Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Sytuacja jest skrajna.

Mamy czas do godziny 14, by znaleźć tymczas dla mniejszej suczki.
Czarna anda, która miała ją przyjąć dziś rano, nie odbiera telefonu.
Prosimy o pomoc w poszukiwaniu dt.

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

athlonea napisał(a):
jayo, wyslalam juz jakis czas temu maila z pytaniem o numer konta... ten sam co poprzednio, czy inny? bede wdzieczna za odpowiedz ;)

juz wyslalam odpowiedz, sorki...

Sunia pojechala do gosiar - ublagalysmy ja o pare dni DT.

Posted

A szalony Travis by się nie nadał?
Zdjęcia większej mogę zrobić dziś dopiero po 21, po pracy.
Travis z dziewczyną szaleją po całym mieszkaniu. Różnica jest diametralna, bo gdy suńki były razem siedziały grzecznie :razz:
Myślę, że na dobre im to wyszło, bo sunia będzie się mogła sporo od Travisa nauczyć.

Gdy tylko pojawia się jedzenie, Travis prezentuje wszystkie zachowania, których nauczył się na obozie :evil_lol:

Posted

Travis jest 2 razy większy od najmniejszej suni i na pewno będzie wielkości ON-ka- jeśli nie większy- teraz waży około 13kg.

Najmniejsza raczej będzie mniejsza niż ON.
To, co mam zaraz wyślę.

Posted

jest dobrze :-)
sunia wie co to DOM :-) Nie pozwala Brunowi wchodzic sobie na głowe i troche go strofuje :-)
Jutro zadzwonie to bede wiedziec wiecej :-)

Posted

Fotorelacja z podróży Maksika do nowego domu i przekazania nowej pani

i zdjęcia z przekazania rzygolca:

a tu w zabawie z moim heńkiem

no i spacer z pańcią:

Posted

Maksikowe wieści z nowego domu :)

Witam
Dziękuję za przesłanie historii rodziny Maksika i jej zdjęcia.Dopiero przed chwilą w pracy przeczytałam pocztę.Po południu kiedy wrócę do domu obejrzymy całą rodzinką.Maksik jest super.Zachwycona jest nim cała rodzinka (nawet nie specjalnie wylewny w okazywaniu uczuć 17-letni syn Tomek),sąsiedzi,koleżanki Agnieszki (to córka-miłośniczka wszelkich zwierząt i główna sprawczyni zabrania Maksia).Maks wychodzi na spacery w towarzystwie różnych psów koleżanek Agi.Póżnym popołudniem lub pod wieczór chodzimy na dłuższy spacer na łąkę nad rzeczkę i do lasu.Wszystko go interesuje,ale jest zawstydzony i zdziwiony,kiedy inne psy na jego widok szczekają (szczególnie te zamknięte na podwórkach).Chyba nie wie jak się zachować i co ze sobą zrobić.Jeszcze nie szczekał.W mieszkaniu piszczy od czasu do czasu.Prawdopodobnie tęskni.Nawet po powrocie ze spaceru.Jakby kogoś szukał. Apetyt mu dopisuje.W najbliższym czasie prześlemy foto Maksika.Serdecznie pozdrawiam.
Barbara B...

Posted

świetne wieści:):)A z tym piszczeniem to on już tak ma.Piszczy jak mu się nudzi najczęściej, żeby zwrócić na siebie uwagę.Mnie nie dał nigdy rozmawiać przez telefon wtedy piszczał 10 razy głośniej:):D
Teraz trzymamy kciuki za dobry domek Trawisa i Kenii.