Fiona.22 Posted September 8, 2007 Author Posted September 8, 2007 Ekspresowy transport fiony i jej psów zakończył się pomyślnie :evil_lol: I tym sposobem od rana jestem już w domku. Niestety ledwie co weszłam do domu już telefon, że pojawiła się koteczka, zagłodzona odwodniona z nadżerkami w pyszczku... Trzeba pomóc malutkiej...:placz: Quote
erka Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 Niestety Fiona.22, wakacje się skończyły, pora wrócić do smutnej kieleckiej rzeczywistości:cool3: :p . Witamy!:loveu: I co z kicią? Nareszcie też , pewnie jak trochę ochłoniesz dowiemy się co u Ingrid:roll: . Mam nadzieję,że wszystko z sunią dobrze. Quote
Fiona.22 Posted September 8, 2007 Author Posted September 8, 2007 erka napisał(a):Niestety Fiona.22, wakacje się skończyły, pora wrócić do smutnej kieleckiej rzeczywistości:cool3: :p . Witamy!:loveu: I co z kicią? Nareszcie też , pewnie jak trochę ochłoniesz dowiemy się co u Ingrid:roll: . Mam nadzieję,że wszystko z sunią dobrze. Oj, ta rzeczywistość to jak zderzenie z betonową ścianą...:roll: Jutro pewnie cały dzień spędze bieganiu do weta. Mojemu staruszkowi serce wysiada, szczur rozdrapał sobie skórę do krwi, i jeszcze ta kicia...A do tego Gaja miała tymczas do końca wakacji...aż się boje zadzwonić do tymczasowej opiekunki :-( A juz pora pomyśleć o sterylce Ingrid :roll: Ja chyba wracam nad morze. Nawet się pakowac nie muszę, bo jeszcze się rozpakować nie zdązyłam :cool1: Quote
DuDziaczek Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 Oj Fiona juz sobie wyobrazam z jaka checiom wracasz nad morze ;D ale cos trzeba zostac w kielcach :( wiadomoco z Ingrid? Gdzie ona sie wogole konkretnie znajduuje?? Quote
erka Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 A kto to jest Gaja, bo już nie nadążam.:cool3: Quote
kika22 Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 Witamy z powrotem! Ingrid hopsiamy do góry! Quote
Fiona.22 Posted September 8, 2007 Author Posted September 8, 2007 [quote name='erka']A kto to jest Gaja, bo już nie nadążam.:cool3: Gaja to jest ta kocica którą przywiozłam z wakacji. Oto jej wątek: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=75943 Quote
Anashar Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 Sam narzekałem, że opisu nie ma a sam też się z aktualizacją grzebałem:oops: Ale tyle tych owczarków jest, że nieraz nie wyrabiam :roll: http://owczarekwpotrzebie.com/inne/adopcje/ingrid.html Quote
Fiona.22 Posted September 9, 2007 Author Posted September 9, 2007 Dzięki Anashar :loveu: Postaram się niedługo zrobiś Ingrid nowe zdjęcia...zobaczymy co z tego wyjdzie? Quote
Fiona.22 Posted September 10, 2007 Author Posted September 10, 2007 Oj, Ingrid czemu twoja adopcja tak się wlecze.... Quote
saga_86 Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 Może niedługo Fiona znajdzie chwilkę na zrobienie slicznych zdjęć Ingrid?:cool3: Quote
kika22 Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 Piękna suczko uciekaj do góry!!! Tam ktoś Cię zobaczy i się zakocha! Quote
Fiona.22 Posted September 11, 2007 Author Posted September 11, 2007 Ingrid żyje, jest chyba dobrze... widziałam ją tylko chwilkę. Zdjęc niestety nie ma :oops: Niedługo postaram sie o reportaż z Ingrid w roli głównej... Quote
Brucio Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 tyle dobrze , ze sie dziewczynka trzyma, dlugo wiesci nie bylo a to nigdy nie wiadomo:-( Quote
erka Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 Fiona.22 , jak tylko wróciła nie ma wolnej chwili, najpierw ratowała koty, a dzisiaj pojechała z Gemem po biedaka ze złamną nogą pod Stopnicę. Ingrid na na sesję zdjęciową musi jeszcze troche poczekać. Quote
saga_86 Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 Już tyle czekaliśmy, to poczekamy jeszcze trochę;) Quote
Od-Nowa Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 a pewnie! witamy Ingrid i Fionke :cool3: Fionke czekającą na świeczniczek.......:oops: Quote
Fiona.22 Posted September 13, 2007 Author Posted September 13, 2007 Od-Nowa napisał(a):a pewnie! witamy Ingrid i Fionke :cool3: Fionke czekającą na świeczniczek.......:oops: Witamy ciotkę :loveu: Urlop się skończył pora troszkę na forach posiedzieć :cool3: Fiona, nawet nie ma czasu o świeczniku myśleć :razz: A tak właściwie to kto to jest fiona ???:diabloti: Quote
kika22 Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 Cioteczki dziś zapomniały o Ingrid??? Hopsiamy na góre! Quote
saga_86 Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 Dziś też nikt nie zajrzał do Ingrid:shake: Quote
Od-Nowa Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 czekamy i podrzucamy! gdzie cioteczka jest?? Quote
Fiona.22 Posted September 16, 2007 Author Posted September 16, 2007 Od-Nowa napisał(a):czekamy i podrzucamy! gdzie cioteczka jest?? Cioteczka zabiegana ostatnio ale trzymam ręke na pulsie...a i kilka razy dziennie dostaję nerwicy bo nie mogę się połączyć z internetem...ciągle jakieś błędy mi wyskakują...NIENAWIDZĘ NEOSTRADY !!! Myślę też intensywnie nad sterylką... tylko jak to zrobić...gdzie ją przetrzymać po zabiegu??? i najważniejsze co zrobię jak powiedzą, że juz jej nie chca i nie przyjmą z powrotem...??? Quote
Recommended Posts