ajw Posted March 2, 2014 Posted March 2, 2014 (edited) Domyślam się elik co czujesz :( i płakać mi się chce jak sobie wyobrażam to miejsce :( Edited March 3, 2014 by ajw Quote
ania68 Posted March 2, 2014 Posted March 2, 2014 ajw napisał(a):Powoli idę do przodu, bo wstawiłam banerek (piękny zresztą ;)) i to podlinkowany :multi: aż sobie zapisałam jak to zrobiłam!! :) Widzę :) Super :) Quote
elik Posted March 2, 2014 Posted March 2, 2014 elik napisał(a): Banerek, które Ayame Nishijima zmniejszyła dla tych, którzy chcą mieć dwa banerki w podpisie. Nie wiem co jest grane. Nawet tak małych banerków nie mogę zamieścić w sygnaturze, powód: Twoja sygnatura nie może być dłuższa niż 400 znaków łącznie z tagami BB code. To jak inni wklejają sobie po dwa banerki ? Czyżbym ja miała jakieś ograniczone możliwości ???? Quote
ania68 Posted March 2, 2014 Posted March 2, 2014 elik napisał(a):Nie wiem co jest grane. Nawet tak małych banerków nie mogę zamieścić w sygnaturze, powód: Twoja sygnatura nie może być dłuższa niż 400 znaków łącznie z tagami BB code. To jak inni wklejają sobie po dwa banerki ? Czyżbym ja miała jakieś ograniczone możliwości ???? Dla mnie to czarna magia, więc nie pomogę :( a ja znów nie mogę przesunąć w lewo :( Quote
elik Posted March 2, 2014 Posted March 2, 2014 ania68 napisał(a):Dla mnie to czarna magia, więc nie pomogę :( a ja znów nie mogę przesunąć w lewo :( Dogo jest nie do rozszyfrowania ;) Quote
madziakato Posted March 3, 2014 Posted March 3, 2014 ania68 napisał(a):Może uda mu się pomóc, tam takie psy długo nie żyją :( Oby jeszcze tam był. No i wciąż myślę też o szczeniakuAniu, to chyba o tym psie....wklejam z FB: "Dostałam dzisiaj taką wiadomość: "Dziś w Olkuszu był pies w typie amstaffa, krepy, rozbudowany, niski na łapach, taki zdecydowanie poniżej kolana, białoczarny w łaty. Może to staffik? Piesek mimo, że było ciepło miał dreszcze i chwiał się na łapkach, był apatyczny... nie wiem czy przetrwa do poniedziałku, ale jeśli tak, to potrzebna jest dla niego pomoc, głównie jeśli chodzi o weterynarza i DT... niestety nie pozwolili zrobić zdjęć..." CZY KTOŚ MÓGŁBY POMÓC???!!! Quote
zozola77 Posted March 3, 2014 Posted March 3, 2014 dobrze, ze choc Huzar już bezpieczny i zadowolony ........ ech... Quote
elik Posted March 3, 2014 Posted March 3, 2014 madziakato napisał(a):Aniu, to chyba o tym psie....wklejam z FB: "Dostałam dzisiaj taką wiadomość: "Dziś w Olkuszu był pies w typie amstaffa, krepy, rozbudowany, niski na łapach, taki zdecydowanie poniżej kolana, białoczarny w łaty. Może to staffik? Piesek mimo, że było ciepło miał dreszcze i chwiał się na łapkach, był apatyczny... nie wiem czy przetrwa do poniedziałku, ale jeśli tak, to potrzebna jest dla niego pomoc, głównie jeśli chodzi o weterynarza i DT... niestety nie pozwolili zrobić zdjęć..." CZY KTOŚ MÓGŁBY POMÓC???!!! Tak, dokładnie tak ten psiak wyglądał :( Też wzięłam go za astka. Jak byłyśmy w sobotę, psisko żyło, ale w jego oczach widać było cierpienie :( Daj link do tego wydarzenia może wspólnyumi siłami coś da się dla niego zrobić. Quote
