kika22 Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 Fiona nie martw się może na zapas!:roll: Chociaż, zdaje sobie sprawę że upchnąć gdzieś Ingirid bedzie cięzko? Quote
Fiona.22 Posted September 16, 2007 Author Posted September 16, 2007 Kika ja sie wole martwić...Pd kilku miesięcy szukamy już domku dla Ingrid i był tylko jeden w miarę konkretny telefon...ale niestety pani nie chodziło o Ingrid tylko o innego ON-ka. Ingrid była dla niej za stara... Jeśli wynikną jakieś problemy i nie bedzie gdzie zabrać suni po sterylce to przecież nie wystawie jej za drzwi :roll: A ci ludzie sa dziwni...więc wszystkiego się można spodziewać. Quote
Od-Nowa Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 bardzo poważne obawy. potem zostanie szukanie po hotelikach itd... trzeba mocniej Ingrid ogłosić, może poprosić Betel ,żeby zrobiła jej allegro? Quote
Fiona.22 Posted September 16, 2007 Author Posted September 16, 2007 Allegro Ingrid "pilnuje" Saga za co bardzo serdecznie jej dziękuje. Saga ogłasza również moje koty... A je się biorę do ogłaszania na różnych stronkach tych biedaków... Quote
DuDziaczek Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 Z ta ingrid to ciezka sparwa... Ale mi sie wydaje ze sterylka chyba nie jest az taka konieczna bo sckoro jej synek juz gdzies zostal "wydany" tio chyba nie ma tam innego psa. ja to bym proponowala bardziejs zukac domku niz myslec nad sterylka Fiona ty tyle zalatwiaz tych spraw ze ci sie niedziwie ze niezaczesto tu zagladasz :roll: Quote
Fiona.22 Posted September 17, 2007 Author Posted September 17, 2007 DuDziaczku obawiam się, ze sterylka będzie jednak konieczna. Ingrid jest pod "opieką" tych nieodpowiedzialnych portierów...Skoro tak po prostu mordowali szczeniaki nie zdziwiłabym się gdyby również tak dla sportu dopuscili Ingrid. Po godzinach otwarcia Ingrid biega po placu, kiedy bedzie miała cieczkę zaczną schodzić sie psy z okolicznych domków. Wystarczy, że szef podjedzie po coś do biura i na chwilę otworzą bramą...nie trzeba będzię samców specjalnie zachęcać aby weszły na plac... Quote
kika22 Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 Ingrid przydałby się domek tymczasowy? Tam mogłaby zostać wysterlizowana i nauczyć się takiego "normalnego" życia. A wtedy dużo łatwiej by było znaleść jej domek!:shake: Quote
Fiona.22 Posted September 18, 2007 Author Posted September 18, 2007 Ostatnio modny się stał "kundel bury..." może podeślę do redakcji fotki Ingrid, bo jak tak dalej pójdzie to sunia padnie trupem zanim się domek znajdzie... Quote
Brucio Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 sterylka to dla Ingrid jedyna gwarancja, ze juz nigdy nikt jej dzieciom krzywdy nie zrobi:-(. A wogole to dziwie sie jej wlascicielowi :shake:,to taka piekna sunia, a on jej nie chce Quote
saga_86 Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 Ingrid jak zwykle wlecze sie na samym końcu:shake: Quote
Fiona.22 Posted September 20, 2007 Author Posted September 20, 2007 Pewnie dlatego, ze w sumie ma domek, nie rzucają w nią kamieniami, ma gdzie spać, nie grozi jej potrącenie przez samochód...ale tak samo jak wszystkie psy z dogo potrzebuje pomocy. Niestety ciągle się trafiają jakieś biedaczki: połamane, z wypadku, które juz potrzebują opomocy a Ingrid ciągle pozostaje w cieniu... Quote
ewelinka_m Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 Ingrid tobie też się domek należy.. na pierwszą wracaj Quote
Brucio Posted September 22, 2007 Posted September 22, 2007 i poznym popoludniem;) tez do gory !!! Quote
Od-Nowa Posted September 23, 2007 Posted September 23, 2007 Ingrid do góry!!. ten domek tak powoli do niej idzie... :shake: Quote
Fiona.22 Posted September 26, 2007 Author Posted September 26, 2007 Jeśli dobrze pójdzie pod koniec przyszłego tygodnia sunia będzie po sterylce... Quote
Brucio Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 i gdzie ja potem planujecie dac po sterylce?do tego faceta spowrotem czy hotel czy cos innego? Quote
Fiona.22 Posted September 27, 2007 Author Posted September 27, 2007 Brucio napisał(a):i gdzie ja potem planujecie dac po sterylce?do tego faceta spowrotem czy hotel czy cos innego? Burcio nie ma wyjścia po staerylce musi wrócic do tego faceta...Tymczasu dla niej nie mamy, na hotel nas nie stać a po trzecie u nas nie ma hotelu z prawdziwego zdarzenia... Quote
Brucio Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 o kurcze, no to kicha:-( ale jakby byla kiedys zbiorka na hotel to pamietajcie o mnie Quote
Od-Nowa Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 do góry ślicznoto!! jak sie mają sprawy sterylkowe?? Quote
Fiona.22 Posted September 30, 2007 Author Posted September 30, 2007 Od-Nowa napisał(a):do góry ślicznoto!! jak sie mają sprawy sterylkowe?? sprawy sterylkowe mają się tak, że w sobote ściskamy kciuki z całych sił...:lol: Quote
Recommended Posts