Brucio Posted August 6, 2007 Posted August 6, 2007 podniose Ingrid !!! ja mam jednak problem z internetem:-( nie mam polaczenia.Chodze na zebry i z cudzego kompa pisze ale i tak przedtem nie moglam sie tu dopchac ,chyba dogo nie dzialalo:shake: Quote
Fiona.22 Posted August 7, 2007 Author Posted August 7, 2007 Ingrid do góry !!! Gdzie twój domek... Quote
Od-Nowa Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 prążki, paseczki i plamki wszelakie a to wszystko na jednym pięknym ciele kryjącym jedno kochające serce!!!! takie rzeczy nie w Erze tylko TU!!!!!!!!:eviltong: Quote
Od-Nowa Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 Ingrid, potrzebuje przecież tak niewiele.... Quote
Fiona.22 Posted August 9, 2007 Author Posted August 9, 2007 Śledzę watki różnych psów...tak wiele z nich znajduje domki...:cool3: ostatnio nasz kielecka Chawunia, a suczydło w prążki ciągle czeka... Nikt na prawdę nie ma choć kawałka wolnego miejsca w ogrodzie/na kanapie :cool3: Quote
Anashar Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 Czy ktoś mógłby sklecić jakiś ładny tekst o histori Ingrid? Bo na stronie http://owczarekwpotrzebie.com/inne/adopcje/mama-syn.html jest już pzestarzały tekst, a ja w pisaniu nigdy dobry nie byłem. Quote
Brucio Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 o kurcze ,ten tekst to jest raczej mocno przestarzaly:-o ja nie mam talentu do pisania....... Quote
Anashar Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 Nie ma nikogo kto napisałby dla Ingrid ładny wzruszający tekst?:( Quote
saga_86 Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 Ja prosiłam o to samo już 3 razy, też bez rezultatu:shake: Quote
Fiona.22 Posted August 11, 2007 Author Posted August 11, 2007 Na pierwszej stronie jeat fajny wierszyk, który stworzyła Od-nowa. Może on się nada? Jeśli nie poproszę kogoś zaufanego o napisanie czegoś...:cool3: Quote
saga_86 Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 Anashar mam chętnych na owczarka niemieckiego pieska dać ci email ? Quote
Od-Nowa Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 Znalazłam jeszcze takie ogłoszenie, moze ktoś skorzysta... Witam --> przygarne nieodpłatnie szczeniaka owczarka niemieckiego długowłosego. Pies będzie miał fajne warunki --> dom z ogrodem a więc możliwość wybiegania się. Jeśli ktoś chciałby oddać takiego pieska w dobre ręce to proszę o kontakt. Autor: Kamil Adres: woj, mazowieckie Email: kamil.xxxl@wp.pl Telefon: 505666161 Quote
saga_86 Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 Fiona dlaczego nie odpowiadasz:placz: Jakaś pani z allegro jest chętna na Ingrid:lol: Quote
Fiona.22 Posted August 13, 2007 Author Posted August 13, 2007 Niestety pani nie chodziło o Ingrid...za stara...zainteresowana była raczej Toresem, który juz znalazł podobno nowy dom. Niestety poprzedni synek Ingrid, ten który został wydany gdzieś na wieś skończył zycie w słoiku jako smalec...nie mam 100% pewności, że ta informacja jest prawdziwa ale tak czy inaczej psa juz nie ma...:placz: Ingrid czeka... !!! Quote
Brucio Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 Boze:placz: :placz: :placz: co za ludzie,trzeba ratowac biedna Ingrid:-( czy to ten synek ze zdjecia na pierwszej stronie??:placz: jejku a wiadomo co u tego maluszka puchatego ktory zostal adoptowany niedawno? Quote
Od-Nowa Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 Otul Ingrid skrzydłem bezpieczeństwa. przytul do serca i powiedz,że nie bedzie dalszej drogi... tylko dom!!! Quote
Recommended Posts