ania68 Posted March 3, 2014 Posted March 3, 2014 elik napisał(a):Tak, dokładnie tak ten psiak wyglądał :( Też wzięłam go za astka. Jak byłyśmy w sobotę, psisko żyło, ale w jego oczach widać było cierpienie :( Daj link do tego wydarzenia może wspólnyumi siłami coś da się dla niego zrobić. https://www.facebook.com/psy.zolkusza?fref=ts Jest dla niego miejsce w hotelu, nie ma transportu :( elik, nie znasz kogoś, kto mógłby jechać? Quote
elik Posted March 3, 2014 Posted March 3, 2014 ania68 napisał(a):https://www.facebook.com/psy.zolkusza?fref=ts Jest dla niego miejsce w hotelu, nie ma transportu :( elik, nie znasz kogoś, kto mógłby jechać? A ta firma transportowa, o której rozmawiałyśmy w sobotę ? Quote
ania68 Posted March 3, 2014 Posted March 3, 2014 elik napisał(a):A ta firma transportowa, o której rozmawiałyśmy w sobotę ? Mogliby jechać, ale nie wyciągną na siebie :( Quote
elik Posted March 3, 2014 Posted March 3, 2014 ania68 napisał(a):Mogliby jechać, ale nie wyciągną na siebie :( Zadzwonię. Quote
Doda_ Posted March 3, 2014 Posted March 3, 2014 ania68 napisał(a):https://www.facebook.com/psy.zolkusza?fref=ts Jest dla niego miejsce w hotelu, nie ma transportu :( elik, nie znasz kogoś, kto mógłby jechać? ja gdzies pisalam ze pomoge w transporcie z O. dokąd?? dzis dopiero wieczorem bede mogla, a O. chyba bedzie zamkniety....................... Quote
elik Posted March 3, 2014 Posted March 3, 2014 Doda_ napisał(a):ja gdzies pisalam ze pomoge w transporcie z O. dokąd?? dzis dopiero wieczorem bede mogla, a O. chyba bedzie zamkniety....................... Tak, po godzinach pracy nikogo nie wpuszczają. Quote
ania68 Posted March 3, 2014 Posted March 3, 2014 Doda_ napisał(a):ja gdzies pisalam ze pomoge w transporcie z O. dokąd?? dzis dopiero wieczorem bede mogla, a O. chyba bedzie zamkniety....................... Dzięki, już dogrywamy transport. Quote
Ayame Nishijima Posted March 3, 2014 Author Posted March 3, 2014 (edited) elik napisał(a):Nie wiem co jest grane. Nawet tak małych banerków nie mogę zamieścić w sygnaturze, powód: Twoja sygnatura nie może być dłuższa niż 400 znaków łącznie z tagami BB code. To jak inni wklejają sobie po dwa banerki ? Czyżbym ja miała jakieś ograniczone możliwości ???? Nic z tych rzeczy. Ważna jest długośc kodu a nie wielkośc obrazków. Na picassie są długie adresy obrazków, stąd się nie mieści. Spróbuj skopiować z mojego podpisu banerek Huzara. Wrzuciłam na inny serwer, adres jest krótszy. Może wejdzie. :) ania68 napisał(a):Dzięki, już dogrywamy transport. Super. :) Update: Do czego to czasem dochodzi... Ja, zupełnie niefejsbókowa, zmuszona od czasu do czasu dojakiegoś ruchu i logowania się... Założyłam konto na FB i wydarzenie dla Huzara. To moje pierwsze, założone dość niewprawnie, więc jak trzeba coś poprawić, to proszę o info. https://www.facebook.com/events/827789210571872/ Tymczasem trzeba zacząć organizować ogłoszenia dla Huzara. Nie ma na co czekać... Jeśli braknie nam asy, to będzie problem. A jak Go szybko wyadoptujemy, to może zostanie na kolejną bidę? Dziś mi kolega spacerowy opowiedzial o trzech dzikich psach w mojej okolicy... Edited March 3, 2014 by Ayame Nishijima Quote
