Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ale świetne łóżko:razz: Choć mój pewnie traktowałby je jako mięciutki przystanek w drodze na moją kołdrę ;)

Psiaki pewnie teraz zachwycony, bo piękna pogoda, to i latać mogą non stop po ogrodzie, wygrzewać się na słoneczku i szaleć :)

Posted

[quote name='ania68']Dzień dobry :) Piękny dzionek dziś się zapowiada :) Czy nikt nie dzwoni o naszego Huzara?...
Niestety, ani jednego telefonu :(
Nie rozumiem, żeby choć jakiś głupawy, ale żaden ??

[quote name='ania68']...Aha, dzisiaj koniec bazarku w części dla Huzara, podrzućcie choć w miarę możliwości:http://www.dogomania.pl/forum/threads/251637-DZIŚ-KONIEC***Kawiarka*Nowe-Żakiety*szklane-kule*-Huzara-i-szczyle*30-03-2014-g-21-00?p=22017347#post22017347
Juz lece :)

Posted

Duży, ciemny, nie szczeniak i nie kudłaty...
lepiej wziąć "rasowego bez rodowodu". Niech przynajmniej sąsiedzi myślą, że czempion.

Ktos w końcu zadzwoni. Napewno.

A wyrko dla psa super. Dla mojej by sie sprawdziło idealnie, tylko musiałoby być... większe. Najlepiej x4. Ja po prostu myslę, ze powinnam jej obok naszego dostawić drugie jako posłanie i wtedy byłoby naprawdę ok :)

Posted

Mój jest duży, czarny i przekochany :) ogromny pieszczoch i cudak :)
Prawie sobowtór Huzara. Naprawdę!!
Wierzę, że Huzar też znajdzie swoich ludzi :kciuki::kciuki:

Posted

ajw napisał(a):
Mój jest duży, czarny i przekochany :) ogromny pieszczoch i cudak :)
Prawie sobowtór Huzara. Naprawdę!!
Wierzę, że Huzar też znajdzie swoich ludzi :kciuki::kciuki:

To bardzo pocieszające :)

Posted

Ayame Nishijima napisał(a):
...
A wyrko dla psa super. Dla mojej by sie sprawdziło idealnie, tylko musiałoby być... większe. Najlepiej x4...

Jakie wyrko ??? Nie widzę tu żadnego wyra;)

Posted

Moja droga po pierwsze to nie jest chlewnia, po drugie boksy oglądał pracownik TOZ-u, pogotowia dla zwierząt i stwierdził, że psy mają odpowiednie warunki. Huzar jest w domu, szczeniaki, Lobo i Ben również. Budynek przystosowany jest do norm unijnych, także możesz spać spokojnie. Jeśli wydaje Ci się , że warunki są zbyt skromne to nic nie stoi na przeszkodzie abyś kupiła psiakowi, np nowe legowisko, lub przyjechała i pomogła mi pomalować metalowe elementy-przecież po to tu jesteśmy, żeby pomagać psom. Czy według Ciebie pies ma lepiej w kojcu na polu czy w boksie w budynku gdzie nie jest narażony na warunki atmosferyczne?

Doda_ napisał(a):
betka- Huzar nadal w domu w swoim pokoiku czy przeniesiony do chlewni ?