Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

podniose Ingrid !!!
ja mam jednak problem z internetem:-( nie mam polaczenia.Chodze na zebry i z cudzego kompa pisze ale i tak przedtem nie moglam sie tu dopchac ,chyba dogo nie dzialalo:shake:

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

prążki, paseczki i plamki wszelakie a to wszystko na jednym pięknym ciele kryjącym jedno kochające serce!!!! takie rzeczy nie w Erze tylko TU!!!!!!!!:eviltong:

Posted

Śledzę watki różnych psów...tak wiele z nich znajduje domki...:cool3: ostatnio nasz kielecka Chawunia, a suczydło w prążki ciągle czeka... Nikt na prawdę nie ma choć kawałka wolnego miejsca w ogrodzie/na kanapie :cool3:

Posted

Znalazłam jeszcze takie ogłoszenie, moze ktoś skorzysta...

Witam --> przygarne nieodpłatnie szczeniaka owczarka niemieckiego długowłosego. Pies będzie miał fajne warunki --> dom z ogrodem a więc możliwość wybiegania się. Jeśli ktoś chciałby oddać takiego pieska w dobre ręce to proszę o kontakt.
Autor: Kamil
Adres: woj, mazowieckie
Email: kamil.xxxl@wp.pl
Telefon: 505666161

Posted

Niestety pani nie chodziło o Ingrid...za stara...zainteresowana była raczej Toresem, który juz znalazł podobno nowy dom.

Niestety poprzedni synek Ingrid, ten który został wydany gdzieś na wieś skończył zycie w słoiku jako smalec...nie mam 100% pewności, że ta informacja jest prawdziwa ale tak czy inaczej psa juz nie ma...:placz:

Ingrid czeka... !!!

Posted

Boze:placz: :placz: :placz: co za ludzie,trzeba ratowac biedna Ingrid:-(

czy to ten synek ze zdjecia na pierwszej stronie??:placz:

jejku a wiadomo co u tego maluszka puchatego ktory zostal adoptowany niedawno?