DuDziaczek Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 byl ktos u ingrid ostatnio jak sie miewa Quote
Fiona.22 Posted August 21, 2007 Author Posted August 21, 2007 DuDziaczek napisał(a):byl ktos u ingrid ostatnio jak sie miewa U Ingrid bede dopiero za ok 3 tygodnie. A jak się miewa ??? Jeśli jeszcze jest u tego faceta to pewnie siedzi jak zwykle zapatrzona gdzieś w dal... Obecna ciałem ale nieobecna duchem... Z tymi swoimi smutnymi oczami :-( Quote
Anashar Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 [quote name='saga_86']Anashar mam chętnych na owczarka niemieckiego pieska dać ci email ? Mogłaś pisac na pw, bo ja nie codziennie zaglądam na wszystkie wątki :oops: [quote name='Fiona.22'] Niestety poprzedni synek Ingrid, ten który został wydany gdzieś na wieś skończył zycie w słoiku jako smalec...nie mam 100% pewności, że ta informacja jest prawdziwa ale tak czy inaczej psa juz nie ma...:placz: Że co??????????????????????????????????????????????? [quote name='Fiona.22']Mix owczarka niemieckiego... fiu fiu to pięknie brzmi...może rzeczywiście więcej osób zajrzy... Do lini sportowej podobna ;) Owczarki Niemieckie nie są tylko czarne podpalane :eviltong: Quote
Anashar Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 Choć teraz znalazłem bardziej prawdobodobną rasę dla Ingrid ;) Owczarek Holenderski Quote
kika22 Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 Ingrid piękna suczko uciekaj na górę!!!:lol: Quote
Fiona.22 Posted August 21, 2007 Author Posted August 21, 2007 Wow owczarek holenderski...tego jeszcze w tym wątku nie było...:cool3: A podobieństwo rzeczywiście uderzające. Jak patrzę na tego owczarka to naprawdę jakbym Ingrid widziała...SZOK!!! Quote
Anashar Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 To może w allegro dać mix owczarek holenderski? :cool3: ps. dalej czekam na opis histori suni, ten uaktualniony. Najlepiej przesłać na pw;) Quote
Fiona.22 Posted August 21, 2007 Author Posted August 21, 2007 Anashar napisał(a):To może w allegro dać mix owczarek holenderski? :cool3: ps. dalej czekam na opis histori suni, ten uaktualniony. Najlepiej przesłać na pw;) Anashar obiecuje nadrobić zaległości i sklecę jakiś tekst...;) Quote
Od-Nowa Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 o kurcze! szacuneczek :razz: owczarek holenderski fiu fiu a ile właściwie Ingrid ma lat??... Quote
Od-Nowa Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 kopiuje z innego watku słowa Anashar: Proszę o zgłaszanie ONków do adopcji do mnie na maila maciej@anashar.pl W mailu prosze o opis: Imię: Wiek: Miasto przebywania: Wątek: (link na dogo jeśli jest) I tutaj dłuższy opis charakteru oraz w załączniku najlepiej 3-4 zdjęcia w min. rozdzielczosci 500x375px. Wszystkie psiaki przysłane do mnie zostaną umoieszczone na stronie adopcyjnej owczarków http://owczarekwpotrzebie.com Quote
Fiona.22 Posted August 21, 2007 Author Posted August 21, 2007 Nie, no jak dwie krople wody... nie mogę wyjść z podziwu :crazyeye: Ingrid ma ok 5 lat... Od Nowa Ingrid już jest na tej stronie tylko tekst trzeba zaktualizować...bo jest nieco przestarzały z przed trzech miesięcy...:oops: Quote
DuDziaczek Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 Zapatrzona w dal... Matko jak jej szkoda :( Ech wiecie co wiem gdzie psy(albo 2 albo 1) sa trzymane w "kojcu" moze 3X1 metra ale boje sie tam isc bo przeciez juz nie ma co z nimi zrobic,,,, :( Ewentualnie co zrobie zdjecia i co... ? :( nawet nie wiem czy mi dadzaje zrobic :( Quote
Anashar Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 Fiona! Wpadłem na szatański pomysł! Jest możliwość abyś wziała Ingrid na jakiś dłuższy spacer na zieloną trawkę i zrobiła jej prawdziwą sesję zdjęciową? Ładne pozycje, ładne podkładny, no wiesz... Z doświadczenia wiem, że dobre zdjęcie to więcej niż połowa sukcesu :) A takie zdjęcia w allegro z dopisaniem owczarek holenderski(a to rzadka rasa w polsce) to nie lada gratka...;) Quote
Fiona.22 Posted August 22, 2007 Author Posted August 22, 2007 ...w Kielcech bede dopiero za ok 3 tyg....ale Anashar ty to masz pomysły, no przecież ludzie szukają takich psich ewenementów... to naprawdę duza i chyba niestety jedyna szansa dla Ingrid... :cool3: Jest tylko jeden problem ona nie potrafi chodzić na smyczy, nigdy nie miała na sobie obroży. Mało tego bardzo się boi smyczy, szelek i wszystkich takich podobnych urządzeń...portierzy którzy pilnują firmy to zwykli pijacy, mogę się założyć, że Ingrid nie raz dostała lanie...:-( Ale obiecuję, że zrobię wszystko co w mojej mocy... te zdjęcia to przepustka Ingrid do nowego życia... Quote
saga_86 Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 Czyli co zmieniam tytuł na owczarek holenderski?:cool3: :evil_lol: Quote
DuDziaczek Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 Pewnie wkoncu to prawie rasowka:cool3: Quote
kika22 Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 I to nie byle jaka tylko holenderska! Mam nadzieje, że to bedzie szansa dla Ingrid! Szkoda,że nie mamy tymczasu, bo tam sunia mogłaby się wiele nauczyć i poźniej łatwiej by było o domek stały:-( Quote
DuDziaczek Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 Ech Ci ludzie na slepo szukacjacy rasowego psiaka za tanioche napewno poleca na mix owczarka holenderskiego ;] xD Quote
Od-Nowa Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 Fionko, przepraszam jestem nieprzytomna ostatnio... ale jaki tam jest tekst? ten co kiedyś pisałam czy jaki...?? mozesz mi przekleić na pw?? może uda mi się coś sklecić, chociaż wiem,ze absolutnie mi to nie wychodzi....:shake: Quote
saga_86 Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 Potrzebuję łzawo w miarę krótko historię Ingrid, jej charakter itd. Quote
DuDziaczek Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 No i czemu w tytule jest nadal mix onka :diabloti: Quote
Od-Nowa Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 nie udało mi się dziś napisać... :oops: postaram się jutro! Quote
Fiona.22 Posted August 23, 2007 Author Posted August 23, 2007 Od-Nowa napisał(a):nie udało mi się dziś napisać... :oops: postaram się jutro! Od-Nowa nie martw się...:cool3: mnie nie udało się nic napisać od miesiąca...:oops: Quote
Recommended Posts