Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

:cool3: taka znajoma :loveu: do góry!!

Fiona lepiej zmień podpis... usówanie nieregulaminowych trwa :-( wczoraj straciłam swój ale już jest w wersji pomniejszonej ;-)

Posted

Ingrid sie przypomina!!!

Fiona,to jest moj pierwszy wlasnorecznie zrobiony banerek:cool3: i jestem bardzo dumna ze wogole powstal:evil_lol: (jest taki troszke niedopracowany itp:oops: ale co tam)Chcialam dodac jeszcze jakies psiaki ale to przekroczylo moje umiejetnosci:lol:

.

Posted

Nie możemy dopuścić do tego aby suni się coś stało. Kto może porobić ogłoszenia dla Ingrid? Może allegro, bo poprzednie już chyba się skończyło. Trzeba jakoś pomóc tej suni :-(

Posted

Burcio powielilam Twój piękny banerek :evil_lol: Zawsze to więcej razy sie na forum pojawi.
Kurcze ja też nie mam konta na allegro :roll: Ale może ktoś, kto ma konto zaoferuje swoją pomoc i zrobi dla Ingrid aukcję.

Posted

Piękne umaszczenie, piękna sunia, mądra, przytulaśna a nikt jej nie chce...
Marka fajnie, że zajrzałaś do nas.
A Burciowi ogromne dzięki za piękny banerek :loveu:
Pręguski takie fajowe... szkoda że nie mam możliwości jej przyjąć do siebie :shake:

Posted

Od-Nowa napisał(a):
Fiona ale na urlopie człowiek też oczy dookoła ;) może tam domki stoją samopas niezapsione?? :evil_lol: znajdzie siędomek na pewno!!

Od-Nowa tu jest taka wieś...i sami wieśniacy jeśli chodzi o zwierzęta :-(
To stąd trzebaby pozabierać większość zwierzaków. Nie mówie bo są też normalni ludzie ale w wyraźnej niejszości. Raczej bym tu zwierzaka nie zostawiła. Jakby u nas było inaczej... więcej adopcji...było gdzie przetrzymać... są u takiego wieśniaka dwa szczeniaki do wyciądnięcia, suczki. Niestety...:-( muszą tu zostać...
Na mnie się krzywo patrzą, że psy w domu trzymam i kota jeszcze do tego. Zacofanie gorsze niż na podkieleckich wsiach.
Mam nadzieje, że nikogo nie uraziłam...:oops:

Posted

Od-Nowa napisał(a):
nie powedzialaś,gdzie spędasz urlop więc niogo nie uraziłaś ;)
lepiej moze nie mów...

No lepiej nie będe pisała, chociaż wątpie zeby jakiś dogomaniak stad pochodził.
Może gdzieś indziej znajdzie się domek dla Ingrid. Jestem gotowa ją zawieźć na drugi koniec Polski. Tylko niech ten domej juz się odezwie !

Posted

no to fajny masz urlop Fiona:-( Czlowiek chyba powinien siedziec w domu,zgasic telewizor,radio i bron Boze nie podlaczac internetu.A i tak sa szanse ze jak po chleb do sklepu wyskoczy to sie na jakas bide natknie:roll:

Posted

Brucio napisał(a):
no to fajny masz urlop Fiona:-( Czlowiek chyba powinien siedziec w domu,zgasic telewizor,radio i bron Boze nie podlaczac internetu.A i tak sa szanse ze jak po chleb do sklepu wyskoczy to sie na jakas bide natknie:roll:

Burcio dokładnie tak jak piszesz. Ale ja myślę, że jak komuś zależy na zwierzakach to zawsze spotka jakąś biede. Niektórzy pytają się mnie jak ja znajduje te potrzebujące zwierzaki....co tu mówić kiedy one same się znajdują. Burcio ale zamknięcie w domu nic nie pomoże. Biedna kocica z mojego podpisu, przychodziła pod dzrwi i miuczała. :-(
Co tu można zrobić? Pomacać w miarę możliwości i mieć nadzieję, że kiedyś los tych biedaczków się poprawi :placz:
Ale u nas w Świętokrzyskim nie jest lepiej... Z każdej strony dochodzą głosy, że źle się dzieje... co tu robić?

Posted

chyba trzeba zaczac od zmiany mentalnosci (wiekszosci ?) hmmmm ludzi ,bez tego to jak syzyfowa praca.Znam wielu ludzi , ktorzy "lubia zwierzeta ale do domu by nie wzieli" :-o:mad: .To i tak chyba ten lzejszy przypadek,;) niech sobie tacy zyja tylko niech nie krzywdza zwierzat.

mam nadzieje ze sie Ingrid trzyma i ze szczeniorek ma juz domek na zawsze.