Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ekspresowy transport fiony i jej psów zakończył się pomyślnie :evil_lol: I tym sposobem od rana jestem już w domku.
Niestety ledwie co weszłam do domu już telefon, że pojawiła się koteczka, zagłodzona odwodniona z nadżerkami w pyszczku... Trzeba pomóc malutkiej...:placz:

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Niestety Fiona.22, wakacje się skończyły, pora wrócić do smutnej kieleckiej rzeczywistości:cool3: :p . Witamy!:loveu:

I co z kicią?
Nareszcie też , pewnie jak trochę ochłoniesz dowiemy się co u Ingrid:roll: .
Mam nadzieję,że wszystko z sunią dobrze.

Posted

erka napisał(a):
Niestety Fiona.22, wakacje się skończyły, pora wrócić do smutnej kieleckiej rzeczywistości:cool3: :p . Witamy!:loveu:

I co z kicią?
Nareszcie też , pewnie jak trochę ochłoniesz dowiemy się co u Ingrid:roll: .
Mam nadzieję,że wszystko z sunią dobrze.

Oj, ta rzeczywistość to jak zderzenie z betonową ścianą...:roll:
Jutro pewnie cały dzień spędze bieganiu do weta. Mojemu staruszkowi serce wysiada, szczur rozdrapał sobie skórę do krwi, i jeszcze ta kicia...A do tego Gaja miała tymczas do końca wakacji...aż się boje zadzwonić do tymczasowej opiekunki :-(
A juz pora pomyśleć o sterylce Ingrid :roll:
Ja chyba wracam nad morze. Nawet się pakowac nie muszę, bo jeszcze się rozpakować nie zdązyłam :cool1:

Posted

Fiona.22 , jak tylko wróciła nie ma wolnej chwili, najpierw ratowała koty, a dzisiaj pojechała z Gemem po biedaka ze złamną nogą pod Stopnicę.
Ingrid na na sesję zdjęciową musi jeszcze troche poczekać.

Posted

Od-Nowa napisał(a):
a pewnie!
witamy Ingrid i Fionke :cool3:
Fionke czekającą na świeczniczek.......:oops:

Witamy ciotkę :loveu: Urlop się skończył pora troszkę na forach posiedzieć :cool3:
Fiona, nawet nie ma czasu o świeczniku myśleć :razz:
A tak właściwie to kto to jest fiona ???:diabloti:

Posted

Od-Nowa napisał(a):
czekamy i podrzucamy! gdzie cioteczka jest??

Cioteczka zabiegana ostatnio ale trzymam ręke na pulsie...a i kilka razy dziennie dostaję nerwicy bo nie mogę się połączyć z internetem...ciągle jakieś błędy mi wyskakują...NIENAWIDZĘ NEOSTRADY !!!

Myślę też intensywnie nad sterylką... tylko jak to zrobić...gdzie ją przetrzymać po zabiegu??? i najważniejsze co zrobię jak powiedzą, że juz jej nie chca i nie przyjmą z powrotem...???