Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

U Travisa wszystko dobrze. Nawet drań nie piszczał bardzo po przeniesieniu się do nowego domu. Zaanektował miejsce przy schodach. Wystarczy mu godzina, by rozprawić się z zabawką z suszonej skóry. 2 mleczaki nadal nie chcą mu wypaść, a stałe już prawie wyrosły. Generalnie państwo są z niego bardzo zadowoleni. :p

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

:evil_lol:
Stały, od poniedziałku, ale nie chciałam zapeszać. Już raz spędził dobę w domu, który miał być stały :roll:

Została tylko Kenia, ale o nią jestem spokojna. :razz:

Posted

Widać, że jest szczęśliwy:) A propos drugiego zdjęcia znam ten zawadiacki błysk w oku-pojawiał się zawsze jak Maks miał zamiar spłatać jakiś figiel lub już po...Np jak zaczynał obgryzać skórzany fotel-ja krzyknęłam "nie wolno" to on robił taką minę właśnie "Czego chcesz?przecież jestem najspokojniejszym psem na świecie i nic złego nie robię":)
swietny psiak...

Posted

Dziewczyny i nie tylko mam prośbę o głosy;-)
W imieniu Fundacji ''AST'' i wszystkich potrzebujących TTB prosimy i Ciebie drogi użytkowniku o oddanie swego głosu w konkursie Krak-Vet';u.

Wystarczy się zarejestrować i zagłosować w ankiecie by Twój głos został przyjęty.

Oto link do strony konkursu :

http://www.krakvet.pl/forum/viewtopic.php?t=7776

PAMIĘTAJ : Konkurs trwa tylko do 31 maja !

Robiąc tak niewiele, w tak krótkim czasie możesz przyczynić się do pomocy tym biednym, potrzebującym psom.

• 2 weeks later...
Posted

esperanza napisał(a):
Tymczasowy na 98% stanie się stałym :cool3:
Dwa procent dołożę, gdy podpiszę umowę :p

Było by super:multi:
Taki Happy End całej rodzinki Ingrig i jej dzieci:loveu:
Czekam na potwierdzenie dobrych wiesci.

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Cześć wszystkim,
trochę to trwało, miałam problemy informatyczne i nie tylko, ale melduję, że Ingrid ma się dobrze. W domu jest aniołem, na spacerach wręcz przeciwnie, Bruneczkiem rządzi jak stara sekutnica;)
Staram się ją utuczyć, jak dotychczas bez skutku, póki co tylko wygłaskałam ją do połysku.
Dorzuciłabym zdjęcia, gdybym wiedziała, jak;) Informatyczna ze mnie platynowa...

Posted

Witamy serdecznie :multi:

Zdjęcia najlepiej wstawić używając
www.imageshack.us
Należy wybrać opcję upload na górze po lewej na stronie ImageShack, a następnie wybrac zdjęcie używając opcji "przeglądaj", a potem klikając na host it.
Gdy zdjęcie się załaduje należy skopiować link oznaczony jako hotlink for forums 1 i wkleić go do wiadomości.
Powodzenia :p

Posted

Katia napisał(a):
Cześć wszystkim,
trochę to trwało, miałam problemy informatyczne i nie tylko, ale melduję, że Ingrid ma się dobrze. W domu jest aniołem, na spacerach wręcz przeciwnie, Bruneczkiem rządzi jak stara sekutnica;)
Staram się ją utuczyć, jak dotychczas bez skutku, póki co tylko wygłaskałam ją do połysku.
Dorzuciłabym zdjęcia, gdybym wiedziała, jak;) Informatyczna ze mnie platynowa...

Katia !!!
tak sie ciesze, ze jestes na forum... probowalam sie kilkakrotnie do Ciebie dodzwonic... a zapomnialam maila....

Ciesze sie, ze jestes, ze u Was wszystko OK :-)