ania68 Posted March 3, 2014 Posted March 3, 2014 Ja też niefejsbókowa ale do wydarzenia dołączyłam :) Jak dla mnie bomba :) Trzeba wybrać zdjęcia do ogłoszeń i wykorzystać po Vigo wyróżnienie. Żal tych dzikich psów. Trzeba pomyśleć gdzie to zgłosić? Quote
Ayame Nishijima Posted March 3, 2014 Author Posted March 3, 2014 Til podpowiedziała, zeby zgłosic do TOZu... Poprosze kolege o potwierdzenie jutro. Jak na złość ja mam rehabilitacje rano a one podobno pojawiają sę tak przed 9 w tym miejscu. :( Quote
agnilas Posted March 3, 2014 Posted March 3, 2014 widziałam wydarzenie na fb dla Huzara. ale tego mojego tekstu nie umieściłyście. nie podoba wam sie czy sie nie dało? juz udostępniłam i zapraszam kogo sie da Quote
agnilas Posted March 3, 2014 Posted March 3, 2014 przelałam Huzarowi na konto elik 160 zl w tej chwili Quote
Ayame Nishijima Posted March 3, 2014 Author Posted March 3, 2014 agnilas napisał(a):widziałam wydarzenie na fb dla Huzara. ale tego mojego tekstu nie umieściłyście. nie podoba wam sie czy sie nie dało? juz udostępniłam i zapraszam kogo sie da Nie, ja po prostu robiłam po kawaku. Zaczęłam wczoraj wieczorem a kończyłam w pracy w chwilach przerwy między kolejnymi przygotowaniami próbek. I zwyczajnie nie ogarnęłam wszystkiego. Zaraz poszukam Twojego tekstu i podmienię :) Quote
elik Posted March 3, 2014 Posted March 3, 2014 (edited) elik napisał(a):Nie wiem co jest grane. Nawet tak małych banerków nie mogę zamieścić w sygnaturze, powód: Twoja sygnatura nie może być dłuższa niż 400 znaków łącznie z tagami BB code... Ayame Nishijima napisał(a):Nic z tych rzeczy. Ważna jest długośc kodu a nie wielkośc obrazków... Właśnie o długości znaków, czyli kodu mówi ten napis, nie o długości obrazka :) Spróbuję skopiować, jak proponujesz, ten banerek z Twojej sygnatury agnilas napisał(a):widziałam wydarzenie na fb dla Huzara. ale tego mojego tekstu nie umieściłyście. nie podoba wam sie czy sie nie dało? juz udostępniłam i zapraszam kogo sie da Dzięki, ja też udostępniłam i zaprosiłam wszystkich znajomych, a Twój tekst już wklejony :) Edit Dzisiaj wpłynęła nowa kasa dla Huzara - 100 zł od agnilas, której bardzo dziękujemy :loveu: :Rose: :Rose: :Rose: Iza i Bartek F. z Krakowa przelali na moje konto 20,00 zł podając w tytule przelewu tylko: psiak. Bardzo mi przykro, ale zmuszona jestem zwrócić tą kwotę nadawcy, gdyż nie wiem dla którego psiaka jest przeznaczona, a ponadto brak wyraźnego zaznaczenia, że to wpłata dla bezdomnego psa, mogłoby mnie narazić na tłumaczenie się w US, co myślę, nie należy do przyjemności. Edited March 3, 2014 by elik Quote
ajw Posted March 3, 2014 Posted March 3, 2014 Ayame Nishijima napisał(a):Til podpowiedziała, zeby zgłosic do TOZu... Poprosze kolege o potwierdzenie jutro. Jak na złość ja mam rehabilitacje rano a one podobno pojawiają sę tak przed 9 w tym miejscu. :( A można wiedzieć jaka to okolica? Quote
Ayame Nishijima Posted March 3, 2014 Author Posted March 3, 2014 Kliny-Zacisze. Wzdłuż ulicy Bartla jest taki duży ogrodzony teren, gdzie pasą sie kozy. I własnie tam te psiaki były widziane. Jak na złość pora taka, ze dopiero w środę dam rade sama pójść. Ale są zdjęcia (kiepskie, ale są), czekam na przeslanie i napisze do KTOZu) Quote
Recommended Posts