Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

jayo napisał(a):
Czy ktos nas wesprze w ogloszeniach?

jayo obiecałam,że zrobię i dotrzymam obietnicy, postaram się je zrobić na dniach (mam szczeniora na tymczasie więc jest wesoło:diabloti:)

Posted

Ciotki, zaczynamy intensywna akcje, bo maluchy juz musza pwoli opuszczac kojec. Sa mimo obecnosci ludzi malo zsocjalizowane.
Mialy biegunke, dostaly antybiotyk, sa odrobaczone i za chwile szczepienie.

Ingrid daje popalic, konieczne bylo zrobienie nowego kojca dla niej- wyzszego - zeby nie uciekala, bo juz zdazyla sobie "zjesc" kure gospodarza i pare innych postraszyc po wsi. Nie karmi juz szczeniakow za chetnie, bo duze i gryza ja za mocno.

Szukamy domow jak najszybciej - nawet tymczasowych z ludzmi, zeby je oswoic ze zwyczajami domowymi, bo niekoniecznie musza mieszkac w kojcach...

Karmy wychodzi nam okrutnie duzo, maluchy grube jak kluski.
koszty karmy ponosimy samodzielnie, ale na pobyt juz nam potrzeba troche kasy...

Posted

Ogłosiłem Ingrid i jej dzieci na portalu adopcje.org - Ingrid samodzielnie, szczenięta razem. Namiary dałem na Ciebie, Yayo.
Allegro postaram się zrobić jutro.

Posted

Szczeniaki mają już indywidualne ogłoszenia na portalu adopcje.org. Ściślej mówiąc pięć szczeniaków - Klucha, Groszek, Skarpeta, Krawacik i Krawatka. Nie znam imienia szóstego szczeniaka.

Posted

Nie dalam rady do nich podjechac zrobic nowych zdjec..
Ale domkow musimy szukac szybko - i tymczasowych rowniez, bo maluchy dziczeja, a za moment nie bedziemy placic za suke z malymi - tylko za 7 psow !!!!!!!!

Posted

Może lepiej wpłacać bezpośrednio na konto jayo ??
Dzisiaj wzięłam wyciąg z konta i niedługo zrobie rozliczenie kto ile wpłacił, ile pieniążków wpłynęło na Ingrid itd...

Pilnie szukany DT dla maluchów...może się jakoś uda...:-(

Posted

ewelinka_m napisał(a):
Ilonka a może poproś tą kobitke z mojego psa, żeby chociaz napisała, ze oprócz Ingrid na domy czeka również jej 6 szczeniaków :razz:

Ingrid jest w Moim Psie:loveu: