Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

DuDziaczek napisał(a):
byl ktos u ingrid ostatnio
jak sie miewa

U Ingrid bede dopiero za ok 3 tygodnie. A jak się miewa ??? Jeśli jeszcze jest u tego faceta to pewnie siedzi jak zwykle zapatrzona gdzieś w dal... Obecna ciałem ale nieobecna duchem... Z tymi swoimi smutnymi oczami :-(

Posted

[quote name='saga_86']Anashar mam chętnych na owczarka niemieckiego pieska dać ci email ?

Mogłaś pisac na pw, bo ja nie codziennie zaglądam na wszystkie wątki :oops:

[quote name='Fiona.22']
Niestety poprzedni synek Ingrid, ten który został wydany gdzieś na wieś skończył zycie w słoiku jako smalec...nie mam 100% pewności, że ta informacja jest prawdziwa ale tak czy inaczej psa juz nie ma...:placz:
Że co???????????????????????????????????????????????

[quote name='Fiona.22']Mix owczarka niemieckiego... fiu fiu to pięknie brzmi...może rzeczywiście więcej osób zajrzy...
Do lini sportowej podobna ;) Owczarki Niemieckie nie są tylko czarne podpalane :eviltong:

Posted

Wow owczarek holenderski...tego jeszcze w tym wątku nie było...:cool3: A podobieństwo rzeczywiście uderzające.
Jak patrzę na tego owczarka to naprawdę jakbym Ingrid widziała...SZOK!!!

Posted

Anashar napisał(a):
To może w allegro dać mix owczarek holenderski? :cool3:

ps. dalej czekam na opis histori suni, ten uaktualniony. Najlepiej przesłać na pw;)

Anashar obiecuje nadrobić zaległości i sklecę jakiś tekst...;)

Posted

kopiuje z innego watku słowa Anashar:

Proszę o zgłaszanie ONków do adopcji do mnie na maila maciej@anashar.pl

W mailu prosze o opis:
Imię:
Wątek: (link na dogo jeśli jest)
I tutaj dłuższy opis charakteru oraz w załączniku najlepiej 3-4 zdjęcia w min. rozdzielczosci 500x375px.

Wszystkie psiaki przysłane do mnie zostaną umoieszczone na stronie adopcyjnej owczarków
http://owczarekwpotrzebie.com

Posted

Nie, no jak dwie krople wody... nie mogę wyjść z podziwu :crazyeye:

Ingrid ma ok 5 lat...
Od Nowa Ingrid już jest na tej stronie tylko tekst trzeba zaktualizować...bo jest nieco przestarzały z przed trzech miesięcy...:oops:

Posted

Zapatrzona w dal...
Matko jak jej szkoda :(
Ech wiecie co wiem gdzie psy(albo 2 albo 1) sa trzymane w "kojcu" moze 3X1 metra ale boje sie tam isc bo przeciez juz nie ma co z nimi zrobic,,,, :(
Ewentualnie co zrobie zdjecia i co... ? :(
nawet nie wiem czy mi dadzaje zrobic :(

Posted

Fiona! Wpadłem na szatański pomysł!

Jest możliwość abyś wziała Ingrid na jakiś dłuższy spacer na zieloną trawkę i zrobiła jej prawdziwą sesję zdjęciową? Ładne pozycje, ładne podkładny, no wiesz...

Z doświadczenia wiem, że dobre zdjęcie to więcej niż połowa sukcesu :) A takie zdjęcia w allegro z dopisaniem owczarek holenderski(a to rzadka rasa w polsce) to nie lada gratka...;)

Posted

...w Kielcech bede dopiero za ok 3 tyg....ale Anashar ty to masz pomysły, no przecież ludzie szukają takich psich ewenementów... to naprawdę duza i chyba niestety jedyna szansa dla Ingrid... :cool3:

Jest tylko jeden problem ona nie potrafi chodzić na smyczy, nigdy nie miała na sobie obroży. Mało tego bardzo się boi smyczy, szelek i wszystkich takich podobnych urządzeń...portierzy którzy pilnują firmy to zwykli pijacy, mogę się założyć, że Ingrid nie raz dostała lanie...:-(

Ale obiecuję, że zrobię wszystko co w mojej mocy... te zdjęcia to przepustka Ingrid do nowego życia...

Posted

I to nie byle jaka tylko holenderska!
Mam nadzieje, że to bedzie szansa dla Ingrid!
Szkoda,że nie mamy tymczasu, bo tam sunia mogłaby się wiele nauczyć i poźniej łatwiej by było o domek stały:-(

Posted

Fionko, przepraszam jestem nieprzytomna ostatnio... ale jaki tam jest tekst? ten co kiedyś pisałam czy jaki...??
mozesz mi przekleić na pw?? może uda mi się coś sklecić, chociaż wiem,ze absolutnie mi to nie wychodzi....:shake:

Posted

Od-Nowa napisał(a):
nie udało mi się dziś napisać... :oops: postaram się jutro!

Od-Nowa nie martw się...:cool3: mnie nie udało się nic napisać od miesiąca...:oops: