Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='elik']Mówisz o Sarze. Ta to super trafiła :) Jest oczkiem w głowie pana, panią na włościach. Dzisiaj i jutro właśnie się nią i jej kolegą opiekuję, bo pan z żoną pojechali na 40-te urodziny syna. Wyprowadzam na spacerek i daję papu.
Nie tylko Sara, ale i druga sunia, która była razem z Sarą zabrana z Olkusza została adoptowana do moich znajomych tu w Bochni :)[/QUOTE]

Tak o Sarze :) Głaski dla niej :lol: A która sunia jeszcze jest u Twoich znajomych : Zorka czy Tola? Bo to one były z Sarcią wyciągane.

Posted

[quote name='ajw']Tak o Sarze :) Głaski dla niej :lol: A która sunia jeszcze jest u Twoich znajomych : Zorka czy Tola? Bo to one były z Sarcią wyciągane.[/QUOTE]
Tolinka słotka wariatka :)

[quote name='MALWA']Mma deklarację od Anny GR w kwocie 25 zł, i postaram się przelać wieczorkiem.[/QUOTE]

Dam znać, jak tylko wpłynie na konto.

Posted

[quote name='ajw']To i Tolinkę wygłaskaj jak ją spotkasz kiedyś :loveu:[/QUOTE]

W tym roku już ją wygłaskałam, byliśmy w odwiedzinach w marcu :) Przekazałam p. Marcie informacje.

Posted

[quote name='madziakato']Elik, a kiedy można spodziewać się decyzji od Państwa? Czy mówili coś na ten temat?[/QUOTE]
W takich sprawach trudno pytać kiedy zapadnie decyzja, bo nie da się ustalić takiej daty. Myślę, że jeżeli nie zdecydują się na adopcje w ciągu tygodnia, to możemy ich nie brać pod uwagę jako potencjalny DS.

Posted

To, co napisała Ania jest według mnie dobrym pomysłem, tzn. zasugerować Państwu zapoznanie z Huzarem. W żadnym wypadku nie naciskać, nie namawiać, tylko rzucić tak od niechcenia temat, który mogliby sobie potem na spokojnie przemyśleć...:roll:

Posted

Podsunęłam państwu Huzara na tyle, że jeśli będą zainteresowani to sami podniosą temat. W sprawie adopcji psa nie stosuję nacisków, jedynie lekkie wybiegi, jask np pokazanie zdjęć psiaka. Reszta musi wyjść od potencjalnego DS. Naciski mogę zostać odebrane, jako chęć pozbycia się psa i mogą zniechęcić.

Posted

Absolutnie delikatny temat. Uważam, że wspaniale prowadzony przez elik. Teraz cisza być powinna w temacie adopcji i czas na przemyślenia...oby tęsknota za psem zwycięzyła !!!

Posted

Dziękuję za wsparcie :) Też zależy mi na tym, żeby Huzar znalazł dobry dom, ale nic na siłę :) Pies musi być pokochany jeszcze przed adopcją.

Posted

[quote name='elik']Dziękuję za wsparcie :) Też zależy mi na tym, żeby Huzar znalazł dobry dom, ale nic na siłę :) Pies musi być pokochany jeszcze przed adopcją.[/QUOTE]

Zgadza się , trzymam kciuki żeby jednak się zakochali :)

Posted

[quote name='elik']Dziękuję za wsparcie :) Też zależy mi na tym, żeby Huzar znalazł dobry dom, ale nic na siłę :) Pies musi być pokochany jeszcze przed adopcją.[/QUOTE]

Elik, kochana, absolutnie nie chodziło o to, żeby na siłę, tylko o to, że Państwo mogą nawet nie wiedzieć, nie domyślić się, że można pojechać i Huzara poznać w rzeczywistości, a nie tylko z opisu i zdjęć. No nic, czekamy mocno zaciskając kciuki.

Posted

Bardzo chciałabym, żeby Huzar znalazł miejsce w ich sercach, bo to dobrzy ludzie i lubię mieć w pobliżu psiaki, z którymi czuję się związana. Poczekajmy, a swoja drogą ogłaszajmy.