ajw Posted May 18, 2014 Posted May 18, 2014 Ayame Nishijima napisał(a):Huzarro jak zawsze z klasą. :) Mądru pies, nadal najgrzeczniejszy w hoteliku. Zapoznał się dziś z moim suczydłem, wykazał się kulturą... Gentelman w każdym calu. (nawet bez jajek) ;) Prawdziwy gentelman :loveu: Wymiziany i wycałowany?? :) Quote
Ayame Nishijima Posted May 18, 2014 Author Posted May 18, 2014 ajw napisał(a): Wymiziany i wycałowany?? :) No ba! Jasne, ze tak :) Quote
agnilas Posted May 18, 2014 Posted May 18, 2014 Cześć Huzarku! Przepraszam że nie miałam czasu ostatnio do Ciebie zaglądać ale jestem wreszcie. Jak się masz piesku? jak Ci się wiedzie? Wiosna to pewnie fajnie się biega po trawie a może jesz trawę tak jak mój Radek? Radek zajada trawę co dziennie. Opowiadałam Radkowi o tobie że udało ci się tez uciec z wiezienia. Radek się bardzo ucieszył i mocno Cie pozdrawia. Balbina i Czarek tez przesyłają pozdrowienia dla ciebie o twoje Pani Beaty! Quote
ajw Posted May 18, 2014 Posted May 18, 2014 Ayame Nishijima napisał(a):No ba! Jasne, ze tak :) No to świetnie :loveu: Quote
ania75 Posted May 18, 2014 Posted May 18, 2014 elik napisał(a):Witaj agnilas po dłuuuuugim niebycie :) witamy :lol: jak tam remont? Quote
agnilas Posted May 18, 2014 Posted May 18, 2014 Rrrrremont leeepiej- nie pytać. pytałam dziś moje psy czy może nie było by nam lepiej jak byśmy się wszyscy do jakiegoś szałasu w lesie wyprowadzili ale te piecuchy mówią że chcą w ciepłych łóżkach spać i żeby w kuchni im jedzonko gotować. więc chciał nie chciał muszę ten remont dokończyć. szałas nie został przez rodzinę zaakceptowany a już myślałam ze zostanę outsiderem pełna gębą. w kotłowni mamy 4 słupy które trzymają podłogę kuchenna żeby do piwnicy nie wpadła ale za to teraz trzeba pana majstra namówić żeby coś uczynił żeby podłogówka zaczęła hulać bo inaczej to będzie trzeba jeszcze kuć podłogę do rurek się dostawać albo mieszkać na nie działającym ogrzewaniu podpodłogowym które kupe forsy kosztowało. taka zimna podłogówka-- oooooooooo bedzie orginalnie! poza tym ok. taka wiosna że dżungla mi się zrobiła wokół domu. pada i grzeje rośliny rosną jak szalone. na naszej przełęczy dukielskiej wieje wciekły wiatr aż nam modrzewia wywrócił na podwórku i straż pożarna nas ratowała. Czy wasze psy też wyją jak słyszą syreny strażackie czy pogotowie? Ale się moje rozwyły. Musiałam je pozamykać żeby strażaków nie zjadły. Radek na dodatek szczeka na chmury jak jest burza i grzmoty. Ale jak są nawałnice takie jak ostatnio to ich wszystkich zamykam dla bezpieczeństwa. tak czy inaczej fajnie tu u nas na podkarpaciu! wpadajcie w wolnym czasie. pozdrawiam Quote
agnilas Posted May 20, 2014 Posted May 20, 2014 dzidewczyny! mam pytanko. czy ktos mnie moze nauczyć jak szukac wątków na dogo. bo ja umiem tylko wejsc do Huzara jak mi mój email przyśle info ze tam cos sie dzieje ale zupełnie nie umiem sama tego watku znaleść jak by mi trzeba było tak prosto ze strony dogo na przyklad z innego niż mój komp. no i tez zapomniałam zupełnie haslo moje do dogo bo ta strona sama mi sie włacza na moim laptopie jak klinkne na link z maila ale jak by trzeba było teraz nagle samej to jestem w kropce! a teraz gonie bo nowy majster przyjeżdza i konczy remont. od wczoraj mamy nowy parapet w kuchni dzis bedzie drugi HA! Quote
zozola77 Posted May 20, 2014 Posted May 20, 2014 elik - a moja majowa nie wpłynęła??? wysyłałam razem z tą na szczeniaki ..musze sprawdzic, bo moze miałam zamiar wysłać:roll: Quote
elik Posted May 20, 2014 Posted May 20, 2014 zozola77 napisał(a):elik - a moja majowa nie wpłynęła??? wysyłałam razem z tą na szczeniaki ..musze sprawdzic, bo moze miałam zamiar wysłać:roll: Łatwiej by mi było sprawdzić, gdybyś powiedziała którego dnia wpłaciłaś. Bardzo proszę sprawdź :) Quote
zozola77 Posted May 20, 2014 Posted May 20, 2014 elik napisał(a):Łatwiej by mi było sprawdzić, gdybyś powiedziała którego dnia wpłaciłaś. Bardzo proszę sprawdź :) teraz patrzyłam - 9 maja - kwota 10 zł...5 dla huzara 5 dla szczeniaków Quote
elik Posted May 20, 2014 Posted May 20, 2014 [quote name='zozola77']teraz patrzyłam - 9 maja - kwota 10 zł...5 dla huzara 5 dla szczeniaków Masz rację. Bardzo dziękuję za podpowiedź i ogromnie przepraszam za pominięcie :buzi: Ponownie proszę, sprawdzajcie moje rozliczenia. Bardzo mi tym pomożecie. 9 maja wpłynęło na konto Huzara 5,00 zł od zozola77. Bardzo dziękujemy i przepraszam za pominięcie :loveu: :Rose: Quote
zozola77 Posted May 20, 2014 Posted May 20, 2014 [quote name='elik']Masz rację. Bardzo dziękuję za podpowiedź i ogromnie przepraszam za pominięcie :buzi: Ponownie proszę, sprawdzajcie moje rozliczenia. Bardzo mi tym pomożecie. 9 maja wpłynęło na konto Huzara 5,00 zł od zozola77. Bardzo dziękujemy i przepraszam za pominięcie :loveu: :Rose: dobra..kolejny raz wybaczam.. ..;) chyba za mała kwote przesyłam, bo słabo widoczna hihihi .. elik bez urazy oczywiscie - jestesmy tylko ludźmi...wazne ze sie odnalazła ;) Quote
elik Posted May 20, 2014 Posted May 20, 2014 [quote name='zozola77']dobra..kolejny raz wybaczam.. ..;) chyba za mała kwote przesyłam, bo słabo widoczna hihihi .. elik bez urazy oczywiscie - jestesmy tylko ludźmi...wazne ze sie odnalazła ;) Kochana, wielkość kwoty nie ma znaczenia, każda złotówka jest na wagę złota. . Chyba za dużo psiaków tym razem przyjęłam do rozliczenia, a i czasem zbyt późno to robię i pewnie zmęczenie robi swoje. Postaram się robić rozliczenia ramo za dzień poprzedni. Kolejny raz ? To już mi się zdarzyło Twoją wpłatę zgubić ? Jeśli tak, to tym bardziej i tym goręcej przepraszam. Bardzo proszę sprawdzajcie swoje wpłaty czy są w rozliczeniu. W razie gdy brakuje, krzyczcie :) Quote
