Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wszystko strasznie sie komplikuje...Ingrid jest w ciąży !!!:placz:
Nikt nic na ten temat nie wie ale wystarczy spojrzeć na sunie...
Brzuch juz okrągły. Próbowałam się dowiedziec kiedy miała cieczkę, jak długo może być w ciąży ale nikt nic nie wie...
Katastrofa nie wiem co robić...nie chcem drugi raz usypiać szczeniaków...POMOCY !!!

Zobaczcie jaki brzuchol...

Zdjęcia jak zwylke kiepskie. Do tego jeszcze siadł mi aparat i musiałam tlefonem robić...

Posted

Ona rodzi po każdej cieczce od pierwszej cieczki miała juz maluchy...
Żeby wyciągnąć Ingrid musimy mieć dla niej jakis tymczas. Sterylka to nie problem...
Podnosze może ktoś ma mozliwość pomóc suni !!!

Posted

juz pislam na tym watku przy poprzednim szczeniaku-nie rozumiem dlaczego skoro ma gdzie nocowac nie mozecie tej biedaczce w koncu zrobic sterylki z rozpuszalnymi szwami.robilam to niejednokrotnie dojezdajac do psow codziennie przez tydzien tylko sprawdzic na 10mintut.na 10 przypadkow w sprawzdonym miejscu nie mialam problemow i tylko raz jezdzilam na kontrole a obrzek okazal sie uczuleniem na nic i zreszta to i tak sie zagoilo.zadnych ubranek posterylkowych nie szylam.sterylki byly w schronisku celestynow.zdajecie sobie sprawe ze znalezienie jej dt lub ds to szana jak na wygrana w totka.ile razy to sierota jeszcze zaskoczy was ciaza.moge tylko wlpaciac na sterylke.

Posted

Nie jest problemem zrobienie sterylki...problemem jest tymczas.
Ja nie odważe się wyciachać sunę a potem zaprowadzić ją do budy...nawet nie dałabym rady codziennie jej odwiedzać, gdyby się coś działo...

Posted

4 osoby z tamtej listy do których się dodzwoniłam opiekują się zwierzakami tylko w domu właściciela...
Jeden tel nie odpowiada a drugi jesy chyba wyłączony...
Obawiam się,ze w Kielcach nikt nie przyjmuje zwierzaków na tymczas nawet odpłatnie...pewnie erka już by o tym wiedziała