Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Halbinko ja kojca nie uważam za dobry dom dla psa , weic do kojca psów nie wydaje . wole sięzameczyć z czwórką :)
A co dokładnie nie wiem , bo to znajomy lekarza , który Goldi zooperował :)
jeśli się okaże nieodpowiednim kandydatem poszukamy innego.

• Replies 92
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Domewk jakis niezdecydowany jest. Musimy na szybko szukać innego. Ja z czterema psami naprawde nie wyrabiam . A oldi jest wulkane energii :)

jeśli ktos bedzie mógł ja wziasc na tymczas bede wdzięczna!!

Posted

zawaliłam z tymi tychami , ale naprawde nie mmiała jak podjechać. Zupełnie zapomniałam :oops: moja babcia miała imieniny w niedziele , a w sobote wieczorem na dodatek urzadziłam sobie tak kostke ,ze teraz po loecznicy poruszam sie jak sw.Wit w tańcu.

• 2 weeks later...
Posted

dziewczyny piszecie że do kojca nie- to nie zawsze jest tak. Adka z krakowskiego schroniska została wydana do kojca. Zobaczcie ją- ma kojec, piękny ogród i dom. Kojec otwarty, ogród do jej dyspozycji i dom. Teraz jest tynkowanie domu, jest zamykana w kojcu ze względu bezpieczeństwa aby coś na nią nie spadło. Obraziła się i nie chce wychodzić z kojca. ja uważam że trzeba sprawdzić ten dom bardziej dokładnie jeśli ma iść do kojca. Adka gdyby się nie zgodzili że do kojca może by jeszcze teraz siedziała w schronie a tak to zobaczcie jaka śliczna i szczęśliwa. Niektórzy też się na początku burzyli.

Posted

wtatara jesli tylko się jakis dom zgłosi po Goldi to napewno bedzie sprawdzony pod kazdym kątem.
Ja nie mam zamiłowania do kojców , bo łątwo z czasem jego uzyteczność naduzyc.

Posted

Tymczas dla Goldi jak najbardziej dalej pilnie potrzebny. Wiadomo , ze teraz jej do schronu nie odwieziemy , ale nie jestśmy z gumy i nastepnym razem już nie dopuszcze do takiej sytuacji.

Jesli ktos moze nam pomóc bede ogromnie wdzięczna

Posted

Już rozmawiałam z Ambra to nie ona tylko Muro , ale podobno chce dużego ale spokojnego psa a Goldi do takich nie nalezy :evil_lol:
ostatnio niestety musiałam uspic starutkiego dobermana na osiedlu i jego wąłscicielka coś mówiła o Goldi , zobaczymy co z tego wyniknie.

Posted

halbina napisał(a):
doberman jest w zabrzańskim schronisku, a nawet dwa... ale oczywiście trzymam kciuki za domek dla Goldi!

czy aby na pewno w zabrzańskim schronisku?? pytam bo dwa są w Rudzie Śl. a że ja tam pomagam i wystawiam psy to być może Ci się coś myli, Gosia nic mi nie mówiła że też mają dwa dobermany, a o ascie coś wspominała...;)

Posted

Pani nie chce dobermana, powiedziała ze nie mogłaby miec znowu psa tej rasy bo to jak zdrada tego by była , stad tez odpadają owczarki niem( poprzednikiem tego był owczarek) Goldi mieli przyjsc zobaczyc ,ale nie przyszli , a ona coś wczesniej mówiła ze nie wiemczy Tz na sukę się zgodzi :roll:

Posted

zaba14 napisał(a):
czy aby na pewno w zabrzańskim schronisku?? pytam bo dwa są w Rudzie Śl. a że ja tam pomagam i wystawiam psy to być może Ci się coś myli, Gosia nic mi nie mówiła że też mają dwa dobermany, a o ascie coś wspominała...;)

oczywiście pisałam o Waszych dobkach... :oops:

Posted

mysle, ze wystarczająco się już nacierpiała :roll:

A jesli chodzi o przerzucanie to mnie dziewczyny przeceniacie , bo rzut 28kg szczeniakiem jest nie dla mnie konkurencja :)

Goldi sasiadce chyba nie przypadła do gustu , bo sie wiecej nie odezwała:roll: