ewelinka_m Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 kika22 napisał(a):Ingrid jest w Moim Psie:loveu: :multi: oby coś z tego wyszło, jak tylko kupię zamieszcze skan ;) Quote
ewelinka_m Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 Ingrid z maluchami ogłosiłam na: www.psy.pl www.drobne.centrumofert.pl www.kupiepsa.pl www.yellowpages.pl i jeszcze tu: www.4lapy.pl na kupiepsa, małe mają dodatkowe ogłoszenie jedno gdzie są umieszczone razem ;) Quote
Brucio Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 jakie pieknosci:loveu: cudne lapeczki:lol: Jayo ja na nr konta do wplaty czekam;) Quote
maggiejan Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 A co to za kluski? Ten jasny to chyba nie szczeniaczek Ingrid? Quote
jayo Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 Skarpeta we wlasnym domu pod Warszawa !! :loveu: Z innym szczeniorem znajda. Dom jest jak marzenie !! Pare dni temu pozegnali swojego jamnika, ktory odszedl na nowotwor :-( Pani jak o nim mowie - ciagle placze... Postanowili natychiast ratowac inne bidy. Dom z ogordem, maluchy w domu. Pilnowane caly czas, szaleja i bawia sie, zjadaja nieziemskie ilsoi, a przy najmniejszym sygnale wyprowadzane na zewnatrz. Ciotki i Wujkowie, dzieki za ogloszenia :loveu: Quote
jayo Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 Dzis szczepilam wszytskie maluchy. Zeby nie jezdzic przez cala Warszawe wybralam weta lokalnego... Nie chce marudzic, ale ... policzyl taka kwote za szczepienie i tabletki odrobaczajace dla calosci, ze wymieklam. :shake: Calosc - 275PLN... Jutro dostane fakture - bo dzis nie mialam nawet tyle kasy :-( Do tego karma: poszlo 3 duze worki dobrej karmy (po 15kg) - nie powiem za ile, bo mnie zlinczujecie. Poprzedni przeglad weterynaryjny z odrobaczaniem oraz antybiotykiem - juz nie pamietam. Za kojec zaplacilam juz 600PLN - dwa miesiace. Od Fiony22 wplynelo 525PLN !!! Roznice na dzis pokrywam - ale czeka nas sterylka Ingrid - potrzeba ze 350PLN na operacje zapewne. Ale nic to !!! Dzwonily dwa kolejne domy zainteresowane szczeniakami - jeden z Wawy (mieszkanie), drugi z Bydgoszczy (osobne wejscie do wydzielonego pomieszczenia dla psa, ale pies luzem biegajacy po podworku i pilnujacy, poprzednia byla 10letnia rotweilerka, ustalamy, czy dwie suczki lub Ingrid z corka to dobry pomysl) - ogloszenia rulez !! Jutro zrobie nowe fotki - dzis bylam tak zaaferowana kwotami, wozeniem karmy oraz adopcja kota przy okazji, ze nie zdazylam zrobic ladnych zdjec. Badzcie z nami @!!!! Quote
Gem Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 Świetne wieści! :) Oczywiście kasa i ogłoszenia potrzebne nadal, ale ważne, że coś się ruszyło :) Quote
ewelinka_m Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 :multi: wreszcie coś rusza :razz: oby więcej domów, za co trzymam nieustająco kciuki Quote
maggiejan Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 Wspaniale, ze maluchy podobają się :multi:. I nie ma się czemu dziwić - są śliczne. Ten domek z wybiegiem w sam raz dla Ingrid, jeśli ogrodzenie dość wysokie. Jeśli kasa potrzebna, to może nie czekać do następnego miesiąca, z tym co miałam wpłacić, tylko przysłać już teraz? Quote
kika22 Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 :loveu:A ja się cieszę, że u Ingrid zaczyna się dobra passa:loveu: Oby juz tak do konca;):multi: Quote
