MINOG Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 moze udaloby sie je podrzucic z Kielc do Radomia-wtedy moze moglabym pojechac po nie-to polowa drogi...do Kielc jest troche za daleko... Quote
Gem Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 MINOG napisał(a):moze udaloby sie je podrzucic z Kielc do Radomia-wtedy moze moglabym pojechac po nie-to polowa drogi...do Kielc jest troche za daleko... Dałoby się :) Kiedy chcesz się umówić? Quote
Fiona.22 Posted December 20, 2007 Author Posted December 20, 2007 Kochana sunia dzisiaj machała do nas ogonkiem :loveu: Quote
majqa Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 Ta sunia swoje przeszła i przez skórę czuje, że jej pomagacie... Quote
ewelinka_m Posted December 21, 2007 Posted December 21, 2007 saga_86 napisał(a):Sunia jest cały czas na parkingu? nie sunia wraz z maluchami jest na działce u p.Ani,a niedługo jedzie do warszawy Quote
MINOG Posted December 21, 2007 Posted December 21, 2007 ja najchetniej w 2gi dzien swiat , potem wyjezdzam i nie ma mnie do 5stycznia..wysylam na priv telefon do siebie Fiona opisz mi dokladnie gdzie mam ja zawiezc tu w warszawie i jakis kontakt do tej osoby:) Quote
DuDziaczek Posted December 21, 2007 Posted December 21, 2007 Ale piekny nochalek :loveu::loveu::loveu: Quote
Fiona.22 Posted December 22, 2007 Author Posted December 22, 2007 Na moje konto wpłynęło 325 zł dla Ingrid :loveu: Są wpłaty od trzech osób. Na PW wysyłam już wysłalam potwierdzenie,ze dostałam pieniążki. Strasznie dziękuję wszystkim za pomoc w ratowaniu suni :) Quote
ewelinka_m Posted December 22, 2007 Posted December 22, 2007 bardzo dziękuje w imieniu Ingrid za wpłaty :Rose::Rose: Quote
maggiejan Posted December 22, 2007 Posted December 22, 2007 Oby święta były dla wszystkich wesołe!:lol: Maluchy Ingrid śliczne i identyczne - może to rasowce?;) Quote
monikusf Posted December 22, 2007 Posted December 22, 2007 bardzo fajnie ze zostawilyscie 6 szczeniakow bo w schroniskach kolo warszawy jest ich za malo i chetni czekaja w kolejce np.celestynow kilkanascie szczeniat ,korabiweice okolo 12.nowa wies kolo warki 30,i kilka w w/wie na paluchu.aby tak dalej to cale zycie spedza w szhronach. Quote
Fiona.22 Posted December 22, 2007 Author Posted December 22, 2007 Monikusf nie chce mi się z Tobą gadać... Quote
maggiejan Posted December 22, 2007 Posted December 22, 2007 monikusf napisał(a):bardzo fajnie ze zostawilyscie 6 szczeniakow bo w schroniskach kolo warszawy jest ich za malo i chetni czekaja w kolejce np.celestynow kilkanascie szczeniat ,korabiweice okolo 12.nowa wies kolo warki 30,i kilka w w/wie na paluchu.aby tak dalej to cale zycie spedza w szhronach. Dlaczego im nie dajesz rad co mają zrobić ze swoimi szczeniakami? Quote
Gem Posted December 22, 2007 Posted December 22, 2007 Fiona.22 napisał(a):Monikusf nie chce mi się z Tobą gadać... I nie gadaj - to kolejna nawiedzona usypiaczka, która wie lepiej. Niestety, zapewne i tak nie unikniemy wykładu. Quote
pajunia Posted December 22, 2007 Posted December 22, 2007 Moze ze mnie zejda, a na was wejda?:evil_lol::evil_lol: Quote
kika22 Posted December 22, 2007 Posted December 22, 2007 Fiona nie denerwuj się:mad: Co byś nie zrobiła to i tak by było żle. Sama dobrze wiesz, ze znaleść nowy dom psiakom jest trudno, ale jeszcze trudniej jest odebrac im życie. Ty opiekujesz się Ingrid i to Ty podjejmowałaś tą decyzje ze wszystimi jej następstwami. Nie wiem jak ja postąpiłabym na Twoim miejscu. :roll: Ja osobiście cieszę się, że Ingrid i maluchy są już bezpieczne:lol: I mają szanse na lepszy los. Quote
ewelinka_m Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 a czy ktokolwiek z osób krytykujących pomógł w jakikolwiek sposób nie doprowadzić do tej sytuacji? może trzeba było wsiąść do siebie Ingrid na tymczas po sterylce? pomóc w szukaniu domu.. ale najłatwiej jest krytykować :shake: z miłych wiadomości w piątek byłyśmy u Ingrid i maluchów mają się b.dobrze ;) zdjęcia chyba też jakieś będą :hmmmm: Quote
KrystynaS Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 [quote name='ewelinka_m']a czy ktokolwiek z osób krytykujących pomógł w jakikolwiek sposób nie doprowadzić do tej sytuacji? może trzeba było wsiąść do siebie Ingrid na tymczas po sterylce? pomóc w szukaniu domu.. ale najłatwiej jest krytykować :shake: Dokładnie tak, dokładnie!!!! Quote
DuDziaczek Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 Tak ewelinka... Monikafus w takim razie czy jezeli uspilybysmy szczeniaki to zgodzilabys sie wziasc Ingrid :roll: Czy zgodzilabys sie ja wziasc po sterylce:roll: Nie... no wlasnie... :shake: Ty bys tak zrobila inni inaczej. To fiona opiekowala sie sunia i ona decyduje o sprawie.Ktos kto nie ma pojecia o sprawei i nie pomogl w zaden sposob nie powinien robic wyrzutow... Quote
erka Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 Kilkanaście naszych szczeniaków czeka już tak długo na domy. Te szczeniaki na działce zaraz po świętach muszą zostać zaszczepione, bo przestaje działac surowica. I wtedy nie powinny trafić z powrotem na działkę, tylko odbyc kwarantannę w godziwych i bezpiecznych warunkach, najlepiej w swoich domach. Tak samo zresztą jak Polot, cudem uratowany. Tych wszystkich, którzy uważają ,że znalezienie domów /dobrych!!!/dla szczeniaków to pryszcz, bardzo prosze o pomoc. Quote
kika22 Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 erka napisał(a):Tych wszystkich, którzy uważają ,że znalezienie domów /dobrych!!!/dla szczeniaków to pryszcz, bardzo prosze o pomoc. Erka zgadzam się z Tobą. Mamuska i maluchy do góry!:placz: Quote
saga_86 Posted December 24, 2007 Posted December 24, 2007 Ja też w 100% popieram erkę:roll: Znalezienie domku dla jednego psiaka to prawdziwa walka, na kieleckim szczeniaczkowym wątku same pięknoty i co? I nic..... Liczba adopcji prawie zerowa... Quote
Recommended Posts