prosimy o zauważenie suni a na pewno odwdzięczy się miłością i przywiązaniem.

Posted

Do góry !!!
Oststnio strasznie się zdenerwowałam...
Poszłam do tej firmy gdzie jest Ingrid ale jej nie było, na drugi dzień też jej nie było...jedyna osoba, którą cokolwiek interesuje los suni powiedziała, że nie widzi suni juz od dwóch dni.
Na szczęscie okazało się , ze została zamknięta w kojcu z tyłu i po prostu nie było jej widac.
Okazało się, że sa tam tez koty, które potrzebuja pomocy.
Dwie kocicie obie z maluchami. Jedna ma takie 6 tyg dziecia a druga miała takie 3 mies i już była w ciąży. Złapałam więc kicie do sterylizacji a maluchy zabrałam do siebie na tymczas. Została jeszcze jedna kicia do ciachnięcia i maluchy do zabrania.
Strasznie się martwie o sunię...mam nadzieje, że doczeka sie pomocy !!!
I najważniejsze...mam nadzieje, że nie jest w ciązy...liczac od poprzednich szczeniaków cieczka wypadała na pażdziernik/listopad...

Posted

Athlonea nie ma mowy o odbieraniu psa ponieważ właściciel chce sie pozbyć suni...wie ze się nią interesuja i chyba dlatego tylko nie pozbył sie jej jeszcze.
Największy problem jest z DT, jeśliby tylko był dla niej jakiś DT to nie ma problemu idę i biorę Ingrid...