Fiona.22 Posted November 12, 2007 Author Posted November 12, 2007 Gdzieś daleko na horyzoncie rysuje się cień szansy dla Ingrid... Quote
saga_86 Posted November 16, 2007 Posted November 16, 2007 Fiona i co???????:cool3: Nie trzymaj nas w niepewności:razz: Quote
kika22 Posted November 16, 2007 Posted November 16, 2007 Zdradz choc jakis malenki szczegoł! Trzymamy mocno kciuki, by cień zamienił sie w szanse! Quote
Fiona.22 Posted November 19, 2007 Author Posted November 19, 2007 Nie ma szansy...:placz: Musimy dalej szukać !!! Tylko gdzie ??? Quote
Brucio Posted November 19, 2007 Posted November 19, 2007 niedobrze:-( Bidusiu tylko podrzuce znowu:-(:-( Quote
Miśka79 Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 Ingrid czeka najdłużej z kieleckich psiaków nawet dłużej niz Misiek. Jej też należy się choć odbrobinę uczucia. Prosimy o zauważenie suni a na pewno odwdzięczy się miłością i przywiązaniem. Quote
Fiona.22 Posted December 2, 2007 Author Posted December 2, 2007 Do góry !!! Oststnio strasznie się zdenerwowałam... Poszłam do tej firmy gdzie jest Ingrid ale jej nie było, na drugi dzień też jej nie było...jedyna osoba, którą cokolwiek interesuje los suni powiedziała, że nie widzi suni juz od dwóch dni. Na szczęscie okazało się , ze została zamknięta w kojcu z tyłu i po prostu nie było jej widac. Okazało się, że sa tam tez koty, które potrzebuja pomocy. Dwie kocicie obie z maluchami. Jedna ma takie 6 tyg dziecia a druga miała takie 3 mies i już była w ciąży. Złapałam więc kicie do sterylizacji a maluchy zabrałam do siebie na tymczas. Została jeszcze jedna kicia do ciachnięcia i maluchy do zabrania. Strasznie się martwie o sunię...mam nadzieje, że doczeka sie pomocy !!! I najważniejsze...mam nadzieje, że nie jest w ciązy...liczac od poprzednich szczeniaków cieczka wypadała na pażdziernik/listopad... Quote
Od-Nowa Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 do góry śliczna sunia!! tak długo czeka!!!!!!!!! Quote
DuDziaczek Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 Ingrid naprawde potrzebuje pomocy.... :-( Quote
Fiona.22 Posted December 4, 2007 Author Posted December 4, 2007 Athlonea nie ma mowy o odbieraniu psa ponieważ właściciel chce sie pozbyć suni...wie ze się nią interesuja i chyba dlatego tylko nie pozbył sie jej jeszcze. Największy problem jest z DT, jeśliby tylko był dla niej jakiś DT to nie ma problemu idę i biorę Ingrid... Quote
Od-Nowa Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 jeny chociaż kojec!!! byleby kawałek swojego miejsca!! kto ma ogród??.... Quote
Fiona.22 Posted December 5, 2007 Author Posted December 5, 2007 Dokładnie, chociaż kawałek kojca... Quote
Recommended Posts