Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

cóż ja mogę powiedzieć....

INGRID została adoptowana ! a szczeniaki pojechały na tymczas :-)

Przyjechałąm do hotelu z osoba, ktora chciala adoptowac Pirata, niestety Pirat kilkakrotnie rzucił sie na Bruna, psa dziewczyny, z ktora tam przyjechałam, potem Bruno tez nie byl dluzny...

Katia zakochala sie w Ingrid :-) Zabralysmy ja na spacerek... Miedzy Ingrid a Brunem panowala mila atmosfera. Pootem po terenie biegal Bruno, Ingrid i dwie jej corki. Bruno szalal i kilka razy poturbował córke, za co Ingrid go musiala stawiac do pionu :-)

W samochodzie Ingrid miala jechac z przodu w nogach a Bruno tak jak przyjechal - z tylu obok fotelika dzieciecego. Zanim zdazylysmy odjechac to oba psy siedzialy obok siebie z tylu :-)

Podroz super, winda super :-)
W domu kilka razy skarcila Bruna jakby byl jej dzieckiem :-) Za bardzo ja zaczepial i domagal sie pieszczot, kiedy ona je otrzymywala ...

Jest napewno zestresowana i nie wie co sie dzieje, ale merda leciutko ogonkiem.

Jest naprawde kochana suczka :loveu:

PS. Sterylka bedzie w okolicy 9 maja.

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Super wieści:multi::multi::multi:
Jak ja się cieszę:multi::multi::multi::multi::multi:
Aż dla takich dni chce się żyć!

To na kogo podawać namiary do szczeniaków:roll:
A czy jakieś foty z domku Ingrid bedą ?
Temat można chyba przenieść do "szcześliwych zaakończeń":lol:

A maluchy uaktualniać bedziemy w nowym wątku?
Bo ten już jest bardzo długi?:oops:

Posted

Właśnie się dowiedziałem, że na Maksa czeka dom w Poznaniu :multi:
Szukamy więc transportu na trasie Kielce - Poznań :)

Posted

[CENTER]wreszcie...
tyle czasu szukała swego miejsca i wreeszcie
:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi:
Wszystkiego dobrego w nowym domuuuuu:loveu:[/CENTER]

Posted

Tak nagle tyle szczęścia. ;):multi: Oby dobra passa trwała.

Czekam na relację, jak ingrid się sprawuje w nowym domu, bo z tego co zrozumiałam - trafiła do bloku i do dziecka. A to dla niej nowość chyba.

Tak Ingrid jak i jej kolega muszą być głaskani na dwie łapki, nie ma, że w danym momencie tylko jeden psiak, bo będą z czasem zgrzyty. A Ingrid nie wolno się aż tak rządzić, bo niedługo po sterylce będzie i kolega niekoniecznie będzie jej tak ustępował. Życzę duż opowodzenia. Ingrid należy sie dużo dobrego po tak długim czekaniu na domek. :p

No i trzymam teraz kciuki za szczenięta.

Posted

wczoraj jak przyjechalysmy bylo wszystko OK, nawet do windy weszla bez problemu :-)

podesle watek Katii, wlascicielce Ingrid, zeby na biezaco nas informowala :-)

Posted

Ewusek napisał(a):

podesle watek Katii, wlascicielce Ingrid, zeby na biezaco nas informowala :-)

Świetny pomysł :)
Na pewno wszyscy sympatycy Ingrid chcieliby poczytać relacje z jej nowego domku czy pooglądać zdjęcia :)

Posted

Nic nie pisze, bo caly czas z niepokojem czekam na telefon czy wszystko z Ingrid jest ok.. Adopcja byla dosc niespodziewana, bo inny psiak mial miec dom. Ale na nieszczescie dla Pirata nie dogadal sie z psem-domownikiem, a na szczescie dla Ingrid - Buno ja zaakceptowal.

Cala w strachu jestem, ze dom to dla niej bedzie nowosc trudna do zaakceptowania.
Umawiam sterylke na przyszly tydzien - jak juz sie w domu przyjmie to stres bedzie mniejszy..

Trzymajcie kciuki.

Posted

Trzymam kciuki zeby sie dziewczynka zaaklimatyzowala:thumbs:Nalezy sie jej po tylu latach .

Yajo, czy ten grosik co mialam wplacic to jeszcze potrzebny? Jak tak to bym te namiary do wplaty prosila:razz:

Posted

Trzymamy mocno kcuki, by było OK:evil_lol:
Jeśli nowa pancia Ingrid zdaje sobie sprawe,że suka musi sie przyzwyczaić do waruków nowych i da jej na to czas, bedzie dobrze:multi:

Posted

Brucio napisał(a):
Trzymam kciuki zeby sie dziewczynka zaaklimatyzowala:thumbs:Nalezy sie jej po tylu latach .

Yajo, czy ten grosik co mialam wplacic to jeszcze potrzebny? Jak tak to bym te namiary do wplaty prosila:razz:

Brucio, kazdy grosik potrzebny, bo nie splacilam kojca do konca..
Podaj mi maila labo napisz do mnie: jayo@jayo.eu.org, bo mam zapchana skrzynke na dogo.

Posted

Romawialam z Katia wczoraj - sunia dyscyplinuje Bruna :eviltong::eviltong:
Raz tylko zalatwila sie w mieszkaniu, bo nie wiedziala czy na trawniku jej wolno ;-)
poza tym placze... za maluchami, jak sadze - jak byla w kojcu oddzielona od nich, to tez plakala... ale poza tym dziewczyna zachowuje sie tak, jakby pobyt w mieszkaniu nie byl jej obcy :crazyeye:

czekam na Katie, zeby sie tu zalogowala i sama napisala o panience.