Formica Posted June 19, 2007 Posted June 19, 2007 Halbinko ja kojca nie uważam za dobry dom dla psa , weic do kojca psów nie wydaje . wole sięzameczyć z czwórką :) A co dokładnie nie wiem , bo to znajomy lekarza , który Goldi zooperował :) jeśli się okaże nieodpowiednim kandydatem poszukamy innego. Quote
halbina Posted June 19, 2007 Posted June 19, 2007 No to czekamy na dobre wieści... I trzymamy kciuki za "malutką"! Quote
Anecioreczek Posted June 19, 2007 Posted June 19, 2007 Podnosze,i 3mam kciuki za Domek dla tej pięknoty goniącej koty:evil_lol: Quote
Formica Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 Domewk jakis niezdecydowany jest. Musimy na szybko szukać innego. Ja z czterema psami naprawde nie wyrabiam . A oldi jest wulkane energii :) jeśli ktos bedzie mógł ja wziasc na tymczas bede wdzięczna!! Quote
grazyna9915 Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 Formica pamiętaj w Tychach organizowane są "TYSKIE DNI KULTURY" Ja mam zgodę na wystawianie psiaków więc możesz przywieź swoje. Może się uda. Quote
Formica Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 zawaliłam z tymi tychami , ale naprawde nie mmiała jak podjechać. Zupełnie zapomniałam :oops: moja babcia miała imieniny w niedziele , a w sobote wieczorem na dodatek urzadziłam sobie tak kostke ,ze teraz po loecznicy poruszam sie jak sw.Wit w tańcu. Quote
halbina Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 Nie widział ktoś z Was kochającego domku dla biedulki? Quote
Formica Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 Łapka po raz setny została zagipsowana. Ten pies napewno nie bedzie miała niedoborów mineralnych :evil_lol: Quote
wtatara Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 dziewczyny piszecie że do kojca nie- to nie zawsze jest tak. Adka z krakowskiego schroniska została wydana do kojca. Zobaczcie ją- ma kojec, piękny ogród i dom. Kojec otwarty, ogród do jej dyspozycji i dom. Teraz jest tynkowanie domu, jest zamykana w kojcu ze względu bezpieczeństwa aby coś na nią nie spadło. Obraziła się i nie chce wychodzić z kojca. ja uważam że trzeba sprawdzić ten dom bardziej dokładnie jeśli ma iść do kojca. Adka gdyby się nie zgodzili że do kojca może by jeszcze teraz siedziała w schronie a tak to zobaczcie jaka śliczna i szczęśliwa. Niektórzy też się na początku burzyli. Quote
Formica Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 wtatara jesli tylko się jakis dom zgłosi po Goldi to napewno bedzie sprawdzony pod kazdym kątem. Ja nie mam zamiłowania do kojców , bo łątwo z czasem jego uzyteczność naduzyc. Quote
Formica Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 Tymczas dla Goldi jak najbardziej dalej pilnie potrzebny. Wiadomo , ze teraz jej do schronu nie odwieziemy , ale nie jestśmy z gumy i nastepnym razem już nie dopuszcze do takiej sytuacji. Jesli ktos moze nam pomóc bede ogromnie wdzięczna Quote
grazyna9915 Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 Formica chyba Ambra ma jakiś tymczas dla dużego psa. Quote
Formica Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 Już rozmawiałam z Ambra to nie ona tylko Muro , ale podobno chce dużego ale spokojnego psa a Goldi do takich nie nalezy :evil_lol: ostatnio niestety musiałam uspic starutkiego dobermana na osiedlu i jego wąłscicielka coś mówiła o Goldi , zobaczymy co z tego wyniknie. Quote
halbina Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 doberman jest w zabrzańskim schronisku, a nawet dwa... ale oczywiście trzymam kciuki za domek dla Goldi! Quote
zaba14 Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 halbina napisał(a):doberman jest w zabrzańskim schronisku, a nawet dwa... ale oczywiście trzymam kciuki za domek dla Goldi! czy aby na pewno w zabrzańskim schronisku?? pytam bo dwa są w Rudzie Śl. a że ja tam pomagam i wystawiam psy to być może Ci się coś myli, Gosia nic mi nie mówiła że też mają dwa dobermany, a o ascie coś wspominała...;) Quote
Formica Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 Pani nie chce dobermana, powiedziała ze nie mogłaby miec znowu psa tej rasy bo to jak zdrada tego by była , stad tez odpadają owczarki niem( poprzednikiem tego był owczarek) Goldi mieli przyjsc zobaczyc ,ale nie przyszli , a ona coś wczesniej mówiła ze nie wiemczy Tz na sukę się zgodzi :roll: Quote
halbina Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 zaba14 napisał(a):czy aby na pewno w zabrzańskim schronisku?? pytam bo dwa są w Rudzie Śl. a że ja tam pomagam i wystawiam psy to być może Ci się coś myli, Gosia nic mi nie mówiła że też mają dwa dobermany, a o ascie coś wspominała...;) oczywiście pisałam o Waszych dobkach... :oops: Quote
halbina Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 goldena?... to po sąsiedzku masz amatorkę goldenów... Anię w...;) :evil_lol: Quote
wandul 66 Posted July 12, 2007 Author Posted July 12, 2007 halbina napisał(a):goldena?... to po sąsiedzku masz amatorkę goldenów... Anię w...;) :evil_lol:przerzuc ja za płot:evil_lol: Quote
Helga&Ares Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 a zanim przeleci przez płot to spraw jej niezłe lańsko, niech sucza soo pocierpi troszQ Quote
Formica Posted July 16, 2007 Posted July 16, 2007 mysle, ze wystarczająco się już nacierpiała :roll: A jesli chodzi o przerzucanie to mnie dziewczyny przeceniacie , bo rzut 28kg szczeniakiem jest nie dla mnie konkurencja :) Goldi sasiadce chyba nie przypadła do gustu , bo sie wiecej nie odezwała:roll: Quote
Recommended Posts