Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witaj człowieku! To ja Ingrid, suczka mieszaniec „onka” . Mam około 5 lat. Niby mam dom, ale tam ja nikogo nie obchodzę. Mieszkam w firmie, gdzie w godzinach otwarcia zamykają mnie w kojcu, a wieczorami i nocą biegam po pustym placu. Jak sobie o mnie przypomną to dadzą mi jeść, jeśli nie jestem głodna. Nie ma we mnie nadziei, na lepsze jutro. Już się poddałam, zrezygnowałam, ale ... Są takie chwile dla których warto żyć. To dobra duszyczka, która odwiedza mnie. Bardzo czekam na jej odwiedziny, bo ona mnie pogłaska i wymizia, pogada ze mną i jej mogę powierzyć mój los niedoli. Niestety nie jestem już rozkosznym szczeniaczkiem i nic nie umiem. Od zawsze mieszkałam w budzie, nie wiem czy będę umiała w gdzie indziej??? Ktoś kto mnie pokocha, będzie musiał ze mną popracować i pokazać mi cały świat. Ale za to ja oddam mu całe moje psie serce i zyska we mnie wiernego przyjaciela.

Mam taki opis sklecony na prędce, jeśli ktoś ma lepszy to niech daje!

Posted

kika dobry....
byl ktos u Sunieczki?
Ma allegro? jak nie to proponuje wystawic jako mix owczarka holenderskiego faktycznie bo Onkow jest juz tyle ze za marne pieniadze moga wziasc szczeniaczka a holenderski nie tak czesto spotykany :cool3::loveu:

Posted

Kika dziękuję za piękny tekst... czy wysłałaś go już Anasharowi na pocztę ?
Też wczoraj skleciłam coś ale twój opis jest o niebo lepszy :oops:
Sunieczki nikt nie odwiedza a jej allegro wystawia Saga :loveu:
Postaram się zabrać sunie na spacer, zrobić fotkę na zielonej trawce i wtedy wystawimy ją jako mix ow. holenderskiego.
Z tym spacerkiem jednak może być różnie poneważ wszyscy w tej firmie mówią, że ona jest agresywna...:angryy: nie bardzo im się podoba kiedy w ogóle do niej przychodzę...

Posted

Fiona22 wysłalam tekst Anasharowi.:evil_lol:

Jeśli byś potrzebowała pomocy na spacerku to mogę pomóc, ale tylko w sobotę i niedzielę, bo inaczej praca...........

Posted

Dzięki dziewczyny nie wiem co bym bez was zrobiła... nie ogarnęła bym tego sama...:oops:
Kika ja też jestem raczej sobotnio-niedzielna :cool3: Z chęcią skorzystam z propozycji wspólnego spacerku z Ingrid... Umówimy się na jakiś dzień, kiedy już wrócę do Kielc.