Ewusek Posted May 1, 2008 Posted May 1, 2008 cóż ja mogę powiedzieć.... INGRID została adoptowana ! a szczeniaki pojechały na tymczas :-) Przyjechałąm do hotelu z osoba, ktora chciala adoptowac Pirata, niestety Pirat kilkakrotnie rzucił sie na Bruna, psa dziewczyny, z ktora tam przyjechałam, potem Bruno tez nie byl dluzny... Katia zakochala sie w Ingrid :-) Zabralysmy ja na spacerek... Miedzy Ingrid a Brunem panowala mila atmosfera. Pootem po terenie biegal Bruno, Ingrid i dwie jej corki. Bruno szalal i kilka razy poturbował córke, za co Ingrid go musiala stawiac do pionu :-) W samochodzie Ingrid miala jechac z przodu w nogach a Bruno tak jak przyjechal - z tylu obok fotelika dzieciecego. Zanim zdazylysmy odjechac to oba psy siedzialy obok siebie z tylu :-) Podroz super, winda super :-) W domu kilka razy skarcila Bruna jakby byl jej dzieckiem :-) Za bardzo ja zaczepial i domagal sie pieszczot, kiedy ona je otrzymywala ... Jest napewno zestresowana i nie wie co sie dzieje, ale merda leciutko ogonkiem. Jest naprawde kochana suczka :loveu: PS. Sterylka bedzie w okolicy 9 maja. Quote
Gem Posted May 1, 2008 Posted May 1, 2008 Wspaniała wiadomość! :multi: Ingrid, miej wiele szczęścia w nowym domu! :) Quote
kika22 Posted May 1, 2008 Posted May 1, 2008 Super wieści:multi::multi::multi: Jak ja się cieszę:multi::multi::multi::multi::multi: Aż dla takich dni chce się żyć! To na kogo podawać namiary do szczeniaków:roll: A czy jakieś foty z domku Ingrid bedą ? Temat można chyba przenieść do "szcześliwych zaakończeń":lol: A maluchy uaktualniać bedziemy w nowym wątku? Bo ten już jest bardzo długi?:oops: Quote
Gem Posted May 1, 2008 Posted May 1, 2008 Właśnie się dowiedziałem, że na Maksa czeka dom w Poznaniu :multi: Szukamy więc transportu na trasie Kielce - Poznań :) Quote
maggiejan Posted May 1, 2008 Posted May 1, 2008 A więc i Ingrid doczekała się swojego domu :multi::multi::multi: Quote
ewelinka_m Posted May 1, 2008 Posted May 1, 2008 :mdleje: :crazyeye: Ingrid ma domek :sweetCyb::sweetCyb: to najpiękniejsza wiadomość w ciągu całego dnia :loveu::loveu: Quote
maggiejan Posted May 1, 2008 Posted May 1, 2008 [quote name='Ewusek'] a szczeniaki pojechały na tymczas :-). Obie dziewczynki są na domowym tymczasie? Quote
Ewusek Posted May 1, 2008 Posted May 1, 2008 maggiejan napisał(a):Obie dziewczynki są na domowym tymczasie? tak :-) wiecej opowie jayo Quote
maggiejan Posted May 1, 2008 Posted May 1, 2008 Super :multi:. Dziewczyny, jak Wam się to udało...??? Quote
Ewusek Posted May 1, 2008 Posted May 1, 2008 ja moge mowic tylko o Ingrid - czysty przypadek :-) po prostu byla we własciwym miejscu o wlasciwym czasie :-) Quote
Od-Nowa Posted May 2, 2008 Posted May 2, 2008 [CENTER]wreszcie... tyle czasu szukała swego miejsca i wreeszcie :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: Wszystkiego dobrego w nowym domuuuuu:loveu:[/CENTER] Quote
Eruane Posted May 2, 2008 Posted May 2, 2008 Tak nagle tyle szczęścia. ;):multi: Oby dobra passa trwała. Czekam na relację, jak ingrid się sprawuje w nowym domu, bo z tego co zrozumiałam - trafiła do bloku i do dziecka. A to dla niej nowość chyba. Tak Ingrid jak i jej kolega muszą być głaskani na dwie łapki, nie ma, że w danym momencie tylko jeden psiak, bo będą z czasem zgrzyty. A Ingrid nie wolno się aż tak rządzić, bo niedługo po sterylce będzie i kolega niekoniecznie będzie jej tak ustępował. Życzę duż opowodzenia. Ingrid należy sie dużo dobrego po tak długim czekaniu na domek. :p No i trzymam teraz kciuki za szczenięta. Quote