zozola77 Posted May 20, 2014 Posted May 20, 2014 ano zdarzyło :)..dlatego głosno krzyczę :evil_lol: Quote
elik Posted May 20, 2014 Posted May 20, 2014 zozola77 napisał(a):...dlatego głosno krzyczę :evil_lol: To bardzo dobrze ;) Quote
ania68 Posted May 22, 2014 Posted May 22, 2014 Po dłuższej nieobecności zaglądam do Huzara. Nie było żadnego telefonu o niego? Quote
Marycha35 Posted May 22, 2014 Posted May 22, 2014 Ludkowie gdyby ktoś jeszcze nie był , każda pomoc potrzebna... http://www.dogomania.pl/forum/threads/253191-Potrzebuja-nas-i-naszej-pomocy-Ludzie-i-zwierzeta-%E2%80%93-powodzianie-na-Ba%C5%82kanach/page2 Quote
elik Posted May 22, 2014 Posted May 22, 2014 ania68 napisał(a):Po dłuższej nieobecności zaglądam do Huzara. Nie było żadnego telefonu o niego? Niestety Aniu, ani jednego :( Może trzeba zmienić treść ogłoszenia, albo nowe zdjęcia ? Taka totalna cisza świadczy o tym, że ogłoszenie nie wzbudza zainteresowania. Quote
gluchypies Posted May 23, 2014 Posted May 23, 2014 elik napisał(a):Niestety Aniu, ani jednego :( Może trzeba zmienić treść ogłoszenia, albo nowe zdjęcia ? Taka totalna cisza świadczy o tym, że ogłoszenie nie wzbudza zainteresowania. Trzeba chyba zmienić treść ogłoszenia, jak będą nowe fotki to też byłoby fajnie. No i wyróżnić ogłoszenie, póki są na olx po 6 zł. Quote
elik Posted May 23, 2014 Posted May 23, 2014 (edited) [quote name='gluchypies']Trzeba chyba zmienić treść ogłoszenia, jak będą nowe fotki to też byłoby fajnie. No i wyróżnić ogłoszenie, póki są na olx po 6 zł. Mówisz, masz ;) [TABLE="class: myoffersnew small active, width: 100%"] [TR="class: row-elem promoted"] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [/TR] [/TABLE] [TABLE="class: myoffersnew small active, width: 100%"] [TR="class: row-elem promoted"] [TD="class: tcenter"][/TD] [TD] Od: 19 maj Do: 18 cze [/TD] [TD] [/TD] [TD] [TABLE="width: 100%"] [TR] [TD] Huzar – wierny, młody, zdrowy szuka odpo... [/TD] [/TR] [/TABLE] podgląd edycja zakończ [/TD] [TD] Za darmo [/TD] [TD] [TABLE="width: 100%"] [TR] [TD="class: nowrap"] 0[/TD] [TD="class: tright"][/TD] [/TR] [/TABLE] [/TD] [/TR] [TR="class: row-stats lheight16 x-small"] [TD="class: tcenter first statsRow, width: 107, colspan: 3"] Wyróżnione do 22 cze [/TD] [TD="class: statsRow, colspan: 6"] [TABLE="width: 100%"] [TR] [TD="class: tcenter, width: 50"] Statystyki:[/TD] [TD="class: tcenter, width: 50"] Wyświetleń: 35 [/TD] [TD="class: tcenter, width: 50"][/TD] [/TR] [/TABLE] [/TD] [/TR] [/TABLE] [TABLE="width: 100%"] [TR] [TD] [/TD] [/TR] [TR] [TD] Witaj Elżbieta, [/TD] [/TR] [TR] [TD] [TABLE] [TR] [TD="width: 75"] [/TD] [TD] Dziękujemy za wybranie opcji wyróżnienia. Twoje ogłoszenie Huzar – wierny, młody, zdrowy szuka odpowiedzialnych Opiekunów jest już wyróżnione na liście ogłoszeń w OLX.pl (dawniej Tablica.pl). [/TD] [/TR] [/TABLE] [/TD] [/TR] [/TABLE] Edited May 23, 2014 by elik Quote
Recommended Posts