DuDziaczek Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 nie wiem czy cos da ale..... hop Ingrid....:shake: Quote
Fiona.22 Posted October 26, 2007 Author Posted October 26, 2007 :modla: ktoś może jej pomóc ??? Quote
Fiona.22 Posted October 28, 2007 Author Posted October 28, 2007 ...tyle zwierzów się napatoczyło ostatnio. Miałam w sobote iść zrobić nowe fotki Ingrid i oczywiście nie zdąrzyłam :oops: Quote
erka Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 Fiona.22 ma ostatnio urwanie głowy ze zwierzakami, ale jak znajdzie chwilę czasu , to pewnie postara się o fotki Ingrid, bo bardzo by sie przydały:eviltong:. Quote
Eruane Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 O tak, fotki Ingrid bardzo przydałyby się. :cool3: Sunia piękna jest i bardzo się martwię, że tak długo nikt jej nie chce. Quote
erka Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 Fiona.22, a może przez weekend uda Ci się jakąs fotke zrobić ?:razz: Quote
Fiona.22 Posted November 2, 2007 Author Posted November 2, 2007 Dopiero teraz do domu dotarłam...ciągla jakieś biedy, nie wiadomo w co ręce wsadzić. Jutro mam umówiąną adopcję kici, potem rodzinka bedzie więc wypada choć na chwilę się pokazać, musze odstać swoje w lecznicy-mam trzy koty do leczenia, zająć się swoimi zwierzakami i tymczasami...jak tylko znajdę 5 minut to podiegnę do Ingrid i zrobię zdjęcia... Ingrid zawsze schodzi na drugi plan...zawsze coś pilniejszego sie pojawi... Quote
DuDziaczek Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 Fiona ja i tak Cie podziwiam tyle tych bid i jeszcze sie nie zalamalas :cool3: Glowa do gory!!! Quote
ewelinka_m Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 tak się zastanawiam, bo nie miałam kiedy doczytać :oops: gdzie przebywa Ingrid? na jakim osiedlu, Fiona tam gdzieś u Ciebie? Quote
Brucio Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 a wiadomo cos co z syneczkiem Ingrid? Tym malutkim puchatym,ktory byl adoptowany.mam nadzieje ze wszystko w porzadku u niego:roll: A bidusia Ingrid dalej czeka...:-( Quote
Eruane Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 W górę Ingrid. Faktycznie wiele rzeczy pilniejszych się pojawia, ale Ingrid czas i życie ucieka. Trzeba jej szukać domku. :-( Quote
Recommended Posts