Ewusek Posted May 2, 2008 Posted May 2, 2008 Ingrid mieszka w bloku tylko ze swoja pania i jej psem Brunem. Quote
Eruane Posted May 2, 2008 Posted May 2, 2008 Acha, wiec to nieco ułatwia sprawę. :p A jak znosi mieszkanie w bloku? Jak reaguje na nowy domek? Quote
Ewusek Posted May 2, 2008 Posted May 2, 2008 wczoraj jak przyjechalysmy bylo wszystko OK, nawet do windy weszla bez problemu :-) podesle watek Katii, wlascicielce Ingrid, zeby na biezaco nas informowala :-) Quote
Gem Posted May 2, 2008 Posted May 2, 2008 Ewusek napisał(a): podesle watek Katii, wlascicielce Ingrid, zeby na biezaco nas informowala :-) Świetny pomysł :) Na pewno wszyscy sympatycy Ingrid chcieliby poczytać relacje z jej nowego domku czy pooglądać zdjęcia :) Quote
jayo Posted May 2, 2008 Posted May 2, 2008 Nic nie pisze, bo caly czas z niepokojem czekam na telefon czy wszystko z Ingrid jest ok.. Adopcja byla dosc niespodziewana, bo inny psiak mial miec dom. Ale na nieszczescie dla Pirata nie dogadal sie z psem-domownikiem, a na szczescie dla Ingrid - Buno ja zaakceptowal. Cala w strachu jestem, ze dom to dla niej bedzie nowosc trudna do zaakceptowania. Umawiam sterylke na przyszly tydzien - jak juz sie w domu przyjmie to stres bedzie mniejszy.. Trzymajcie kciuki. Quote
Brucio Posted May 2, 2008 Posted May 2, 2008 Trzymam kciuki zeby sie dziewczynka zaaklimatyzowala:thumbs:Nalezy sie jej po tylu latach . Yajo, czy ten grosik co mialam wplacic to jeszcze potrzebny? Jak tak to bym te namiary do wplaty prosila:razz: Quote
kika22 Posted May 2, 2008 Posted May 2, 2008 Trzymamy mocno kcuki, by było OK:evil_lol: Jeśli nowa pancia Ingrid zdaje sobie sprawe,że suka musi sie przyzwyczaić do waruków nowych i da jej na to czas, bedzie dobrze:multi: Quote
czarna anda Posted May 2, 2008 Posted May 2, 2008 avo wyslalam ci priva w sprawie sunieczki szczeniaka daj znaka czy jeszcze jest iwona Quote
jayo Posted May 3, 2008 Posted May 3, 2008 czarna anda napisał(a):avo wyslalam ci priva w sprawie sunieczki szczeniaka daj znaka czy jeszcze jest iwona Oddzwaniam, dzieki. Quote
jayo Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 Brucio napisał(a):Trzymam kciuki zeby sie dziewczynka zaaklimatyzowala:thumbs:Nalezy sie jej po tylu latach . Yajo, czy ten grosik co mialam wplacic to jeszcze potrzebny? Jak tak to bym te namiary do wplaty prosila:razz: Brucio, kazdy grosik potrzebny, bo nie splacilam kojca do konca.. Podaj mi maila labo napisz do mnie: jayo@jayo.eu.org, bo mam zapchana skrzynke na dogo. Quote
jayo Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 Romawialam z Katia wczoraj - sunia dyscyplinuje Bruna :eviltong::eviltong: Raz tylko zalatwila sie w mieszkaniu, bo nie wiedziala czy na trawniku jej wolno ;-) poza tym placze... za maluchami, jak sadze - jak byla w kojcu oddzielona od nich, to tez plakala... ale poza tym dziewczyna zachowuje sie tak, jakby pobyt w mieszkaniu nie byl jej obcy :crazyeye: czekam na Katie, zeby sie tu zalogowala i sama napisala o panience. Quote
kika22 Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 W takim razie czekamy na nowa pancie Ingrid. Oby napisała nam jakieś wieści:evil_lol: Quote
Recommended Posts