Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kika ja sie wole martwić...Pd kilku miesięcy szukamy już domku dla Ingrid i był tylko jeden w miarę konkretny telefon...ale niestety pani nie chodziło o Ingrid tylko o innego ON-ka. Ingrid była dla niej za stara... Jeśli wynikną jakieś problemy i nie bedzie gdzie zabrać suni po sterylce to przecież nie wystawie jej za drzwi :roll: A ci ludzie sa dziwni...więc wszystkiego się można spodziewać.

Posted

Allegro Ingrid "pilnuje" Saga za co bardzo serdecznie jej dziękuje. Saga ogłasza również moje koty... A je się biorę do ogłaszania na różnych stronkach tych biedaków...

Posted

Z ta ingrid to ciezka sparwa...
Ale mi sie wydaje ze sterylka chyba nie jest az taka konieczna bo sckoro jej synek juz gdzies zostal "wydany" tio chyba nie ma tam innego psa.
ja to bym proponowala bardziejs zukac domku niz myslec nad sterylka Fiona ty tyle zalatwiaz tych spraw ze ci sie niedziwie ze niezaczesto tu zagladasz :roll:

Posted

DuDziaczku obawiam się, ze sterylka będzie jednak konieczna. Ingrid jest pod "opieką" tych nieodpowiedzialnych portierów...Skoro tak po prostu mordowali szczeniaki nie zdziwiłabym się gdyby również tak dla sportu dopuscili Ingrid. Po godzinach otwarcia Ingrid biega po placu, kiedy bedzie miała cieczkę zaczną schodzić sie psy z okolicznych domków. Wystarczy, że szef podjedzie po coś do biura i na chwilę otworzą bramą...nie trzeba będzię samców specjalnie zachęcać aby weszły na plac...

Posted

Ingrid przydałby się domek tymczasowy?
Tam mogłaby zostać wysterlizowana i nauczyć się takiego "normalnego" życia. A wtedy dużo łatwiej by było znaleść jej domek!:shake:

Posted

sterylka to dla Ingrid jedyna gwarancja, ze juz nigdy nikt jej dzieciom krzywdy nie zrobi:-(.
A wogole to dziwie sie jej wlascicielowi :shake:,to taka piekna sunia, a on jej nie chce

Posted

Pewnie dlatego, ze w sumie ma domek, nie rzucają w nią kamieniami, ma gdzie spać, nie grozi jej potrącenie przez samochód...ale tak samo jak wszystkie psy z dogo potrzebuje pomocy. Niestety ciągle się trafiają jakieś biedaczki: połamane, z wypadku, które juz potrzebują opomocy a Ingrid ciągle pozostaje w cieniu...

Posted

Brucio napisał(a):
i gdzie ja potem planujecie dac po sterylce?do tego faceta spowrotem czy hotel czy cos innego?

Burcio nie ma wyjścia po staerylce musi wrócic do tego faceta...Tymczasu dla niej nie mamy, na hotel nas nie stać a po trzecie u nas nie ma hotelu z prawdziwego zdarzenia...