Fiona.22 Posted July 30, 2007 Author Posted July 30, 2007 Burcio :loveu: :loveu: :loveu: jaka śliczna mordeczka w twoim podpisie :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Od-Nowa Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 :cool3: taka znajoma :loveu: do góry!! Fiona lepiej zmień podpis... usówanie nieregulaminowych trwa :-( wczoraj straciłam swój ale już jest w wersji pomniejszonej ;-) Quote
Brucio Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 Ingrid sie przypomina!!! Fiona,to jest moj pierwszy wlasnorecznie zrobiony banerek:cool3: i jestem bardzo dumna ze wogole powstal:evil_lol: (jest taki troszke niedopracowany itp:oops: ale co tam)Chcialam dodac jeszcze jakies psiaki ale to przekroczylo moje umiejetnosci:lol: . Quote
Fiona.22 Posted July 30, 2007 Author Posted July 30, 2007 Nie możemy dopuścić do tego aby suni się coś stało. Kto może porobić ogłoszenia dla Ingrid? Może allegro, bo poprzednie już chyba się skończyło. Trzeba jakoś pomóc tej suni :-( Quote
Fiona.22 Posted July 30, 2007 Author Posted July 30, 2007 Burcio powielilam Twój piękny banerek :evil_lol: Zawsze to więcej razy sie na forum pojawi. Kurcze ja też nie mam konta na allegro :roll: Ale może ktoś, kto ma konto zaoferuje swoją pomoc i zrobi dla Ingrid aukcję. Quote
saga_86 Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 Ingrid cały czas ma aukcję tylko chyba mało łzawą bo chętnych brak... Czekam na fajną propozycję tytułu i chwytliwy tekst. Quote
saga_86 Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 http://www.allegro.pl/item216988860_opuszczona_przez_wszystkich_i_bez_szans_na_dom.html o tu daję link;) Quote
Brucio Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 jestem zaszczycona:cool3: ze moj banerek sie przydal Quote
Od-Nowa Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 oby przemówiły słowa z banerka do potencjalnych domków ;) Quote
kika22 Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 Bardzo się cieszę, że maluch ma już swój domek. :multi: :multi: :multi: Oby mamusi też tak szybko się udało!!! Trzymam kciuki!!!! Quote
Marka Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 Dzięki temu bannerkowi zobaczyłam psa umaszczonego tak jak nasz sochaczewski HUZAR (mój banner) - a to jednak rzadkie umaszczenie :p Quote
Brucio Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 faktycznie, maja podobne kolorki;) Ja uwielbiam takie umaszczenie,ale niestety nie dam rady dac bidusiom domku:-( Quote
Fiona.22 Posted July 30, 2007 Author Posted July 30, 2007 Piękne umaszczenie, piękna sunia, mądra, przytulaśna a nikt jej nie chce... Marka fajnie, że zajrzałaś do nas. A Burciowi ogromne dzięki za piękny banerek :loveu: Pręguski takie fajowe... szkoda że nie mam możliwości jej przyjąć do siebie :shake: Quote
Od-Nowa Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 Fiona ale na urlopie człowiek też oczy dookoła ;) może tam domki stoją samopas niezapsione?? :evil_lol: znajdzie siędomek na pewno!! Quote
Fiona.22 Posted July 30, 2007 Author Posted July 30, 2007 Od-Nowa napisał(a):Fiona ale na urlopie człowiek też oczy dookoła ;) może tam domki stoją samopas niezapsione?? :evil_lol: znajdzie siędomek na pewno!! Od-Nowa tu jest taka wieś...i sami wieśniacy jeśli chodzi o zwierzęta :-( To stąd trzebaby pozabierać większość zwierzaków. Nie mówie bo są też normalni ludzie ale w wyraźnej niejszości. Raczej bym tu zwierzaka nie zostawiła. Jakby u nas było inaczej... więcej adopcji...było gdzie przetrzymać... są u takiego wieśniaka dwa szczeniaki do wyciądnięcia, suczki. Niestety...:-( muszą tu zostać... Na mnie się krzywo patrzą, że psy w domu trzymam i kota jeszcze do tego. Zacofanie gorsze niż na podkieleckich wsiach. Mam nadzieje, że nikogo nie uraziłam...:oops: Quote
Od-Nowa Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 nie powedzialaś,gdzie spędasz urlop więc niogo nie uraziłaś ;) lepiej moze nie mów... Quote
Fiona.22 Posted July 30, 2007 Author Posted July 30, 2007 Od-Nowa napisał(a):nie powedzialaś,gdzie spędasz urlop więc niogo nie uraziłaś ;) lepiej moze nie mów... No lepiej nie będe pisała, chociaż wątpie zeby jakiś dogomaniak stad pochodził. Może gdzieś indziej znajdzie się domek dla Ingrid. Jestem gotowa ją zawieźć na drugi koniec Polski. Tylko niech ten domej juz się odezwie ! Quote
Brucio Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 no to fajny masz urlop Fiona:-( Czlowiek chyba powinien siedziec w domu,zgasic telewizor,radio i bron Boze nie podlaczac internetu.A i tak sa szanse ze jak po chleb do sklepu wyskoczy to sie na jakas bide natknie:roll: Quote
Fiona.22 Posted July 31, 2007 Author Posted July 31, 2007 Brucio napisał(a):no to fajny masz urlop Fiona:-( Czlowiek chyba powinien siedziec w domu,zgasic telewizor,radio i bron Boze nie podlaczac internetu.A i tak sa szanse ze jak po chleb do sklepu wyskoczy to sie na jakas bide natknie:roll: Burcio dokładnie tak jak piszesz. Ale ja myślę, że jak komuś zależy na zwierzakach to zawsze spotka jakąś biede. Niektórzy pytają się mnie jak ja znajduje te potrzebujące zwierzaki....co tu mówić kiedy one same się znajdują. Burcio ale zamknięcie w domu nic nie pomoże. Biedna kocica z mojego podpisu, przychodziła pod dzrwi i miuczała. :-( Co tu można zrobić? Pomacać w miarę możliwości i mieć nadzieję, że kiedyś los tych biedaczków się poprawi :placz: Ale u nas w Świętokrzyskim nie jest lepiej... Z każdej strony dochodzą głosy, że źle się dzieje... co tu robić? Quote
Brucio Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 chyba trzeba zaczac od zmiany mentalnosci (wiekszosci ?) hmmmm ludzi ,bez tego to jak syzyfowa praca.Znam wielu ludzi , ktorzy "lubia zwierzeta ale do domu by nie wzieli" :-o:mad: .To i tak chyba ten lzejszy przypadek,;) niech sobie tacy zyja tylko niech nie krzywdza zwierzat. mam nadzieje ze sie Ingrid trzyma i ze szczeniorek ma juz domek na zawsze. Quote
Fiona.22 Posted July 31, 2007 Author Posted July 31, 2007 Lepsi tacy co nie wpuszczają niż Ci co wyrzucają. O jak pięknie mi się zrymowało :cool3: Ingrid do domu !!! Quote
Recommended Posts