jayo Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 Kasa bedzie potrzebna - ale mamy co najmniej tydzien do sterylki Ingrid. Musimy poczekac - po karmieniu powinna byc przerwa, zeby z hormonami nie bylo problemu. Robilam dzis pare fotek, ale znow aparat mi odmowil posluszenstwa - nie wiem co wyszlo z tego - jak sie naladuje to zrzuce na kompa. Ingrid nie bardzo moze wysiedziec z maluchami w jednym kojcu, ale wypuszczona razem z nimi zachowuje sie jak prawdziwa matka. To cudo nie pies.... Jest bardzo kochana i ma takie madre oczy...Panstwo, ktorzy byli dzis ze mna ogladac szczeniaka - nawet zaczeli sie nad nia zastanawiac, ale mieszkaja w mieszkaniu i nie ma ich dosc dlugo w domu, wiec jednak wspolnie doszlismy do wniosku, ze to nie jest dla niej dom. I mam dobra wiadomosc !! Krawacik ma juz dom ! Zawioze go do wlasnego domku za tydzien - nie chce bezposrednio po szczepieniu zmieniac mu miejsca pobytu. Panswto zrozumieli choc bardzo chcieli go zabrac od razu. Zostaly nam jeszcze 4 szczeniory: dwoch chlopakow i dwie dziewczyny. Imiona nadane przez Gema jakos w necie funkcjonuja, ale nijak nie umiem ich zlozyc z psiakami na zywo poza jednym :-) Zwlaszcza, ze chlopak gospodarzy, ktory je wszytskie rozroznia, nadal im swoje imiona :lol: Ale nie ma sie czym przejmowac - poki co zostal czarny chlopak z bialym malym krawacikiem i czanopodpalany, podobny do matki. Dziewczyny czarne z bialymi kawaleczkami pod szyja. Sa takie kochane, ze wzielabym do domu od razu na DT, ale boje sie wyleciec z domu z kompletem :-) Gospodarz juz dzis powiedzial, ze kasa na maluchy tez by sie przydala... Zauwazyl, ze wiecej robi kolo szczeniakow niz kolo matki :( Quote
jayo Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 Mamusia z maluchami. Tylko tyle udalo mi sie dzis zlapac. Quote
maggiejan Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 Fajne kuperki... Ale Groszek chyba najładniejszy (ten podpalany). Quote
ewelinka_m Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 ogromne zainteresowanie jest Skarpetką :cool3: kilka osób pytało, chociaż maleństwo już w domku jeszcze jej nie ściągam, może przyciągnie chętnych ;) Quote
kika22 Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 Obys Ewelinka miała rację :loveu: I oby Ingrid szybko znalazła nowy domek;) Quote
jayo Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 Jak tylko ktos sie odzywa w sprawie Skarpety - to dawajcie znac... Pozostale sa w koncu bardzo podobne .. Panstwo od Krawacika niestety nie wezma go - bo znajomi przytargali im do domu jakiegos szczeniaka labradora. No i zostanie. I dobrze, kazdy zwierzak powinien miec szanse na dobry dom. Quote
Brucio Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 Jayo, wplacilam 100 zl dla Ingrid i dzieciorow :)na Twoje konto, daj znac jak dojdzie:p Quote
jayo Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 Brucio, dzieki wielkie... Za chwile bede musiala podjac rozmowe o nowych kosztach dla SZESCIU psow, a nie matki ze szczeniakami .. Quote
maggiejan Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 A co z tym domkiem w Bydgoszczy? Ja też wpłacam na Ingrid, czy na Twoje konto, Jayo, czy Fiony? Quote
maggiejan Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 ewelinka_m napisał(a): Ingrid w moim psie :cool3: Szkoda, że dziewczyna nie ma bardziej twarzowego zdjęcia, skoro już jest w mediach... Quote
kika22 Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 Może przekonają kogoś smutne oczy suczki?:-( Quote
Recommended Posts