Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ayame Nishijima napisał(a):
A ja zawaliłam i nie dosłałam opisów fantów :(
Wszystko przez to, ze mi foty nie wyszły. Teraz juz chyba nie ma sensu... ale będzie nastęny bazarek, prawda?

Jeśli masz chęć dosłać, to jeszcze możesz :) Ania może dołożyć do kilku postów.

Posted

Ayame Nishijima napisał(a):
A ja zawaliłam i nie dosłałam opisów fantów :(
Wszystko przez to, ze mi foty nie wyszły. Teraz juz chyba nie ma sensu... ale będzie nastęny bazarek, prawda?

Już dołożyłam :)

zozola77 napisał(a):
idę zajrzeć na bazarek :)

paula_t napisał(a):
I ja lecę się zameldować :)

Dziękuję :)

Posted (edited)

Na bazarku mały ruch. Zaczynam wysyłać zaproszenia-ręcznie. Jeśli ktoś jest chętny pomóc, to bardzo proszę :)
Wysyłam do 1-wszej 50-tki z listy. Więcej chyba dziś nie zdążę.

Jeszcze nie wysłałam bo czekam na bazarek imienny dla szczeniaków i razem porozsyłam :)

zapraszam na wątek pięknej Kiary-olkuszanki: http://www.dogomania.pl/forum/threads/251824-Jestem-Kiara-wyrwana-z-Olkusza-pomóż-mi

Edited by ania68
Posted

Hejka ciocie, pokłuciłem się wczoraj z Benem i mnie łapa boli, ale nic mi nie jest, wyleguję się na wyrku moim. A tak wogóle to słucham Pani bo mówi, że mam nieskakać jak wariat bo duży i ciężki jestem. I chyba na pocieszenie dała mi takie dobre kostki do gryzienia;)

Posted

betkak napisał(a):
Hejka ciocie, pokłuciłem się wczoraj z Benem i mnie łapa boli, ale nic mi nie jest, wyleguję się na wyrku moim. A tak wogóle to słucham Pani bo mówi, że mam nieskakać jak wariat bo duży i ciężki jestem. I chyba na pocieszenie dała mi takie dobre kostki do gryzienia;)

Beatko, co się stało? wiem, że Ben nie jest łatwym psem we współżyciu z innymi. Pogryzły się?

Posted

Jak wiesz Ben mieszka sobie w kuchni luzem, i się piernik do mnie przywiązał. Gotowałam wczoraj i Huzio też był z nami w kuchni( zawsze staram się je jak najczęściej wypuszczać) Huzio zaczął skakać i się przytulać a Benio zazdrośnik z zębami do Huzia, drasnął mu tylko łapę nic poważnego. Ale to już ważny sygnał, że Ben mósi mieć Pana na wyłączność. A dziś już było ok

ania68 napisał(a):
Beatko, co się stało? wiem, że Ben nie jest łatwym psem we współżyciu z innymi. Pogryzły się?

Posted

betkak napisał(a):
Jak wiesz Ben mieszka sobie w kuchni luzem, i się piernik do mnie przywiązał. Gotowałam wczoraj i Huzio też był z nami w kuchni( zawsze staram się je jak najczęściej wypuszczać) Huzio zaczął skakać i się przytulać a Benio zazdrośnik z zębami do Huzia, drasnął mu tylko łapę nic poważnego. Ale to już ważny sygnał, że Ben mósi mieć Pana na wyłączność. A dziś już było ok

Słyszałam, że Benio nie znosi konkurencji. Zastanawiam się czy jakoś można to korygować?

Posted

Wiesz on atakuje z zaskoczenia, ja staram się nie narażać go na stres zwiazany z dłuższym kontaktem z innymi psami, ale też nie mogę go izolować bo nigdy mu się nie polepszy. Jak poprawi się pogoda bo u nas masakra, to na neutralnych spacerach będziemy próbować